icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
11. feb 2021

@aleskandra
@millky bože revem už 🤣🤣🤣 ďakujem žienky. Fakt verím, že v októbri pôrodom malé klbko. A všetky tento rok vlastne ♥️ ďakujem silno

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
11. feb 2021

@sekerka18 slzy šťastia...verim🥰 ...zaslúžiš si... vidis ani si nedufala a bum...a si pisala ze v novom bývate...tak vidis...plnite domček 😊

katkaholiova
11. feb 2021

@mamelka no tak vacsinou tak kazdy druhy den mame.niekedy menej niekedy aj kazdy den 🤣

mamelka
11. feb 2021

@junyk dakujeme...a ja dufam a verim,ze každá si ich najde...

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
11. feb 2021

@mamelka no u nas je sj ked moj velakrat unaveny 😃. no my tak pravidelne do postele a moj uz o 21h cca spi lebo o 4h vstava

junyk
11. feb 2021

@katkaholiova podari sa to aj s novym partnerom. ❣ Myslis ze bude problem pre teba nemerat a netestovať? Vyskusaj. Uz budes v druhej polke cyklu a ta je klucova co sa týka uhniezdenia a stres nepomoze tomu. Na tvojom mieste by som sa hned zajtra rano zabudila uz bez teplomeru a prvý tehotensky test by som skusila v 1.den meskania MS. Ovulacia je aj sex je. Nemas co stratit 😊 ale mas co stratit a to "stres" ✊🏻

katkaholiova
11. feb 2021

@junyk skusim zajtra odmerat lebo v posledne dni my to skace a zistim ci zas neklesne a potom teplomer schovam 😉

junyk
11. feb 2021

Este baby jedna mudrosť ale to už viete urcite 😊 moja svagrina nevedela otehotniet rok a pol a zacali to riesit. Pricina ze nevedeli otehotniet bola pravdepodobne ze casto sexovali. Gynekolog odporucil nech zredukuju sex na kazdy 3 den v case plodnych dni a bum podarilo sa. Svagrina bola tehotna a svagor sedel v kabinke na spermiograme 😁😁 este nemali ponatia ze su 🤰

1medvedik1
11. feb 2021

@mamelka držím palce, daj vedieť ako dopadneš u doktora. Verím že bude všetko v poriadku 🍀 aj u doktora aj v práci 😊

@sekerka18 gratulujeeeem krásne // 🥰

Ja idem v pondelok prvý krát k doktorovi tak uvidím čo povie, snáď bude všetko v poriadku 😬

mamelka
11. feb 2021

@1medvedik1 dakujem...v praci neviem ...😆 ale uz mi to začína byť aj jedno...ono predsa s tým musia sefky rátať...a hlavne keď majú len zubarky a sestricky

sekerka18
11. feb 2021

No poviem vám. Vlastne som to tu písala predtým, že tento mesiac som nemerala ani veľmi teplotu a proste pri sťahovaní a len 3x sex sme mali takže som ani nečakala absolútne že sa zadarí. Ale môžem potvrdiť, že psychicky som bola úplne vpohode teraz a kokos vyšlo to. Už len to dotiahnuť konečne. 🍀

mamelka
Autor odpoveď zmazal
millky
11. feb 2021

@sekerka18 počas plodných ste stihli sex? Či ani nevieš kedy? 😂 A tak to ma byť!!! Ja som vedela že sa to podarí

mamelka
11. feb 2021

Jej pozerám,ze sme na strane 2607...ja som narodená 26.07 😂

millky
11. feb 2021

@junyk @katkaholiova určite na počatie je lepšie nemať až tak pravidelný sex 😂 z hľadiska potešenia super, ale z hľadiska kvality spermií... To chce čas. Spermie dozrievajú 24h. Čím sú staršie tým lepšie. Najlepšie spermie sú podľa lekárov a výskumov cca 8 až 12 dňové. Je ich najviac a sú najaktívnejšie. Mne gyndoš vravel, že na úspešné počatie stačí deň dva pred ovu mať sex s tým že partner je so staršími dozretymi spermiami. A vravel pozor na telefóny, signál ktorý priamo preniká do semenníkov ak cinkne mobil v prednom vačku na gatiach cca 80% spermií znehybní a ony zomrú. Vraj na to bol robený výskum a tie spermie boli v katastrofálnom stave. Gyndoš mi povedal, že stačí ak mužovi raz cinkne mobil, tak v ten deň sa snažiť už ani nemusíme.

