icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
5. feb 2021

@mamelka dakujem krasne 🙏
@eduvalia jeminku to tak beziiii..chlapcek 😍 uuzasne! Tak to kopkanie bude asi tiez uzasny pocit,uplne nepredstavitelny pre mna...velmi sa tesim ze ste v poriadku a stastni, a slubujem ze si dame pozor 😊 planujem ostat doma po februari

rebeccasara
5. feb 2021

Dobré ránko 🤗... A už je to zase tu, skákajúci graf, nechápem prečo sú také skoky🤷‍♀️. Myslíte, že to môže byť nejaký problém?

rebeccasara
5. feb 2021

@luckynko44 jéééj, tak sa podarilo 😍gratulujem s celého 💗🤗

luckynko44
5. feb 2021

@rebeccasara ❤❤❤dakujeeem! Ja idem cakat kym sa ku mne pridas..pozeram aky mas supis graf 🤞 drzim palce...strasne vam to vsetkym.prajem zeny...viem ake je to tazke 🙈...ale sme predsa zeny 😚😊 ..rakze sup sup hadz testiky tfujtfuj

rosalie1411
5. feb 2021

@luckynko44 no aká krásna správa takto z rána!!! 😊 Gratulujem a veeeelmi držím palce, aby bolo všetko v poriadku.. 💛 Každá si zaslúži dieťatko.. 😊

mirus11
5. feb 2021

@luckynko44 jej mojko tak sa teším s tebou

luckynko44
5. feb 2021

@rosalie1411 sto krat Ti Dakujem!!! 💙🧡💚💜💛❤ ano,kazda! 🙏

luckynko44
5. feb 2021

@mirus11 💝 dakujem, dockala som sa uz aj ja 💐

rebeccasara
5. feb 2021

@luckynko44 pridám, pridám, neboj😉. Si nás tu teda pekne nakopla takto z rána s takouto super správou 😍... Naliala si nám veľa nádeji a verím, že sa nám všetkým podarí sa k tebe pridať čo najskôr 😘

luckynko44
5. feb 2021

@rebeccasara no krajsie si to ani nemohla napisat ❤ 🙏 slzicka...posielam tehu bacilose

kalmak
5. feb 2021

@luckynko44 krasa, gratulujem ❤️

aleskandra
5. feb 2021

@luckynko44 veľká gratulácia 🤰💕💕💕🙏🍀

luckynko44
5. feb 2021

@kalmak
@luckynko44 🙏❤ dakujem kocky! Ste super

luckynko44
5. feb 2021

@aleskandra ❤❤❤❤❤ velmi sa tesim a dakujem 100 krat...uz len nech ide vsetko ma 🙏

janickamalicka1988
5. feb 2021

Ahojte dievcata. Myslite ze mi spravne vyznacilo ovulaciu? Nebola skor 17DC?

sekerka18
5. feb 2021

@luckynko44 moja krásna super gratulujem. ♥️ Tfuj tfuj nech je všetko vporiadku do šťastného koncaaaaa 🍀🍀🍀♥️

sekerka18
5. feb 2021

@rebeccasara supaaaaaaaa možno bolo uhniezdnenie. Takže zajtra skúsia test ??

aknamorka22
5. feb 2021

@janickamalicka1988 ja by som to skôr videla na 14dc. Mala si nejaké príznaky ovulácie ako bolesť a hlien? Ovulacne testy nerobíš?

luckynko44
5. feb 2021

@sekerka18 🤞 zlatucka si! Dakujeme kraaasne😘 spravim vsetko preto aby nasej bublinke bolo dobre 🙏❤

janickamalicka1988
5. feb 2021

@aknamorka22 testy skusim tento cyklus aby som si to vedela potvrdit. Len som tak pozerala a rozmyslala ze preco vlastne vyznacila apka prave tento den... s testami to bude urcite jednoznacnejsie.

rebeccasara
5. feb 2021

@sekerka18 no bodaj by si pravdu mala zlatko 😘 a test som dnes od radosti z
@luckynko44 už skúsila 🙈, samozrejme nič na ňom ešte 😅, ááále na zajtra som nastavená na // 🙏😅

luckynko44
5. feb 2021

@rebeccasara zajtraaa budeme cakat 💛 ! Drzim vsetkych 20 zlato

sekerka18
5. feb 2021

@rebeccasara hahahaah moja zlatá. Ja mám také kŕče vo vajecniku. Nechápem už druhý deň. Ovulka isto nie lebo to včera nevidela nič už nanich. Dúfam, že som neprechladla.

aknamorka22
5. feb 2021

@janickamalicka1988 ja už tiež začínam byť na pochybách, ci je toto meranie presné. Nejako mi to nikdy nesedí s mojím pocitom a ovulacny testami. Teraz mi dokonca aj lekár potvrdil ovulaciu a teplota stále nestupla :D ale ovulacny test bol pekne pozitívny, tak sa asi budem spoliehať na ne 🙂

edinka25
5. feb 2021

ahojte,co hovorite?je pravidlo,ze musi byt implantacny pokles?

aleskandra
5. feb 2021

@edinka25 IP vôbec nemusí byť, nie je to žiadne pravidlo 🙂

edinka25
5. feb 2021

@aleskandra dakujem,pri prvom tehu som mala,tak teda pockam do zajtra,ale uz dnes som cakala pokles 😝

rebeccasara
5. feb 2021

@edinka25 môže byť aj nemusí. Ja som mala graf aj s poklesom aj bez, žiaľ ani jedno neskončilo dobre, takže nie je to pravidlo

rebeccasara
5. feb 2021

@sekerka18 nóóó zlatinko, tak sú len dve možnosti, buď si teda prechladla, ááálebo sa niečo deje 😉😍, ja som teda za tú druhú možnosť 🤗 a možno ešte aj testovať budeme spolu😘

millky
5. feb 2021

@rebeccasara takyto skok - pokles, sa robí pri uhniezďovaní. Vtedy je to veľmi časté vidieť na BT práve takto ☺️ držím palce