icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
3. feb 2021

@zabka1987 ahoj.. Duphaston som nasadila hneď no mala som ho len do 10dpo a následne test pozitívny na 13dpo.. Mozno už bolo neskoro ho nasadiť nazad, neviem... No ms ešte stále neprišla, hormóny sa mi asi búria...prsia ma bolia, dokonca som si včera myslela ze som už dostala a ešte aj teplota mi kúsok stúpla.....to človek keď chce čím skôr dostať ms, tým to je horšie... 😒

mirus11
3. feb 2021

@zabka1987 ja nič nové,tiež som to už vzdala,prestala som po decembri s meraním aj testovaním.ja viem len že mám podľa appky cca 6dnu do ms,ale tento cyklus nebol muž moc doma,tak ani tam nie je žiadna šanca,že by voľačo bolo.a vied čo,mne je omnoho lepšie keď nemeriam ani nič nesledujem.a muž mal teraz úraz,tak ani ďalší cyklus s toho nebude nič,možno ej ďalšie 2cykly.ale ani to neriešim,nech sa dá hlavne muž dokopy,a potom bude čo má byť.

mirus11
3. feb 2021

@majka_3 mojko to dobre poznám. 😆😀ako to telo nespolupracuje keď to človek potrebuje

mamelka
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
3. feb 2021

@majka_3 áno ale neboj . Isto sa to čoskoro podarí. Spomeň dr keď budeš u neho

zabka1987
3. feb 2021

@mirus11 Hehe kukla som aj ja aplikáciu a 7dni do ms mi ukazuje . Tak sme na tom skoro rovnako

sekerka18
3. feb 2021

@1medvedik1 už si nemeraj teplotu. Zbytočne ta nervoznuje. Držím palce

sekerka18
3. feb 2021

@rebeccasara ale čosi nebuď sklamaná. To nevadí. Môže byť ten IP. 🍀 A ja uvidím. Neriešim fakt. 😊

1medvedik1
3. feb 2021

@mamelka
@sekerka18 máte pravdu stresuje. vďaka baby. Nebudem už teda merať 😊

mirus11
3. feb 2021

@zabka1987 tak e ozaj skoro rovnako,tak potom to musíme rovnako aj dobojovat do úspešného konca 😀

majka_3
Autor odpoveď zmazal
majka_3
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
4. feb 2021

@majka_3 vieš čo raz som tak mala. Že ukázalo mi ducha NATO deň nič. Ja už sklamaná. A na ďalší deň už čiarka. Nechápala som ale ujalo sa pekne len no bohužiaľ v 11tt odišlo ale hej stalo sa mi.

ereska
4. feb 2021

@majka_3 keď tak duchuju nemôže byť aj mimo neviem ako to vtedy je s hcg možno len taky zostatok mne duchovali testy po kyrete v 9tt ešte mesiac po zákroku neuveriteľne ale áno tiež som nechápala ako pomalí sa to vytrácalo ale tak to bol už vyšší tyzden

junyk
4. feb 2021

@majka_3 veľmi ti to prajem a drzim ✊🏻✊🏻✊🏻 ale podla mna sa ti hormony spamatavajú 🤷‍♀️ ❤

majka_3
4. feb 2021

@ereska nechápem ako máš na mysli ze nemôže byť mimo...
Ja len dúfam nech čím skôr dostanem na zázraky moc neverím 🙄
@sekerka18 noo to asi môj prípad nebude 😊
@junyk ďakujem 😊
Dúfam ze sa to dá čím skôr dokopy 😒

ereska
4. feb 2021

@majka_3 že ako je s testami keď je mimomaternicove ci vtedy to tak neblbne ukáže neukáže ukáže ved aj ja ti prajem nech to dopadne co najlepšie ako môže

majka_3
4. feb 2021

@ereska tak snáď žiadne mimo... 😰
Duufam 😔

majka_3
4. feb 2021

@ereska
@junyk
@sekerka18 ja som vedela ze keď to začnem riešiť sa ms rozbehne 😅
Teším sá..ideme pokračovať 1DC 🙏
Aj keď dnes som chcela dať mužovi iný darček na výročie... 🤷‍♀️

deniss111
4. feb 2021

Dievcata,poradite prosim?fotku testu asi nema zmysel davat,nie je to vidno..ale..druhu ciarku na tehu teste mi "vyfarbilo" nabielo🙉🙈😀to co je?

sekerka18
4. feb 2021

@majka_3 ja som vtedy potratila takže aj tak naprd.
No baby bola som u gyndy. Všetko ok na ultrazvuku. Máme sa snažiť atď. Mám brať anopyrin a keď sa do leta nepodarí tak to začneme riešiť už ináč. Tak som zvedavá už.

ereska
4. feb 2021

@majka_3 aj to bude neboj dôležité že to ide otehotnieť

aleskandra
4. feb 2021

@majka_3 ✊✊🍀🍀 Majka, do tretice nám to s iui vyjde! Ja idem v pondelok na sono,.tak som zvedavaaaa 😬

millky
4. feb 2021

@sekerka18 bude dobree!!!!! Zriediš krvičku, popapáš béčka a budeš 2in1 ani sa nenazdáš 😆❤️ verím ti ako sebe!!!! Bude dobre 😘😘

sekerka18
4. feb 2021

@millky moja zlatá 😘😘😘😘 áno jasné. Určite vyjde 🍀♥️ ako si nátom teraz?

luckynko44
5. feb 2021

Drahe ladies ❤ musim zdielat s vami moju radost...po 3 neuspesnych iui,smer ivf...5 embryjok, cerstvy transfer....dnes je 6ty den po transfere 5dn embryjka a nasa bublinka sa ukazala v plnej parade...drzte nam palce ❤ moj prvy pozitivny testik a to uz mam pomaly 32 🙈😊

eduvalia
5. feb 2021

@luckynko44 jeeej zlaticko, normalne slzicky mi aj vysli. Drzim silno palceky, nech je vsetko v poriadku 🙏🙏🙏 moc moc gratulujem. ❤️😍

luckynko44
5. feb 2021

@eduvalia dakujem sunshine,som neuveritelne stastna slzicky vybehli aj mne 😍 je to naozaj uzasny pocit a zazrak pre mna! ❤...dufam ze sa mi drzkate! 💝

mamelka
5. feb 2021

@luckynko44 gratulujem a držím palce 🥰

eduvalia
5. feb 2021

@luckynko44 viem, poznam ten pocit 😍 chcela by som to zazivat kazdy den. Davaj si na seba obrovsky pozor, uzivaj si toto obdobie. Ja som tento tyzden zacala citit maleho certika v brusku, kopka si poriadne. Bude to chlapcek. Uz sme 21tt ❤️😍