sekerka18
11. feb 2021

@millky fuh tak keď mám už také koľajnice asi potom podľa toho ako mám zaznačené. 11DC potom bola ovulka lebo aj bolesti som mala vtedy. Len som neverila, že tak skoro a hľa áno. Už by som mala byť 15DPO podľa toho.

sekerka18
11. feb 2021

@millky zaujímavé. Tak my sme plodni obaja očividne. Za rok 3x tehotná som. Presne pred rokom som potratila 28februara. A mobil nosí v kapse stále takže možno pravda 🤣

majka_3
11. feb 2021

@aleskandra ahojky
Idem sa ta spýtať ohľadom posledného iui. Si písala ze ste to nestihli... Ze už si mala veľké foliky. Áno? A na kolky dc si bola na Sone? Ja mam ísť zajtra a mam veľkú obavu ze nestíhame 😒 som dnes LEN 8dc ale ovulacne bolesti, to už poznám...

Baby po clostyle môže byť tak skoro ovu 9dc?

junyk
11. feb 2021

@millky a este tymto svagrovcom vravel ze muz by tiez nemal od sexu po sex v case plodnych dni pit pivo. Aj to nerobi dobre spermiam.
😊 a ten mobil dobre vediet. Urcite to dava nejaky zmysel. Ja som stale mala sex 3 dni pred ovu a pekne si pockali spermijky na vajko a 3x som otehotnela takto. My sme si ani nevedeli planovat sex nakolko muza mam v statnej sprave a ma aj nocne

sssimikkk
11. feb 2021

@millky s tym telefonom je to zaujimave 🙈 ja mam zas maternicu otocenu dozadu, preto je udajne najlepsie mat sex zozadu pocas ovulacie, potom zostat lezat na bruchu. Lahsie sa plavci dostanu k vajicku 🙂 vsetky 4 razy co som otehotnela sme to pocas ovulacie praktizovali a vzdy to vyslo, ine razy sme na to az tak nedbali a vtedy nic 🙂

rosalie1411
11. feb 2021

@radussska1 nie, tým, že ti klesla teplota, ovulka nebola.. Teploty sa musia držať 3 dní vyššie ako 6 predchádzajúcich teplôt.. Takže meraj ďalej 😊 a tiež je dôležité merať vždy v rovnakom čase, ale to asi vieš 😊

rosalie1411
11. feb 2021

@majka_3 fiiiha, tebe to ako rýchlo ide.. 😊 To ja som 21dc a po ovulke ani stopy. Úplne mi ten potrat rozhadzal telo.. Ale neriešim, keďže aj tak mame povinnú pauzu.

Ale myslím, že ti ten clostyl mohol takto posunúť ovulku. Urob si ešte poobede test, ale asi aj tak ti nič iné neostáva len počkať na sono a uvidíte ci to ešte stíhate ci nie.

Inak toto IUI mi príde strašne stresujúce, stále musíte riešiť ci stíhate ci nie.. Nedá sa ta ovulka nejako odsledovať aj z krvi? Sa mi zdá, že som niekde niečo také čítala.

majka_3
11. feb 2021

@rosalie1411 anoo veľmi ma to dostalo do stresu... Sakra.... Robia mi Sono a krv a podla krvi väčšinou sa riadime... Pôjdem urobiť test a keď bude tmavší zavolám a uvidím, možno by som skočila ešte dnes nech ma pozrú...
Ale toto som nečakala ze na 8dc takýto test a bolesti.... 🤔
Noo po potrate som mala na 30dc ovu. 🤷‍♀️

aleskandra
11. feb 2021

@majka_3 ahojky...to mi povedala doktorka, že nestíhame...ale stihli by sme 😏 v pondelok som bola 12dc, folik mal cca 21mm
Ovu som mala v utorok večer, teda tie moje fajné bolesti mi vtedy začali a trvali do stredy rána. Dnes teplota krásne stúpla ;)
Uvidíš zajtra, čo sa na sone ukáže. Inak to moje centrum tieto zákroky cez víkend nerobí 😬 čo ma trošku serká.

majka_3
11. feb 2021

@aleskandra noo ja som volala a povedala ze uvidíme zajtra, že po prípade spravia hneď keď tam budem.... No uvidíme.. 😊
Tak držím palce, aby tento cyklus bol víťazný 🍀♥️

aleskandra
11. feb 2021

@majka_3 držím Majka veľmi veľmi palce ✊🍀❣️

majka_3
11. feb 2021

@aleskandra ďakujem 😊 ♥️

mamelka
Autor odpoveď zmazal