icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

millky
5. feb 2021

@sekerka18 vieš čo zlatík? Vtedy to asi nebola skoršia ovulka, len dáke čudojudo 😂 dnes som si spravila ovu test, lebo teraz dakedy by mala byť, aj hlien vyzerá na ovulačný.... A test ukazuje, že má dosť málo k pozitívnemu... Tak uvidíme či bude večer mechechce alebo nie 😂

1medvedik1
5. feb 2021

@rebeccasara pozri ja som mala tiež taky skackavý kadejaký graf 😄 dúfam že nájdeš //🍀

sekerka18
5. feb 2021

@millky fiiiiiha. Dobre dobre koľko si DC? Tak skoči na muža už dnes. 😘♥️

janickamalicka1988
5. feb 2021

@aknamorka22 takze lekar ti potvrdil ovulku a po nej ti hned teplota nevyskocila? Skusim ja tie testy a porovnam ich s teplotou.

aknamorka22
5. feb 2021

@janickamalicka1988 na 14 dc som bola na preventivke, kde mi robil aj sono. Povedal, ze folik 19mm a coskoro bude ovulacia. Na 15dc som mala bolesti a spinenie ako pri ovulacii takže musela prebehnúť. Na 14dc som mala ešte negatívny ovulacny test a na 15dc už pozitívny. Teplota ide hore ale nejako pomaly. Ocakavala som, ze mi vyskočí. Tak teraz neviem :D

katkaholiova
6. feb 2021

ahojte vcera o 9h rano test takto a dnes teplota som 10dc.nechapem

rebeccasara
6. feb 2021

@millky no bodaj by si pravdu mala🙏😉... To ma ani nenapadlo, tak dnes uvidíme 😘

rebeccasara
6. feb 2021

@1medvedik1 ďakujem 💗, vždy som sa zľakla pri nejakej odchylke 🙈, dnes testnem a uvidím 😉 🙏

sekerka18
6. feb 2021

Ahojte ženy. No že skúsim odmerať teplotu keďže tento mesiac nemeriam. A prekvapivo strašne vysoko namna. Takú som asi ani nemala. 37,1. Ale tak musím čakať i tak do termínu MS lebo neviem kedy bola ovulácia.
@rebeccasara ako test ??????

edinka25
6. feb 2021

m

1medvedik1
6. feb 2021

@rebeccasara ani mi nehovor 🤯ja som teraz merala v podstate prvý mesiac. Baby mi tu vysvetľovali ako to vlastne je, musela som čítať kopu článkov aby som vedela ako funguje bt 🤦‍♀️🤣 ten graf išiel hore dole, na 8dpo klesol pod čiaru, písala som tu babám že či už príde teda ms.. Na 10dpo som si urobila test (doteraz neviem prečo, vnútorný hlas 🥰) a boli // pritom v ten deň bol pokles.. Držím palce 🍀

katkaholiova
6. feb 2021

vcera test dnes uz biely a teplota takto som 10dc zeby uz prebehla

katkaholiova
6. feb 2021

ani si neviem.oznacit ovu teraz

kakatulik
6. feb 2021

@katkaholiova Ten test ale ani včera pozitívny nebol. Podľa mňa ešte ovu nebola. Aj nejaké iné príznaky boli?

katkaholiova
6. feb 2021

@kakatulik no ale mozno uz bledol ci?neregistrovala som nic.vcera som vytok mala

aleskandra
6. feb 2021

@katkaholiova sú to tvoje poovulacne teploty?

1medvedik1
6. feb 2021

@katkaholiova tiež si myslím že podľa ovu testu nebola ovulácia.. Maju byť rovnako tmavé. Pozri, toto sú moje, pozitívny ovu test bol na 19DC. dovtedy som mala takmer vždy dve čiarky no nie rovnako silné. Teplota mi tiež nejako podobne ako tebe vyskakovala od ms až do ovu.
Neviem.. Nemala si bolesti v podbrušku, hlien? Skús testovať a merať ďalej 🤷‍♀️

katkaholiova
6. feb 2021

@aleskandra aj min mesiac my takto vyskocili

zabka1987
6. feb 2021

@katkaholiova to nemáš pozitívny ovu test

katkaholiova
6. feb 2021

@kakatulik
@aleskandra
@1medvedik1
@zabka1987 ale preco je dnes potom celkom biely

mirus11
6. feb 2021

@katkaholiova ono ani jeden podľa mňa nie je pozitívny,aj ja som to takto mávala,ale nebol ani jeden pozitívny,až keď boli čiarky rovnako tmavé,určite ešte testujú ďalej a testy budú tmavnut,a teplota môže kolísať.

edinka25
6. feb 2021

Tak ja dnes lovim duchov,myslela som si ze bude silnejsia nakolko dnes som robila z ranneho mocu,ale tento druhy test z dm mi pride celkovo nejaky slaby na pigment...prvy je pepino druhy ten top test 🙂

blabla22
6. feb 2021

@katkaholiova LH test nemusí vždy postupne tmavnut až po ovulaciu, ja mávam tak že sú dni keď je už druhá čiarka tmavšia, potom zas svetlejšia a takto to kolíše až jeden deň proste vyjde pozitívny. Môže to súvisieť aj s menej koncentrovaným močom (viac sa napijes a podobne), prípadne aj LH hladina môže trošku kolisat kým nestupne na tu úroveň kde je test pozit

rebeccasara
6. feb 2021

@sekerka18 dnes je 10 dpo a test biely ako sneh🙈, ale ešte to zatiaľ nevzdávam a testnem poobede😉

zabka1987
6. feb 2021

@katkaholiova juj no niekedy je bledsi a inokedy tmavší a môže úplne aj vyskočiť, že jeden deň biely a potom pozitívny. Ale ten tvoj určite nie je ani jeden . Musí byť tá palička minimálne taká silná ako testovacia.

gmm
6. feb 2021

@katkaholiova No uvidíš podľa teplôt.Kedy si začala ovu testy 9dc?Možno bol pozitívny už skôr.Ale ty mávaš aj nižšie poklesy okolo ovu.Nestresuj sa moc.Sexujte každý druhý deň,alebo podľa chuti a je😊

gmm
6. feb 2021

@edinka25 jeemine jakych duchov,Veď sú krasne čiarky🤗

edinka25
6. feb 2021

@gmm na fotke to asi vidiet lepsie ako na zivo,podla mna su slabulinke este,ale tak dufam ze zosilnie 🙂

katkaholiova
6. feb 2021

@gmm teraz som sa chcela sledovat len po ovu potom uz nie ale som zmetena.vcera ano 9dc som robila prvy tesr

millky
6. feb 2021

@katkaholiova podľa tvojho grafu by si mala ovulku očakávať cca 10teho, prečo myslíš že bude 5.6.? A hlien je super znak, ale plodneho obdobia, čiže hlien bude pár dní bielkový... Ja mám už 3dni hlien ako díva a dnes mi vyšiel pozitívny ovu test. Včera mu nechýbalo veľa k pozitívnemu, ale dnes sú čiarky rovnako silné.