icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
luckynko44
7. feb 2021

@mamelka ja ta uplne chapem! A myslim ze lepsie si sa ani nemohla rozhodnut 🤗

aleskandra
7. feb 2021

@mamelka
@luckynko44
Babenky, veľmi veľmi sa s vami teším 🎈🤰❣️❣️ tie testiky sú krásne...
Tak si to užívajte 💖

luckynko44
7. feb 2021

@aleskandra 💖💕 dakovala najkrasnejsie 💖💕

mamelka
7. feb 2021

@aleskandra dakujem krásne 🥰

katkaholiova
7. feb 2021

predsa len dnes tskto test

millky
7. feb 2021

@katkaholiova to je bežné... Záleží aj podľa tekutín ktoré si prijala, a niekedy aj 2hodiny nič nepitia a necikania spravia inu hustotu a koncentráciu. Testuj ďalej ☺️

michaelka_
7. feb 2021

@katkaholiova u mňa podobne

gmm
7. feb 2021

@katkaholiova výborne tak ešte urob do večera nejake testiky.A teplota ako?Nemohla ti vtedy vyskočiť keď ti trhali ten zub?

edinka25
7. feb 2021

zienky zlate,mam otazocku...v noci som nic nespala,chodila som na zachod 2x ,pila vodu,rano tehu test velmi slabunky,to az tak ovplyvni koncentraciu hcg nocne mocenie?dufaˇ ze bude vsetko ok,lebo dnes som dostala mierny šok 🥴

mirus11
7. feb 2021

@katkaholiova vidíš to,sme ti hovorili,že ovu ešte len bude 😀

katkaholiova
7. feb 2021

@gmm v piatok vytrhli a v sobotu vyskocila

mamelka
7. feb 2021

@katkaholiova mohla vyskočiť BT po trhani...skúšala si ešte test ?

katkaholiova
7. feb 2021

@mamelka iny test kedze ten som uz nemala ale je takyto

mamelka
7. feb 2021

@katkaholiova skus ešte zajtra ...

katkaholiova
7. feb 2021

@mamelka podla mna uz silnejsie nebude ako bolo.nezvyklo

mamelka
Autor odpoveď zmazal
sssimikkk
7. feb 2021

@edinka25 a vies kedy cca si bola na zachode a kedy cca si pila tu vodu? To mocenie podla mna nejak neovplyvni test, ale ta voda mozno hej, ak si ju pila tak do dvoch hodin pred testom. Urcite skus ale aj zajtra ak mas moznost 🙂 merias aj teplotu?

edinka25
7. feb 2021

@sssimikkk asi cca tak 3hodky pred testom som pila,potom som si urobila este jeden okolo 3tej uz bol silnejsi,,,ja uz nemam gule nato aby som tedtovala kaudy den,lebo dnes som sa velmi zlakla...meriam teplotu ale dnesna bola vysoka ale nespala som vela takze ju beriem brzpredmetnu,,,,

rosalie1411
7. feb 2021

@edinka25 už nemeraj, iba ta to bude stresovať.. Aj tak si nepomôže. Pokiaľ nekrvacas, je to dobre.. 😊 Ja už by som ani netestovala... Neboj, bude to dobre.. 🍀

sssimikkk
7. feb 2021

@edinka25 a vies aj kolko si dpo? Len pre info 🙂 tak uz teplomer odloz, teraz toho uz nie je moc co mozes urobit, bud v klude 🙂

edinka25
7. feb 2021

@rosalie1411 dakujem za povzbudenie,veru stresuje ma to zbytocne...asi som to prilis skoro zistila 😇
@sssimikkk som dnes 15 dpo a prvy pozitivny slabulinky mi vysiel na 13dpo,davala som vyssie foto,ale to co som dnes zazila bolo slabsie asi aj od ducha,kupila som rychlo rovnake testy a uz budem iba s rovnakymi ale najskor az v utorok,pre istotu 🤭

sekerka18
8. feb 2021

Baby. Dobre vidím tam ? Neviem koľko som DPO však viete. Nemerala som predtým. Ale prsia má začali bolieť predvčerom. A len tak, že vyskúšam lebo mám dve. Normálne som v šoku.

mirus11
8. feb 2021

@sekerka18 ja vidím,super gratulujem

majka_3
8. feb 2021

@sekerka18 anooo je taaam 😊 super.. Super... Už len nech tmavne 🙏♥️

sekerka18
8. feb 2021

@mirus11
@majka_3 akože aký strach vomne zrazu. Bože. Až v piatok mám dostať MS myslím.

aleskandra
8. feb 2021

@sekerka18 👏👏👏 super.. nech len krásne tmavne 💖💖💖

mirus11
8. feb 2021

@sekerka18 ja mám dostať zajtra alebo utorok,brucho pobolieva,ja som si už dnes aj vložku dala,reku preistotu,keďže som oddnes už v práci 😀

sekerka18
8. feb 2021

@mirus11 kým nedostaneš je šanca nie? 😉
Fuh. Tak ak to vyjde krásny valentínsky darček bude. Ale neskutočný rešpekt mám po tých potratoch.

mirus11
8. feb 2021

@sekerka18 u nás ani nie,lebo vôbec neviem ani kedy bola ovu,a ani muž nebol moc doma,tak to by musel byť obrovský zázrak,ak by s toho niečo bolo.ale u teba to bude krásny valentínsky darček. 😀