icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
2. feb 2021

@majka_3 strašne mi to je ľúto. Toto by sa nemalo stávať kokos. Som to zažila aj ja párkrát.

sekerka18
2. feb 2021

@rebeccasara jeeeeeej super. Krásne teploty moja. Ja tento mesiac stebou asi nebudem testovať. Sme sa presťahovali a stratil sa mi teplomer takže nemeriam. A vlastne sme mali aj málo sex takzeeeeee nič 😊 aspoň som si oddýchla od toho 😊 ale tebe držím palceee vlastne každej jednej

aylin80
2. feb 2021

Ahojte. Neviem, co si mam mysliet o mojom grafe. Dva dni po sebe mam rano znizenu bazalnu teplotu, tehotensky test bol negativny. Len menstruacia neprichadza. Mali ste niekto takyto divny graf? Lutealnu fazu mavam maximalne 10-11 dni.
Vacsinou mi prisla ms v den poklesu teplotu, alebo o den neskor.
Nerozumiem tomu, preco teraz ms neprichadza... s tehotenstvom som sa uz rozlucila tento mesiac.
Dakujem za nazory.

ereska
2. feb 2021

@aylin80 tak keď lf máš 10-11 dní tak možno zajtra a možno ešte vyskočí na 10 dpo nemusí byť ešte pozitívny test

mirus11
2. feb 2021

@aylin80 u mňa keď takto šla teplota dolu,tak tam tehotenstvo nebolo a prišla ms

millky
2. feb 2021

@sekerka18 zlatino počuj, nemám pri sebe nič ani ovu testy ani teplomer... Nič 😂 lenže... Ako užívam tieto veci všetky + alchemilkovy čaj, je možné mať skôr vyvolanú ovulku? Akože... Nič mi nehovoril nikto o tom, tak sa teba pýtam či náhodou nevieš. 3dni po skončení MS (8DC) sme s mužom mali trošku odviazanú noc 😂 šli sme naplno a včera 10DC som mala slabé špinenie, vravím si že sa asi dočisťujem, aj keď odveci, lebo som bola čistá ako ľalia. A dnes ma totálne pichá na ľavo ako keby vaječník, lesklé oči mám ako pri ovulke, ja sa vtedy cítim ako keby na mňa niečo lezie.... No ale, je to len 11DC a ovulku by som mala mať cca 14-15DC. Celkom som zmätená z toho.... Nič si o tom nepočula?

aylin80
2. feb 2021

@ereska ok, ďakujem. Áno, zajtra ráno uvidím, aká bude BT, možno sa ešte stane zázrak a vyskočí hore...

@mirus11 u mňa tiež, hneď po poklese prichádza ms. Niekedy ešte deň pred poklesom.
Ale prvýkrát sa mi stalo, že mám dvojdňový pokles a ms nikde. Dúfam len, že to je nebude nejaká hormonálna nerovnováha.

rosalie1411
2. feb 2021

@majka_3 ach, strašne.. Prečo sa toto deje? :(((

Neskusis sa objednať na hematologiu a reprodukčnú imunológiu? Lebo asi to nebude len náhoda.. :/

sekerka18
2. feb 2021

@millky anoooo počula jasné. Vraj alchemilka moze "urýchliť" ovulku. Tak som to počula či to je pravda neviem ale ako vidím asi áno 🤣🙏 no tak už len nech ste zamiesili šťastlivo 🍀♥️

majka_3
3. feb 2021

@rosalie1411 vaazne? Myslela som ze len náhoda... Muž má slabú morfológiu...este skusim iui a podla toho uvidíme... Ale včera som nad tým rozmýšľala ci nebude treba, poviem v centre a uvidíme ci ma niekam pošlú.

mamelka
Autor odpoveď zmazal
majka_3
3. feb 2021

@mamelka krásne, úžasné moc gratulujem.. Veľa zdravia a hlavne do ŠŤASTNEHO KONCA ❤️🍀 posli nejaké bacilky aj nám ostatným 😘

mamelka
Autor odpoveď zmazal
majka_3
3. feb 2021

@mamelka si zlata, ale mnou sa netráp ❤️ užívaj toto krásne obdobie...takto to malo byt... 😊
Neposunulo ma to vzad, táto situácia ma robí silnou, len už by som mohla dostať ms nech je to za mnou

