Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sekerka18 ja som to už nechala tak,keď som v januári dostala ms.preto ani neviem kolky DC som,ani kedy bola ovulka,a či vôbec bola,a kedy mam približne dostať,sa riadim len podľa appky.aj to mám dve,a každá ukazuje inak,tak uvidím ktorá bude správna.a u teba je to na dobrej ceste.drzim palceky
@sekerka18 jéééj zlatinko, je to tam 🤗😍👍... Vidíš, ja som ti vravela, že nemusí byť ťuťu-muťu veľa, ale hlavne v ten správny čas 😀. Veľmi sa teším a nech len silnie🙏💗
@sekerka18 jeeej parada! 😍😍 tesim sa s tebou...nech silnie do krasy 🙏
@luckynko44 moja a ty ako?testy silnejú?ja sa s tebou veľmi teším,že ti to vyšlo.
@sekerka18 parádička, vyzerá to nádejne! 😊 Držím palce, nech to vyjde! 🙏🍀🧡
@mirus11 ja perfektne..nemam absolutbe ziadne priznaky tehu len silnejuce krasne testiky za ktore dakujem 🙏🤰 sme 9den po transfere,14dpo,1 alebo dva dni mi meska ms,bt zo zvedavosti som dnes zmerala 37,1 💕💕...zlatucka dakujem ti velmi pekne! Vymodlene a vypichane - nasa mala bublinka 😍
@luckynko44 krasne🥰🥰🥰 drzim silno palce...takze tiez oktober😊
Ach baby, bola som na sone pred iui 😔 tento mesiac nič. Folik je už veľký, tak by sme to nestihli. Máme mať len styk...
Sklamaná som dofrasa. Pichla som si ovitrelle aspoň, nech mám zas "fajné" bolesti 😬
Takže posledný pokus sa koná dúfam v ďalšom cykle
@rebeccasara taak to vyzerá ružovo 😊 🍀 držím palce 😊
@rebeccasara cozeeeeee ♥️ bože dnes je krásny deň. Ja len musím čakať do MS nech sú silnejšie // a tak volať na hematku. Držím nám palce silno ale že strašne silno.
@mamelka ouu anooo 😇 stretneme sa v skupine ? 🤰😘 dakujem si poklad
@luckynko44 ano...som tam 😊
@rebeccasara jéj ale tak toto vyzera tiez ze sa nieco dejee..bozinku! Velmi drzim palce 💖💖💖💖💖💖 cakame 😉🙏
@mamelka pockam krvicku a hodim sa aj ja 😘 supeer budeme spoluu 😛🤰🍓
@luckynko44 drzim palce 🥰
@aleskandra vypni úplne, užite si pekný večer s manželom a budúci cyklus idete na to.. 😊😊 Všetko zlé je na niečo dobré. Nechcem ti písať, že to môže vyjsť prirodzene v tomto cykle, ale.. Ty vieš, že môže a bodaj by to tak bolo 😉🙏
@majka_3 ďakujem 💗, ale beriem to ešte veľmi z rešpektom... No uvidíme zajtra 🙏
@sekerka18
@luckynko44 uvidíme zajtra 🥰,som s toho ešte v šoku🙈. Júj keby sa mi tak podarí sa k vám pridať🙏🤗
@rebeccasara medzi oktobrovky😉🤰💕 cakam zajtra netrpezlivo,ale veriiim ze je to taaam 😛
@rosalie1411 nejdem klamať, napadla aj mňa táto možnosť...že možno motyka vystrelí a výjde to aj prirodzene 🙏🙏🙏 ale...keď to nevyšlo doteraz? 😐
Len mám teraz dilemu, ako to naplánovať 😬 doobeda som si pichla ovitrelle, už cítim, že ovu sa blíži - mávam ju neskutočne bolestivú. V centre mi kázali mať styk zajtra ráno, keďže sme ho mali včera. Len nechcem, aby sme to nepremeškali...ale zas aby stihli vôbec dozrieť aaaaach. :-/
@rebeccasara chápem ta. Ja sa veľmi bojím ale musím nejako to dať preč z hlavy. Asi sa budem stále báť ísť na wcko neze krv tam nájdem. Už má asi odnesú na psychiatriu.
@aleskandra no ja by som to poistila aj dnes večer a kľudne aj zajtra večer.. Ved nemáš čo stratiť. Ja som napríklad otehotnela vždy len vtedy, keď sme mali styk večer pred ovulkou.. Takže u mňa neplatilo, že 2 dní spermie počkajú.. Inak a ak ci neskúšala concieve gél, možno by nebolo zle ho použiť, ak by si mala cestu okolo lekárne.. 😊 To mi len napadlo, že by to mohlo pomôcť.
@aleskandra @rosalie1411 inak baby mne gyn poradil že v ovulacnom období kľudne aj každý deň, vraj spermie sa tvoria priebežne, takže netreba čakať na dozretie..ale teda je to gyn, nie urológ, tak neviem ;)
@rosalie1411 zaujímavá informácia, vďaka
@rosalie1411 jaaaa som otehotnela tak, že sme mali 2 dní pred ovulkou styk. Ale áno každé telo ineee 😊
@sekerka18 hej, ved môže byť.. Niekomu to vyjde aj 5 dní pred ovulkou 😊 to sú tí stastlivci..
Môj manžel má morfológiu 4%, čo je na hrane, takže nám to nevyšlo nikdy, pokiaľ sme mali styk 2 dní pred ovu.. Iba keď sme sa trafili presne na par hodín pred.. Možno to bola náhoda, ale ja som o tom presvedčená 😁 a teraz si zasa musíme dávať pozor 🙈 ale mne aj moja doktorka povedala, že viac stykov v čase ovulácie zvyšuje šancu.. Ono ale určite závisí aj od spermiogramu..
Ahojte, bt meriam prvý cyklus a teda nemám s tým žiadne skúsenosti len som si o tom čítala, chcem sa vás spýtať vyzerá ten graf zatiaľ v poriadku? Viem ze sa vyhodnocuje až za celý mesiac ci ovu bola alebo nebola,ale zarazila ma ta prudko klesajúca teplota dnes a ešte k tomu skáče hore dole neviem ci je to v poriadku alebo to značí nejaký problém... Cyklus mam 32 dňový, ovu mavam podľa ovu testov 17-19dc, tak som zvedavá ako bude vyzerať, dnes som 14dc

@mirus11 no ale aj u nás bol sex len fakt 3x. Potom sme sa sťahovali takže nejako som na to zabudla atď. A ach. Len nech to ide ako má. Už keď toto nevyjde seriem na to. 🍀🍀