icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sssimikkk
9. feb 2021

@sekerka18 verim ze to nebude treba a v oktobri sa dockate vytuzeneho mimi 🥰

katkaholiova
10. feb 2021

takze ovu este neprebehla podla tohto

majka_3
10. feb 2021

@sekerka18 úžasné.. Teším sa s tebou 😊 silno držím palce ze toto dopadne už na výbornú s októbrovým prekvapkom 😊♥️

tina_martina10
10. feb 2021

Idem sa opytat, dnes som si zaznacila teplotu a ovulaciu mi prehodilo z 13 DC na 16 DC. Je to normalne ked som si skor ista, ze ta ovulacia bola niekde v okolí toho 13 DC, lebo ma boleli aj vajecniky, mala som dlho plodny hlien. A ten jeden den - 16 DC som mala len hlien ako bielko. Ziadne bolesti. Tento cyklus beriem Vitex. Alebo si mam prepisat ten 16 den, ze som mala iny hlien, lebo potom mi to opäť skoci, ze ovulacia bola 13 Dc. Alebo to nechat takto a ta ovulacia bola naozaj az 16 DC. Minule mesiace som mala ovulaciu okolo 18 dna.
Ovulacne testy nerobim...
Ďakujem za rady

tina_martina10
10. feb 2021

Este som sa zabudla opýtať, ci je normalne, ze mam take nizke teploty v poovulacnej faze...
Teplonu meriam normálnym ortutovym teplomerom v pošve

1medvedik1
10. feb 2021

@sekerka18 jeeej gratulujem, už nech len silnie pekne ďalej. Držím silno silno palce 🥰 ďalšia októbrovka teda? 🥰

sekerka18
10. feb 2021

@majka_3
@1medvedik1 ďakujem baby ♥️ nooo verím, že oktobrovčatko bude bude 😊 teplota sa drží krásne hore. Test až zajtra spravím zas 😊

1medvedik1
10. feb 2021

@sekerka18 super suuuper teším sa ❤️

sssimikkk
Autor odpoveď zmazal
sssimikkk
10. feb 2021

Baby, vidite tam daco? Ja som na tychto duchov nikdy nebola dobra, vidim to az ked su riadne kolajnice 😅🙈

aleskandra
10. feb 2021

@sssimikkk ja tam niečo vidím ;)

1medvedik1
10. feb 2021

@sssimikkk aj ja také slabulinké 😊

sekerka18
10. feb 2021

@sssimikkk aj ja tam vidím niecoooo 🍀

sssimikkk
10. feb 2021

@aleskandra
@1medvedik1
@sekerka18
Dakujem, viac oci lepsie vidi 😅 tak uvidim, ale som dnes 12dpo, lutealku mavam 12 dni, tak som zvedava na najblizsie dni ☺️

sekerka18
10. feb 2021

@sssimikkk noooo ja neviem koľko DPO som ale ak tak ako mám vyznačené tak by to aj sedelo na to aký test mám. Čize 14DPO 😊

sssimikkk
10. feb 2021

@sekerka18 no tvoj krasne zosilnel ☺️ aj pozorujes nejake priznaky?

sekerka18
10. feb 2021

@sssimikkk včera ma bolela hlava ale tak to mohlo byť kvôli dacomu inému. A prsiaa bolia už pár dní áno 😊

aleskandra
10. feb 2021

Včera večer mi začali fajné ovulačné bolesti na aké som zvyknutá 😏 trvali celú noc až doteraz 😯 dnes od rána mi je na vracanie. Toto je u mňa premiéra. Máte to aj vy takto baby?

sssimikkk
10. feb 2021

@sekerka18 tak len nech silneju, ja som sa pri dcere pri kazdom priznaku tak tesila, s kazdyn zvracanim som bola stastnejsia a stastnejsia 😂

sekerka18
10. feb 2021

@sssimikkk tak snáď. Ráno uvidíme 😊
Hej jasne nech mi je kľudne zle. Síce pri každom tehotenstve mi bolo takže isto aj teraz bude. Ale nevadí.

sssimikkk
10. feb 2021

@aleskandra ja nemam az takuto ovulku, skor ma len oar hidin pobolieva podbrusko, ale aspon vies ze orebehla 🙂

@sekerka18 robis rano dalsi test?

sekerka18
10. feb 2021

@sssimikkk áno jasné moja. Mám ešte 2 testy. Ale tak určite budem robiť ďalej do istoty

ereska
10. feb 2021

@sssimikkk áno vidím

sssimikkk
10. feb 2021

@sekerka18 podla mna aj tie dva stacia, ak robis kazdy druhy den, zbytocne sa nestresuj 🙂 ale chapem ze ta istota je silnejsia 🙂 aj stale merias teplotu?

@ereska oo super dakujem, tu sa nieco mari aj mne 😀☺️ ja som strasne slepa na tieto druhe ciarky 🙈

sekerka18
10. feb 2021

@sssimikkk tak ja už musím stresovať 😊 keby som bola kľudná asi by to bolo divné po tých dvoch potratoch. Hej dnes som si zmerala ale už prestávam stým. Test ešte spravím tento týždeň tie dva a v pondelok sa objednávam na hematologii.

sssimikkk
10. feb 2021

@sekerka18 chapem, my sme prisli o jedno v 2018, v 2019 sa narodila dcera, a teraz v decembri 2020 sme prisli o dvojicky. Takze s tym stresom ti uplne rozumiem, lahsie sa hovori "nerob tie testy" ako sa to robi. Kazdopadne verim,ze ti to vyjde, potom sem tie testiky hod nech sa pokochame 😍

aleskandra
10. feb 2021

@sssimikkk akože na tú bolesť som si už zvykla, len ma prekvapil pocit na zvracanie 🤦 ale to bude len nejaká zhoda náhod
A potom prídu na rad pochybnosti, či sme sa trafili a nemali sme sexovať viac 😁😁😁 ale tak dúfam, že keď bola ovu večer a snažili sme sa v ten deň ráno, tak to máme poistené 🤔🙈🙂

edinka25
10. feb 2021

@sekerka18 tak ja som dnes volala gynekologovi ze tak zaciatkom marca by som dobehla to by som bola uz 7+5 a on ze nie nie buduci tyzden pridite lebo pri prvom tehu som zacala spinit v 8tyzdni tak som brala duphaston...no tak buduci tyzden uvidime akurat tak kde sa uhniezdilo...to by som mala byt 6tt ...

natalka25122017
10. feb 2021

Ahoj baby ako sa mam vyznat podla toho aku mam teplotu kedy mam ovu a kedy nie prosim poradite mi? Dakujem

sekerka18
10. feb 2021

@edinka25 nevadí aspoň pôjdeš. Možno aj srdiečko už bude biť. Pri dcére som tak mala. Mne teraz povedala gynda, že mám prísť keď mi bude dva týždne meškať. Tak v pondelok zavolam a nech ma tak objedná. By som mala byť tak 6+2 aspoň (tak mi vravela). Aby mi vedela nasadiť duphaston.