icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
1. feb 2021

@majka_3 mne falosne nepridu

mamelka
1. feb 2021

@mirus11 ďakujem 🥰

ereska
1. feb 2021

@majka_3 majkaaaaa to je uzasneeee až mi Slzick Vysla nech len krásne tmavne držím palce

mamelka
1. feb 2021

@majka_3 a teda ten vrchný vidiet zw neni ani po uschnuti....cize // v case..žiadny kanalik...tisko gratulujem a drzim palce

majka_3
1. feb 2021

@mamelka prvý je ovulacny... Zaujímalo ma aký je silný... Tehotenské sú len tie dva... Za mokrá vyzeral takto
@nina004 ďakujem 😊 snáď to bude ozaj malý zázrak so šťastným koncom 😊
@mirus11 ďakujem moja...

gmm
1. feb 2021

@majka_3 určite ti nešibe lebo toto je peckaaaaa🤗.Rýchlo nasaď duphaston zas.

mamelka
1. feb 2021

@majka_3 ale aj na ružovom vidiet ..drzim silno palce 🥰

rosalie1411
1. feb 2021

@majka_3 úžasné!!! Gratulujem a veľmi držím prsty, aby to tentokrát už vyšlo! 🙂)

zuzik5891
1. feb 2021

@majka_3 testíky sú krásne...tiež sme čakali že pôjdeme na vklad a na teste som mala prekvapko ako svet...blahoželám ❤❤❤❤

majka_3
1. feb 2021

@zuzik5891
@rosalie1411 ďakujem dievčatá.. Veľmi sa bojím 😰 ako to dopadne...

naty1987
1. feb 2021

@majka_3 Juj moja zlatá čo to vidim🤩 silno držím palce nech silneju a nech je všetko v poriadku 🍀❤ tentokrat to bude dobré 🥰

majka_3
1. feb 2021

@naty1987 ♥️ ďakujem dráha 😘 budem veriť ze to bude tento krát dobre 😊
A ty ako sa maas 😊 kedy to mas termín? 😊 Už to máš tuším za pár ze😉

naty1987
1. feb 2021

@majka_3 Ja som mala hádam ešte slabšiu čiarku na 13dpo takže silno verím že to bude dobré 🍀🍀💋
Ja mám TP 10.2.uz nevládzem 😁😁 zajtra mám kontrolu u gyn.a silno dúfam že mi povie dobre správy 😁

majka_3
1. feb 2021

@naty1987 držím palce 😊
Napíš ako si dopadla 😉

rebeccasara
2. feb 2021

@majka_3 gratulujem, krásne čiarky 😊a držím silno palce, aby bolo všetko v poriadku🙏🤗

mamelka
2. feb 2021

@majka_3 ahoj. Ako dnes testik?

rebeccasara
2. feb 2021

.... mňa dnes prekvapil takýto skok hore😍, júúúj keby s toho aj niečo bolo🙏

majka_3
2. feb 2021

@mamelka ahoj
Celé zle... Asi biochemické... Teplota pod čiaru test biely 😢

mamelka
2. feb 2021

@majka_3 😭 och nie...tak ma to mrzí 😪😪😪

majka_3
2. feb 2021

@mamelka aj mňa 😔

gmm
2. feb 2021

@majka_3 strašne mi je to ľúto😞...drž sa.

millky
2. feb 2021

@majka_3 ach 😔😔😔 ako keby seba vidím, moc ma to mrzí. Ja už proti biochemickým bojujem, tak som zvedavá ako dopadnem keď sa podarí zamiesiť. Či postačí to, čo mám nasadené. Každopádne drž sa, prajem ti aby si nebola vôbec smutná, musíš byť silná ❤️

majka_3
2. feb 2021

@millky ďakujem... Povzbudzuje ma to, že ide to aj prirodzene... Ale toto som vážne nečakala 😔

ereska
2. feb 2021

@majka_3 Majka to ma mrzí a len tento druh si robila ci aj iný

aleskandra
2. feb 2021

@majka_3 precoooooo 😢😢😢

mirus11
2. feb 2021

@majka_3 mojko to ako keby seba vidím s tými biochemickymi,len ja som mala potrvdene tehu aj z krvi,i keď aj napriek tomu s toho nič nebolo.o to mi je to viac ľúto,keď sa to stane ďalšiemu.je to veľmi nespravodlivé,ale aspom máš výhodu v Tom,že ideš na IUI.ja som IUI úplne odmietla.v tomto som dosť tvrdohlavá,a nikto ma k tomu nevie nahovoriť,bohuzial.tebe ale držím palce aby si nám tu za mesiac ukázala krásny tehu test,možno ma to k tomu dostane,že začnem nad IUI rozmýšľať aj ja 😀

majka_3
2. feb 2021

@ereska aj iný... Tri testy mi to potvrdili včera.. Dnes som robila len tento 😔
@mirus11 ďakujem moja... Verím že iui potrebovať nebudeš a nájdeš si čím skôr // so šťastným koncom...

Ďakujem dievčatá ❤️

andrea_r016
2. feb 2021

Ahojte žienky dnes som 10 dpo a graf takyto....myslite ze by to bol vitazny graf? Priznaku su ale este som netestovala lebo sa bojim sklamania ci sa mi telo nezblaznilo 🙂

millky
2. feb 2021

@andrea_r016 zlatko, nechcem byť zlá... Ale každý môj graf je takýto a v deň očakávanej MS mám jedine pokles. Presne takéto teploty mám aj ja...ešte aj deň pred MS mávam vysokú aj 37,1... Ja grafy už vôbec neriešim. Príliš veľa dní ti ostáva do MS, ak máš priznaky tehu, nejako inak sa cítiš, sprav si deň pred očakávanou MS test ak veľmi nevydržíš... Ale inak je skoro.

sekerka18
2. feb 2021

@millky suhlasim