icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

edinka25
9. feb 2021

@sekerka18 podla mna mame vsetky strach,mna dnes dost boli brusko,vcera ani jedno pichnutie tak uz zas chodili myslienky hore dole,co som ale prekvapena ,ze stale mi nevyskocila bazalka nad 37,stale sa drzim na 36,74...Myslime pozitivne,k lekarovi sa este nechystam,ty kedy pojdes? 🙂

katkaholiova
9. feb 2021

@sekerka18 ake lieky beries?

aleskandra
9. feb 2021

Babyyyy, je možné, že z jedného vaječníku mám neskutočne bolestivú ovulku a z druhého nie? 🤷🤔

majka_3
9. feb 2021

@aleskandra anoo... Ja to mam tiež.. Z pravého neksutocna bolesť, vždy sa aj s tej strany podarilo otehu.

sekerka18
9. feb 2021

@edinka25 nuž ja mám dostať MS až v piatok či sobotu. Takže víkend keď budú koľajnice už v pondelok volám nech ma objedná. Oni už čakajú tam, že zavolám a nasadia duphaston aj. Plus volám na hematologiu nech idem na odbery či mi dajú clexan pichať. Ale áno myslíme pozitívne. 😊

sekerka18
9. feb 2021

@katkaholiova beriem anopyrin a bevascor 😊

katkaholiova
9. feb 2021

@sekerka18 to je naco?

millky
9. feb 2021

@sekerka18 ja to nevydrziiiim 😂😂😂😂🙏🙏🙏🙏 bozinky..... Nechceš sa testnut? 😂 Ide ma poraziť od napätia!!!! ❤️❤️❤️❤️ Strašne to chcem aby si bola tehu, strašne!!!

edinka25
9. feb 2021

@sekerka18 a uz si robila aj test?ci zajtra prvy?tal ano ked mas problemy treba ost cim skor,ja pockam aby aj bolo nieco vidiet,lebo pri prvom tehu som isla skoro 😂

aleskandra
9. feb 2021

@majka_3 ach, no super...som sa tešila, že budem vedieť kedy ovu je, keďže bývalá bolestivá a nič 🙈 včera folik 21mm a pichnuty Ovitrelle, tak hádam sme to stihli 🤔

majka_3
9. feb 2021

@aleskandra ak pichnuty včera verím ze to ešte len príde 😉
Na iui nejdeš tento mesiac?

aleskandra
9. feb 2021

@majka_3 nejdem 😢 zatrhli nám to kvôli veľkosti foliku, že už bol veľký a by sme to nestihli 🤦 tak zas ďalší cyklus
Mali sme mať len styk...čomu nedávam moc šancu, ale možno motyka vystrelí

majka_3
9. feb 2021

@aleskandra to je nejaké divne... Véd dnes iui akurát by bolo... Max zajtra... A folik 21mm je idealny... 🤷‍♀️ V každom prípade držím palce... Kolky dc si dnes?

sekerka18
9. feb 2021

@millky prestaň 🤣🤣🤣🤣🤣 ja musím vydržať nech vidím či tmavne. Zajtra ráno testnem. Svokor je na návšteve takže Itak nechcem teraz saskovat 😊

millky
9. feb 2021

@sekerka18 juuuj 😂 som nervózna aj za teba 😂

sekerka18
9. feb 2021

@katkaholiova z hemato mi vyšlo, že mám trombofiliu a nejaké mutácie atď. A syndróm lepivych dosticiek. Takže to musím brať každý deň a dupľom teraz. Tak snáď sa udrží drobec.

sekerka18
9. feb 2021

@millky ja sa skôr bojím. By som sa tešila ale ešte mám rešpekt. ♥️

aleskandra
9. feb 2021

@majka_3 v papieroch mám napísané 21mm, ale vravela aj 23mm 🙈 tak neviem koľko naozaj mal.
Minulý cyklus som mala v piatok 16mm a ovulka už bola v nedeľu. Tam sme to prešvihli...
Teraz som si mala rýchlo po príchode domov pichnúť Ovitrelle, zrejme asi aby sa nespravila potom cysta alebo čo
Dnes som 13dc

majka_3
9. feb 2021

@aleskandra áno určite nato si si mala pichnúť aby určite praskol...skoda ved iui ti mohli spraviť aj včera hneď tam.. Neskúšala si navrhnúť?
Ja idem v piatok na sono som zvedavá co povedia...

sssimikkk
9. feb 2021

@aknamorka22 tak to som z toho jelen, bazalka to isti 😀

Baby, tie co ste na zaciatku tehotenstva.. boli vas podbrusko? Test som zatial nerobila, tak viem ze je to tipos bingo, zaujimaju ma skor skusenosti 🙂

aleskandra
9. feb 2021

@majka_3 neskúšala :( už som bola sklamaná, že zas čakať ďalší mesiac . No nevadí..všetko zle je na niečo dobré 🙏🙏
Budúci cyklus sa mám objednať skôr na sono, keďže mi po liekoch nejak rýchlejšie rastú tie foliky...
Držím palce Majka 🙏🙏🍀🍀 daj vedieť potom, ako si dopadla

majka_3
9. feb 2021

@aleskandra ďakujem moc.... Ano.. Niečo zlé je na niečo dobré... Nestrácaj nádej, veľmi držím palce 😊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
9. feb 2021

@sssimikkk áno mňa stále bolelo na začiatku tehotenstva 😊

edinka25
9. feb 2021

@mamelka ja zas pravy opak,o 20tej nevladzem mat oci otvorene,pride noc 2:20 a zobudim sa neviem spat do rana...ty si kolko dpo?

edinka25
9. feb 2021

@sekerka18 tmavme pomalinky ❤️

sssimikkk
9. feb 2021

@sekerka18 dakujem za upokojenie ☺️ jedno tehu mam za sebou a moc si ten zaciatok nepamatam 😃 v decembri sme prisli o dvojicky, tak si nechcem davat plane nadeje, i ked teplota vyzera celkom fajn ☺️

radussska1
9. feb 2021

Ahojte baby .Chcela by som sa opitat je normalne že na 9 DC mi vyskočí teplota tak vysoko oproti včerajšku? Meram si bazalnu teplotu druhý mesiac a furt sa snažím tomu pochopiť.Viete mi poradiť s čoho to môže byť?? Ďakujem za každú radu 🙂

sssimikkk
9. feb 2021

@radussska1 mne to takto vyskoci ked si vecer predtym dame s muzom vinko 😃 alebo nie si prechladnuta, po ockovani, ...?
Pripadne nemohla byt uz aj ovulacia?