Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mamelka ďakujem 🥰 tie slabulinké nevidel? 🤣🤣 ten môj to stále nevie. Ale dnes po práci večer mu určite poviem, tak som zvedavá. Nebude veriť, však ani ja stále neverím 🥰
@mamelka to je nádherné moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😘
@mamelka 😍 drzim palceee
@butterfly333
@saskatorok dakujem vam ...
Drzim palce každej z vas ...aby ste si aj vy nasli vytúžené//
@1medvedik1 ukáž graf ty si písala že prvý krát meriaš a mala si tam poklesy. Testiky si už robila?
@mamelka moja zlataaaaa 🥰🥰🥰 strašne sa s tebou teším a veľmi veľmi držím palce do úspešného konca
Krásne tehuľkovanie 🤰 💖 😍
@aleskandra dakujem krasne... 🙂
@gmm ahoj, áno meriam prvý mesiac. Toto je môj graf 🥰 ja som si včera urobila test, mala som nejaký ten vnútorný hlas že nech urobím a bum pozitívny 🥰 stále neviem či sú ok moje teploty v grafe? Nemali by byť vyššie ako 37 stupňov? Mne sa to drží stále takto..
@mamelka hahaj 🤣🤣 malá aka podarená a prešpekulovaná 🤣 tak máš radosť. Určite sa budú tešiť a potom si mala povie že veď ona to vedela už dávno 🤣 toto musia byť krásne momenty 🥰 ja som naozaj zvedavá čo ten môj dneska povie.. Chcela som mu až neskôr povedať, ale to asi nedám, dneska mu to nejako oznámim 🥰 môj zas minule : pýtam sa ho aké mäso teda vyberieme? A on mi odpovedá - však uvidíme podľa toho či bude dievčatko alebo chlapček tak podľa toho vyberieme.. Ja na neho pozerám🤣 počul že som povedal - aké meno teda vyberieme 🤣🤣 chlapi 🤦♀️
@mamelka to muselo byť krásne. Ti verím že je ti strach aj rešpekt. No treba myslieť pozitívne, a veriť.. Bude to dobré určite. čo je MK?
@1medvedik1 prvy mesiac si merala?ja tiez..ale tri dni po ovulke som uz nemerala,reku nech sa nestresujem...a som 10Dpo..tak pockam este asi
@1medvedik1 paráda gratulujem 🤗. Tak vnútorný hlas sa nemýlil to je výborné. Nemusia byť tie teploty nad 37 môžno postupne sa ti to ustáli.
@1medvedik1 inak, pre ukludnenie si pozri chart gallery (pod zalozkou community) v FF appke- uvidis ze teploty pri tehotenstve su uplne rozdielne, niekto ma aj 36.4 pokial ma pred ovulaciou napr. 36.0 a podobne. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂
@deniss111 áno prvý mesiac. No ja som chcela aj po ovulke lebo som chcela vedieť ako to celé funguje. Ja som merala kvôli tomu, či mávam ovu. Doktor povedal že môžem mať anovulačné cykly, že možno mám polycystické.. Tak som to brala skôr ako pozorovanie cyklu, ovulácie. A zrazu //..
@gmm ďakujem pekne 😊 no to bol taký vnútorný hlas že Akokeby telo si robí čo chce (rozbalujem test, používam test..) a myseľ hovorí dookola načo si ho miňaš, nemáš absolútne žiadny príznak a je strašne skoro.. Uvidím teda čo bude. Ty si ako na tom?
@blabla22 ďakujem pekne 😊 určite to pozriem. Meriam prvý mesiac a fakt každý deň niečo nové sa dozviem okolo toho. Snáď dopadne dobre, ďakujem 😊
@1medvedik1 a kolky mesiac sa snazite?ja som tiez merala preto aby som videla ovu😀
@deniss111 no tretí mesiac 😮 tak zato stále neverím..
@1medvedik1 dobre bude neboj.No ja po ovulke ešte zajtra skontrolujem teplotu a čakám...Ja som sa rozhodla že merať budem len tak okolo ovu aby som zvýšila šancu
@majka_3 😍😍😍 že by boli falošné až tri?? No neviem Majka...už ani na IUI nemusíte ísť 🍀❣️
@aleskandra dnes som volala do centra, mam predpísaný clostyl už mám všetko naplánované 😅
Prvy je ovulacny, ale áno robila som 3tehu a všetky tri majú ducha... Tretí nemám na foto... No neverila som aaaa ani neverím... Aj teplota išla dole tak som vysadila nemerala bt proste už som sa začala sústrediť na iui 😯
Že by muž cítil, povedal ze budúci mesiac nepôjdeme už na iui lebo je si isty ze to vyšlo 😊 😅
Veru bojím sa tešiť... 😒

@1medvedik1 drzim silno palce 😘😘... poslala som manželovi fotku a on ...tak tie sú silne ...to uz vidim aj ja😂
Teším sa keď to oznámime dievčatám