Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Idem sa opytat, dnes som si zaznacila teplotu a ovulaciu mi prehodilo z 13 DC na 16 DC. Je to normalne ked som si skor ista, ze ta ovulacia bola niekde v okolí toho 13 DC, lebo ma boleli aj vajecniky, mala som dlho plodny hlien. A ten jeden den - 16 DC som mala len hlien ako bielko. Ziadne bolesti. Tento cyklus beriem Vitex. Alebo si mam prepisat ten 16 den, ze som mala iny hlien, lebo potom mi to opäť skoci, ze ovulacia bola 13 Dc. Alebo to nechat takto a ta ovulacia bola naozaj az 16 DC. Minule mesiace som mala ovulaciu okolo 18 dna.
Ovulacne testy nerobim...
Ďakujem za rady
Este som sa zabudla opýtať, ci je normalne, ze mam take nizke teploty v poovulacnej faze...
Teplonu meriam normálnym ortutovym teplomerom v pošve
@sekerka18 jeeej gratulujem, už nech len silnie pekne ďalej. Držím silno silno palce 🥰 ďalšia októbrovka teda? 🥰
@majka_3
@1medvedik1 ďakujem baby ♥️ nooo verím, že oktobrovčatko bude bude 😊 teplota sa drží krásne hore. Test až zajtra spravím zas 😊
@sekerka18 super suuuper teším sa ❤️
@sssimikkk ja tam niečo vidím ;)
@sssimikkk aj ja také slabulinké 😊
@aleskandra
@1medvedik1
@sekerka18
Dakujem, viac oci lepsie vidi 😅 tak uvidim, ale som dnes 12dpo, lutealku mavam 12 dni, tak som zvedava na najblizsie dni ☺️
Včera večer mi začali fajné ovulačné bolesti na aké som zvyknutá 😏 trvali celú noc až doteraz 😯 dnes od rána mi je na vracanie. Toto je u mňa premiéra. Máte to aj vy takto baby?
@aleskandra ja nemam az takuto ovulku, skor ma len oar hidin pobolieva podbrusko, ale aspon vies ze orebehla 🙂
@sekerka18 robis rano dalsi test?
@sekerka18 chapem, my sme prisli o jedno v 2018, v 2019 sa narodila dcera, a teraz v decembri 2020 sme prisli o dvojicky. Takze s tym stresom ti uplne rozumiem, lahsie sa hovori "nerob tie testy" ako sa to robi. Kazdopadne verim,ze ti to vyjde, potom sem tie testiky hod nech sa pokochame 😍
@sssimikkk akože na tú bolesť som si už zvykla, len ma prekvapil pocit na zvracanie 🤦 ale to bude len nejaká zhoda náhod
A potom prídu na rad pochybnosti, či sme sa trafili a nemali sme sexovať viac 😁😁😁 ale tak dúfam, že keď bola ovu večer a snažili sme sa v ten deň ráno, tak to máme poistené 🤔🙈🙂
@sekerka18 tak ja som dnes volala gynekologovi ze tak zaciatkom marca by som dobehla to by som bola uz 7+5 a on ze nie nie buduci tyzden pridite lebo pri prvom tehu som zacala spinit v 8tyzdni tak som brala duphaston...no tak buduci tyzden uvidime akurat tak kde sa uhniezdilo...to by som mala byt 6tt ...
@edinka25 nevadí aspoň pôjdeš. Možno aj srdiečko už bude biť. Pri dcére som tak mala. Mne teraz povedala gynda, že mám prísť keď mi bude dva týždne meškať. Tak v pondelok zavolam a nech ma tak objedná. By som mala byť tak 6+2 aspoň (tak mi vravela). Aby mi vedela nasadiť duphaston.

@sekerka18 verim ze to nebude treba a v oktobri sa dockate vytuzeneho mimi 🥰