Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sekerka18 ake lieky beries?
Babyyyy, je možné, že z jedného vaječníku mám neskutočne bolestivú ovulku a z druhého nie? 🤷🤔
@aleskandra anoo... Ja to mam tiež.. Z pravého neksutocna bolesť, vždy sa aj s tej strany podarilo otehu.
@katkaholiova beriem anopyrin a bevascor 😊
@sekerka18 to je naco?
@majka_3 ach, no super...som sa tešila, že budem vedieť kedy ovu je, keďže bývalá bolestivá a nič 🙈 včera folik 21mm a pichnuty Ovitrelle, tak hádam sme to stihli 🤔
@aleskandra ak pichnuty včera verím ze to ešte len príde 😉
Na iui nejdeš tento mesiac?
@majka_3 nejdem 😢 zatrhli nám to kvôli veľkosti foliku, že už bol veľký a by sme to nestihli 🤦 tak zas ďalší cyklus
Mali sme mať len styk...čomu nedávam moc šancu, ale možno motyka vystrelí
@aleskandra to je nejaké divne... Véd dnes iui akurát by bolo... Max zajtra... A folik 21mm je idealny... 🤷♀️ V každom prípade držím palce... Kolky dc si dnes?
@katkaholiova z hemato mi vyšlo, že mám trombofiliu a nejaké mutácie atď. A syndróm lepivych dosticiek. Takže to musím brať každý deň a dupľom teraz. Tak snáď sa udrží drobec.
@majka_3 v papieroch mám napísané 21mm, ale vravela aj 23mm 🙈 tak neviem koľko naozaj mal.
Minulý cyklus som mala v piatok 16mm a ovulka už bola v nedeľu. Tam sme to prešvihli...
Teraz som si mala rýchlo po príchode domov pichnúť Ovitrelle, zrejme asi aby sa nespravila potom cysta alebo čo
Dnes som 13dc
@aleskandra áno určite nato si si mala pichnúť aby určite praskol...skoda ved iui ti mohli spraviť aj včera hneď tam.. Neskúšala si navrhnúť?
Ja idem v piatok na sono som zvedavá co povedia...
@aknamorka22 tak to som z toho jelen, bazalka to isti 😀
Baby, tie co ste na zaciatku tehotenstva.. boli vas podbrusko? Test som zatial nerobila, tak viem ze je to tipos bingo, zaujimaju ma skor skusenosti 🙂
@majka_3 neskúšala :( už som bola sklamaná, že zas čakať ďalší mesiac . No nevadí..všetko zle je na niečo dobré 🙏🙏
Budúci cyklus sa mám objednať skôr na sono, keďže mi po liekoch nejak rýchlejšie rastú tie foliky...
Držím palce Majka 🙏🙏🍀🍀 daj vedieť potom, ako si dopadla
@aleskandra ďakujem moc.... Ano.. Niečo zlé je na niečo dobré... Nestrácaj nádej, veľmi držím palce 😊
@radussska1 mne to takto vyskoci ked si vecer predtym dame s muzom vinko 😃 alebo nie si prechladnuta, po ockovani, ...?
Pripadne nemohla byt uz aj ovulacia?

@sekerka18 podla mna mame vsetky strach,mna dnes dost boli brusko,vcera ani jedno pichnutie tak uz zas chodili myslienky hore dole,co som ale prekvapena ,ze stale mi nevyskocila bazalka nad 37,stale sa drzim na 36,74...Myslime pozitivne,k lekarovi sa este nechystam,ty kedy pojdes? 🙂