icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

edinka25
10. feb 2021

@sekerka18 myslis ze uz v 6 moze byt vidno akciu srddiecka?ja som pri dcere bola v 4tt tak videl iba gestacny vacok prazdny vtedy ,a potom az v 8tt a to uz bolo srdiecko

mamelka
10. feb 2021

@sekerka18 gratulujeeeem

sekerka18
10. feb 2021

@edinka25 no jasne. Pri dcére mi bilo presne na 6+1. Týždeň predtým len vacok prázdny 😉

sekerka18
10. feb 2021

@mamelka ďakujem 😊 uvidíme ráno aký bude teest

katkaholiova
11. feb 2021

ahojte.zeby konecne prebehla? mam si to aj opravit ze teraz bola ovu? bola bez bolestibco inokedy vzdy bolel vajecnik teraz nic.

sekerka18
11. feb 2021

Dobre ráno baby. Tak wau ja som prekvapená v dobrom ako silnie čiarka. Ach bože no len nech je všetko vporiadku ♥️ vy ako ste nátom žienky ??

luckynko44
11. feb 2021

@sekerka18 uzasne moja ❤❤❤ tlieskam s usmevom na tvari 🙂

katkaholiova
11. feb 2021

@sekerka18 gratulujem tesim sa

sekerka18
11. feb 2021

@katkaholiova aaacmozno včera bola ovulácia keďže kleslo tak nízko. Uvidime ďalšie dni 😊

katkaholiova
11. feb 2021

@sekerka18 no ved uvidime.a to som tento mesiac po ovu uz nechcela merat ale takto asi budem.len je zvlastne ziadne bolesti vobec som necitila nic

butterfly333
11. feb 2021

@sekerka18 waaau nádherná čiarka gratulujem

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
11. feb 2021

@katkaholiova ja som posledne dva cykly nemala bolestivu ovu...a ani hlien nejak

katkaholiova
11. feb 2021

@mamelka no uvidime vyslo to na 14dc.predtym som mala skoro o 2dni.teraz presne v strede cyklu.a to som uz nechcela merat no asi predsa budem

mirus11
11. feb 2021

@mamelka budeme čakať na tie krásne správy

mirus11
11. feb 2021

@sekerka18 krásne ti zosilnela,gratulujem,vidíš tebe to ako krásne vyšlo,budeteat do nového nový prírastok,veľmi sa s tebou teším.

sekerka18
11. feb 2021

@butterfly333 ďakujem krásne ♥️ áno aZ som prekvapená ostala.

@mamelka moja zlatá och. Hneď píš čo jak 😊

aleskandra
11. feb 2021

@sekerka18 nádhera 😍 mňa tak baví pozerať tieto tehu testiky, ako krásne silnejú.
Snáď sa aj my čoskoro dočkáme 🙏🙏💙💙
Nech všetko ide ako ma do šťastného konca 🤰

millky
11. feb 2021

@sekerka18 bože, ja som taký výbuch smiechu chytila, a teraz mi len slza tečie po líci ❤️ ja som taká šťastná, keď to najmenej čakáš tak sa zadarilo ❤️ Všetko dobre dopadne! Memysli na zle, toto je nádherná silná čiarka, na ktorej je napísané šťastný koniec ❤️😘😘😘 strašne sa teším ale že neskutočne. Je to veľká nádej aj pre mňa 🙏❤️

millky
11. feb 2021

@katkaholiova zlatko, budem k tebe uprimna, pri intenzite sexu, ktorý s mužom máte, by som absolútne nesledovala teplotu, iba to rozhádze tvoju psychiku a telo sa just bude brániť. Pokiaľ vieš muža ukočírovať na sex každý druhý deň, tak už len to je výhra 😂 a raz to musí klapnúť. Ja by som ti odporučila daj si pauzu od týchto deptacích vecí. Ak nemáte problém kedykoľvek sexovať, nevidím dôvod merania BT. Našla som jeden lekársky článok, kde píšu že tie najkvalitnejšie spermie žijú nie 3 ani 5 dni ale až 7dni vedia prežiť v dobrom prostredí, takže ty musíš mať toľko zásob že dovi dopo. Možno len psychika nepustí, alebo nesprávna starostlivosť o seba. Pozri na Sekerku, tá ani nedúfala, pár týždňov si dáva anopyrin a mega dávky B-vitaminov a bum.... Je to taaaam.

katkaholiova
11. feb 2021

@millky dakujem pza radu.mam dalej uzivat inofolic mam poslednych 9ks
dalej budem brat kyselinu listovu a B

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
11. feb 2021

@mamelka robila som aj vcera bol bledy.skusim an dnes

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
11. feb 2021

@katkaholiova ak bola včera ovu tak test by bol den predtým pozitívny...najlepšie je keď začneš robit tao aspon každý deň ...

junyk
11. feb 2021

@millky presne suhlasim. Ja vas sledujem casto a sem tam sa zapajam. Pri takom peknom a presnom cykle + - ako ma @katkaholiova by som meranie a testy neriesila kedze maju aktivny sexualny zivot a ovulacia tam je vzdy 😊
@katkaholiova moja ja som presvedcena ze u teba je problem stres. Velmi sa zaoberas teplotami a testami. Som presvedcena ze vam pomoze ked sa na to naozaj vykasles. Ber len vitaminiky. Ovulaciu mas aj sexujete stale a aj deticky vidim ze mas 🥰 podari sa ti to uvidis aj bez merania a testov ovela skor. Velmi sa stresujes a drzim ti palceky nech to pride coskoro 🤰

mamelka
Autor odpoveď zmazal
junyk
11. feb 2021

@sekerka18 @mamelka som veľmi rada ze ste nasli a mate take krasne silnejúce //. Uz len nech je všetko v poriadku do štastného konca ❤

radussska1
11. feb 2021

Baby tak som zase prišla po radu🙂keď mi klesla bazalna teplota to znamená že mám konečne ovulaciu?? Prikladám graf.Este sa to len snažím pochopiť ako to je.Mala som ovulaciu? Alebo ešte nebola? Ďakujem za každú radu.

katkaholiova
11. feb 2021

@junyk dakujem.ano deticky mam sle s predchadzajuceho vztahu.moj deti nema