Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zabka1987 ja nič nové,tiež som to už vzdala,prestala som po decembri s meraním aj testovaním.ja viem len že mám podľa appky cca 6dnu do ms,ale tento cyklus nebol muž moc doma,tak ani tam nie je žiadna šanca,že by voľačo bolo.a vied čo,mne je omnoho lepšie keď nemeriam ani nič nesledujem.a muž mal teraz úraz,tak ani ďalší cyklus s toho nebude nič,možno ej ďalšie 2cykly.ale ani to neriešim,nech sa dá hlavne muž dokopy,a potom bude čo má byť.
@1medvedik1 už si nemeraj teplotu. Zbytočne ta nervoznuje. Držím palce
@rebeccasara ale čosi nebuď sklamaná. To nevadí. Môže byť ten IP. 🍀 A ja uvidím. Neriešim fakt. 😊
Dievcata,poradite prosim?fotku testu asi nema zmysel davat,nie je to vidno..ale..druhu ciarku na tehu teste mi "vyfarbilo" nabielo🙉🙈😀to co je?
@majka_3 ✊✊🍀🍀 Majka, do tretice nám to s iui vyjde! Ja idem v pondelok na sono,.tak som zvedavaaaa 😬
@luckynko44 jeeej zlaticko, normalne slzicky mi aj vysli. Drzim silno palceky, nech je vsetko v poriadku 🙏🙏🙏 moc moc gratulujem. ❤️😍
@eduvalia dakujem sunshine,som neuveritelne stastna slzicky vybehli aj mne 😍 je to naozaj uzasny pocit a zazrak pre mna! ❤...dufam ze sa mi drzkate! 💝
@luckynko44 gratulujem a držím palce 🥰
@luckynko44 viem, poznam ten pocit 😍 chcela by som to zazivat kazdy den. Davaj si na seba obrovsky pozor, uzivaj si toto obdobie. Ja som tento tyzden zacala citit maleho certika v brusku, kopka si poriadne. Bude to chlapcek. Uz sme 21tt ❤️😍

@zabka1987 ahoj.. Duphaston som nasadila hneď no mala som ho len do 10dpo a následne test pozitívny na 13dpo.. Mozno už bolo neskoro ho nasadiť nazad, neviem... No ms ešte stále neprišla, hormóny sa mi asi búria...prsia ma bolia, dokonca som si včera myslela ze som už dostala a ešte aj teplota mi kúsok stúpla.....to človek keď chce čím skôr dostať ms, tým to je horšie... 😒