mamelka
3. feb 2021

@majka_3 neboj bude tehulka ... 🥰

tina_martina10
3. feb 2021

Ahoj, tento mesiac som si nasadila vitex. Od minuleho cyklu pijem aj alchemilkovy čaj. Je možne, že ten vitex mi posunul ovulaciu?
Lebo tento mesiac mam uz od 9 DC hlien, dnes je uz 11 DC a stale ten hlien mam. Minuly mesiac som mala ten hlien len 2 dni a hned podla teploty ovulaciu.
V pondelok a utorok som mala aj bolesti ako pri ovulacii ale teploty tomu nenasvedcuju.
Testy si nerobim.
Tak bude teraz ovulacia? Ci sa mi to budu priznaky tahat do ovulacie na 15 az 16 DC.🤔
Alebo bude anovulacny cyklus.... Uz nie som najmladsia, ale este stale dufam, ze sa mi podari mat maly zazrak 🥰
Ďakujem

butterfly333
3. feb 2021

@mamelka to je nádherné ako krásne silnejú moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne a dúfam že ťa budeme nasledovať s // 😘

aleskandra
3. feb 2021

@mamelka 💕💕💕 nádhera , veľká gratulácia 🤰 chytáme všetky od teba tehu bacilky 🙂

millky
3. feb 2021

@sekerka18 dneska prídem akurát domov, som u rodičov na návšteve, tak sa doma kuknem na ovu test.. No akože toto ma fakt šoklo, lebo sme si povedali s mužom, že skúsime tri mesiace počkať 😂 ale samozrejme, že sa pozabudol a ja mu vravím, nevadí v pohode, mám neplodné....pred 3 dňami mi skončili 😂 piclo by ma... Akože vieš, po skúsenostiach si už nerobím nádeje, len som myslela, že minimálne tento mesiac budem mať kľud od všetkého. Mám pocit, že moje telo chce aby som ho sledovala 😂

mamelka
3. feb 2021

@butterfly333 ďakujem a očakávam info od vás,ze mate //🥰
@aleskandra dakujem...a drzim každej palce

1medvedik1
3. feb 2021

Ahojte, viete mi prosím poradiť ako má vyzerať graf v tehu? Ako sa majú držať tie teploty? Majú sa držať vyššie alebo je toto v poriadku? Toť môj graf, včera teplota pekne hore, prvý krát skoro 37..ale dnes poklesla, no nie nejako extra.. Je to ok?
Ďakujem 😊

aleskandra
3. feb 2021

@1medvedik1 ťažko povedať, ako vyzerá tehu graf...každý je iný...vraj by mali byť v tehu teploty ustálené. Také som ja mala napr.minuly cyklus a nič z toho 🤷
Testy ti tmavnu? Keď máš vyznačený pozitívny tehu test...lebo u mňa by takýto pokles znamenal už príchod ms

1medvedik1
3. feb 2021

@aleskandra ďakujem, tak teraz neviem či je to ok.. Testy mi tmavnú. Robila som 11dpo a dnes 13dpo a je tmavší.. Uvidím 😔

aleskandra
3. feb 2021

@1medvedik1 tak pokiaľ ti tmavnú, tak sa zbytočne nestresuj 🙂 a mysli pozitívne
Držím palce ✊🍀

1medvedik1
3. feb 2021

@aleskandra pokúsim sa. ďakujem veľmi pekne ❤️

rebeccasara
3. feb 2021

@sekerka18 nóóó moja a možno sa práve do nového zadarí 🙏😍, prajem ti to veľmi.Od všetkého si aspoň oddýchneš, žiadny stres🤗 a niekedy stačí aj malo sexu, ale v ten správny čas 😉😘... Ja som dnes klesla, tak po včerajšej radosti som dnes bola sklamaná 😔

tufik07
3. feb 2021

Ahojte, viete mi povedať prečo mi tak pomaly stúpa by ku 37? Myslíte, že mám málo progesteronu?

zabka1987
3. feb 2021

@majka_3 Majka toto mám aj ja . Bez duphastonu ja tehotenstvo neudržím akosi . Užívaš dáky progesteron? Mrzí ma to veľmi. Hovorím idem nakuknúť po dlhom čase a takáto zlá správa 😢

mirus11
3. feb 2021

@zabka1987 na a teba som dnes myslela,ako sa máš?

zabka1987
3. feb 2021

@mirus11 ahoooj 😊 dobre sa mám. Momentálne stále teplotu nemeriam , mám pauzu . Priznám sa ani neviem koľký deň cyklu som 😁 odložili sme to na neurčito . Akurat na 100% si nedávame pozor , no u mňa bez liekov nemožné aj tak tehotenstvo jedine ak dáky zázrak 😁
A tyyyy ako ? Niečo nové?