Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 jéééj, tak sa podarilo 😍gratulujem s celého 💗🤗
@rebeccasara ❤❤❤dakujeeem! Ja idem cakat kym sa ku mne pridas..pozeram aky mas supis graf 🤞 drzim palce...strasne vam to vsetkym.prajem zeny...viem ake je to tazke 🙈...ale sme predsa zeny 😚😊 ..rakze sup sup hadz testiky tfujtfuj
@luckynko44 no aká krásna správa takto z rána!!! 😊 Gratulujem a veeeelmi držím palce, aby bolo všetko v poriadku.. 💛 Každá si zaslúži dieťatko.. 😊
@luckynko44 jej mojko tak sa teším s tebou
@rosalie1411 sto krat Ti Dakujem!!! 💙🧡💚💜💛❤ ano,kazda! 🙏
@mirus11 💝 dakujem, dockala som sa uz aj ja 💐
@luckynko44 pridám, pridám, neboj😉. Si nás tu teda pekne nakopla takto z rána s takouto super správou 😍... Naliala si nám veľa nádeji a verím, že sa nám všetkým podarí sa k tebe pridať čo najskôr 😘
@rebeccasara no krajsie si to ani nemohla napisat ❤ 🙏 slzicka...posielam tehu bacilose
@luckynko44 krasa, gratulujem ❤️
@luckynko44 veľká gratulácia 🤰💕💕💕🙏🍀
@kalmak
@luckynko44 🙏❤ dakujem kocky! Ste super
@aleskandra ❤❤❤❤❤ velmi sa tesim a dakujem 100 krat...uz len nech ide vsetko ma 🙏
@luckynko44 moja krásna super gratulujem. ♥️ Tfuj tfuj nech je všetko vporiadku do šťastného koncaaaaa 🍀🍀🍀♥️
@rebeccasara supaaaaaaaa možno bolo uhniezdnenie. Takže zajtra skúsia test ??
@janickamalicka1988 ja by som to skôr videla na 14dc. Mala si nejaké príznaky ovulácie ako bolesť a hlien? Ovulacne testy nerobíš?
@sekerka18 🤞 zlatucka si! Dakujeme kraaasne😘 spravim vsetko preto aby nasej bublinke bolo dobre 🙏❤
@aknamorka22 testy skusim tento cyklus aby som si to vedela potvrdit. Len som tak pozerala a rozmyslala ze preco vlastne vyznacila apka prave tento den... s testami to bude urcite jednoznacnejsie.
@sekerka18 no bodaj by si pravdu mala zlatko 😘 a test som dnes od radosti z
@luckynko44 už skúsila 🙈, samozrejme nič na ňom ešte 😅, ááále na zajtra som nastavená na // 🙏😅
@rebeccasara zajtraaa budeme cakat 💛 ! Drzim vsetkych 20 zlato
@rebeccasara hahahaah moja zlatá. Ja mám také kŕče vo vajecniku. Nechápem už druhý deň. Ovulka isto nie lebo to včera nevidela nič už nanich. Dúfam, že som neprechladla.
@janickamalicka1988 ja už tiež začínam byť na pochybách, ci je toto meranie presné. Nejako mi to nikdy nesedí s mojím pocitom a ovulacny testami. Teraz mi dokonca aj lekár potvrdil ovulaciu a teplota stále nestupla :D ale ovulacny test bol pekne pozitívny, tak sa asi budem spoliehať na ne 🙂
@edinka25 IP vôbec nemusí byť, nie je to žiadne pravidlo 🙂
@aleskandra dakujem,pri prvom tehu som mala,tak teda pockam do zajtra,ale uz dnes som cakala pokles 😝
@edinka25 môže byť aj nemusí. Ja som mala graf aj s poklesom aj bez, žiaľ ani jedno neskončilo dobre, takže nie je to pravidlo
@sekerka18 nóóó zlatinko, tak sú len dve možnosti, buď si teda prechladla, ááálebo sa niečo deje 😉😍, ja som teda za tú druhú možnosť 🤗 a možno ešte aj testovať budeme spolu😘
@rebeccasara takyto skok - pokles, sa robí pri uhniezďovaní. Vtedy je to veľmi časté vidieť na BT práve takto ☺️ držím palce

@mamelka dakujem krasne 🙏
@eduvalia jeminku to tak beziiii..chlapcek 😍 uuzasne! Tak to kopkanie bude asi tiez uzasny pocit,uplne nepredstavitelny pre mna...velmi sa tesim ze ste v poriadku a stastni, a slubujem ze si dame pozor 😊 planujem ostat doma po februari