Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mamelka ja ta uplne chapem! A myslim ze lepsie si sa ani nemohla rozhodnut 🤗
@mamelka
@luckynko44
Babenky, veľmi veľmi sa s vami teším 🎈🤰❣️❣️ tie testiky sú krásne...
Tak si to užívajte 💖
@aleskandra 💖💕 dakovala najkrasnejsie 💖💕
@aleskandra dakujem krásne 🥰
@katkaholiova to je bežné... Záleží aj podľa tekutín ktoré si prijala, a niekedy aj 2hodiny nič nepitia a necikania spravia inu hustotu a koncentráciu. Testuj ďalej ☺️
@katkaholiova u mňa podobne
@katkaholiova výborne tak ešte urob do večera nejake testiky.A teplota ako?Nemohla ti vtedy vyskočiť keď ti trhali ten zub?
zienky zlate,mam otazocku...v noci som nic nespala,chodila som na zachod 2x ,pila vodu,rano tehu test velmi slabunky,to az tak ovplyvni koncentraciu hcg nocne mocenie?dufaˇ ze bude vsetko ok,lebo dnes som dostala mierny šok 🥴
@katkaholiova vidíš to,sme ti hovorili,že ovu ešte len bude 😀
@gmm v piatok vytrhli a v sobotu vyskocila
@katkaholiova mohla vyskočiť BT po trhani...skúšala si ešte test ?
@mamelka iny test kedze ten som uz nemala ale je takyto
@katkaholiova skus ešte zajtra ...
@mamelka podla mna uz silnejsie nebude ako bolo.nezvyklo
@sssimikkk asi cca tak 3hodky pred testom som pila,potom som si urobila este jeden okolo 3tej uz bol silnejsi,,,ja uz nemam gule nato aby som tedtovala kaudy den,lebo dnes som sa velmi zlakla...meriam teplotu ale dnesna bola vysoka ale nespala som vela takze ju beriem brzpredmetnu,,,,
@edinka25 už nemeraj, iba ta to bude stresovať.. Aj tak si nepomôže. Pokiaľ nekrvacas, je to dobre.. 😊 Ja už by som ani netestovala... Neboj, bude to dobre.. 🍀
@rosalie1411 dakujem za povzbudenie,veru stresuje ma to zbytocne...asi som to prilis skoro zistila 😇
@sssimikkk som dnes 15 dpo a prvy pozitivny slabulinky mi vysiel na 13dpo,davala som vyssie foto,ale to co som dnes zazila bolo slabsie asi aj od ducha,kupila som rychlo rovnake testy a uz budem iba s rovnakymi ale najskor az v utorok,pre istotu 🤭
@sekerka18 👏👏👏 super.. nech len krásne tmavne 💖💖💖