Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá a niečo na stres neviete poradiť? 🙈 😬
Klobúk dole, že to tak s prehľadom beriete, mne sa to nedá... My sa snažíme 6 mesiacov.. Ovu pravidelná, cyklus pravidelný... Viem, že to nieje veľa ale trochu ma už prepadá stres, že kde je problém 😔 prvé bábo na 1x a teraz to proste už nejde...
Tá psychika je sviňa, ale ja to proste neviem vypustiť z hlavy.. To čakanie na MS každý mesiac je hrozné..
@iamkate moja zlatá. Nič. Nájdi si niečo čomu sa budeš venovat. Ja som potratila 2x minulý rok a až po druhom som začala piecť. A vypekam len tak pre radosť známym. Musím lebo by som sa zbláznila. Čítam knihy, som s dcérou atď. A nedusit to v sebe ovšem. Ale zas Nie každý to chápe hej, že ty si smutná lebo sa ti nedarí.
@iamkate Ahoj, no ja som tiez z tych, ktore to beru podobne ako ty..snazime sa uz vyse polroka, o prve :( a tiez si kolkokrat hovorim, ze sice vsetko vyzera ok, ale ak by naozaj bolo, predsa by to za tu dobu uz vyslo..a presne tiez neviem ako to pustit z hlavy, mesiac za mesiacom je to stale tazsie..plus este cela tato situacia, kedy sa poriadne neda nic robit, odreagovat sa..
Ahojte, píšem do tejto skupinky po roku. Január 2020, po asi 5 sone v danom cykle dg: anovulacny cyklus.
Prestali sme riešiť, nevadí veď príde nový mesiac. Recept na clostilbegyt. Ale ms neprišla. Testik slabo pozitívny. Začali sme sa tešiť. Samozrejme, že už za pár dní slabé spinenie, pohotovosť, hospitalizácia. Podozrenie na mimomaternicové. Po týždni sa na sone čosi začalo ukazovať, ale začala som tak krvácať, že som neverila že je ešte šanca. Ale bola. Mesiac prísna pn na lôžku. Dennodenne strach.. polovička tehotenstva zamnou, prestávame sa báť, začíname opatrne tešiť. Pozitívne výsledky Triple testu na downov syndrom. Morfo utz dopadol fajn, všetko vyzerá v poriadku, čakáme dievčatko. Napriek tomu odporúčana amniocenteza, lebo iba to na 100% vyvráti DS. Odmietla som, vypočula si že život s chorým dieťaťom na vozíku nieje pre každého..
37 týždeň, patologické prietoky, hrozi hypoxia plodu, hospitalizácia.. mala sa nakoniec narodila 3 dni po termine, po osem hodinovom "boji" na porodnom boxe akutnou sekciou.
Moja oktobrovka 2020 akurát spinká na mne v nosiči. A je úplne zdravá a krásna. Nemá ešte ani 4 mesiace a už sa pretaca na bruško, ten náš anovulacny cyklus.
Držím vám všetkým prsty. Hlavne treba veriť, aj lekári sa našťastie môžu mýliť ♥️
@michaela889 krasneeee a sikulka keď sa už tak vrti ❤️ veľa zdravíčka
@blabla22 mne pomáha sa tu zdieľať s Vami. A keď sa niekomu zadarí, teší ma to. Dúfam, že aj ja raz budem mať víťazný graf.
@michaela889 až mám zimomriavky...ďalší zázrak ❤❤❤❤...síce to bol boj ale stál zato,však?...nám sa podobný obrovský zázrak narodil na Mikuláša 2020🙏🏻❤...z každého takeho príbehu sa nesmierne teším lebo verím že dievčatám ktoré ešte čakajú , nech už akokoľvek dlho toto vleje novú nádej...
@michaela889 jeeej, to je krásny koniec.. 💛💛 Tak stalo to za to. Prajem veľa veľa radosti s dcérkou a hlavne veľa zdravíčka 😊. Ja verím, že každá sa raz staneme maminkou, len bohužiaľ to nejde hneď. Netreba sa vzdávať, vždy je šanca. 😊 Psychika robí fakt veľa. Ja som začala cvičiť hormonálnu jogu, celkom sa mi to paci.. Uvidím, či to bude mať pozitívny vplyv na cyklus.
@zuzik5891 @rosalie1411 tak tak, hlavne sa možno treba prestať upierať len na to jedine, aj keď viem že od rána (meranie bt) sa točí len kolo toho a v podvedomí je stále iba to jedno aj ked robíme čokoľvek. Snáď sa každá stane mamou 😊 a o to viac si možno tie nase detičky vážime a užívame. Držím prsty všetkým, ktoré na svoj zázrak ešte cakaju
no ja uz s toho mimo.v nedelu pozitivny ovu tesr,teplota len dnes stupla akoby vcera prebehla ovu a dnes brucho sko pred ms boli.chapete?divny cyklus a riadne
@katkaholiova Katka aj pre toto som to ja nechala tak,celé meranie a testovanie,ty si už na tom tak,ako som bola ja,neustále som to riešila,už to nechaj tak ako ja.zbytocne ti to ničí psychiku a o to ti to bude dlksie trvať aby si zostala tehotná.ja dom sa NATO už vykašľala a je to super,sem tam mrknem do appky aký dc som a viac vôbec neriešim.
@katkaholiova pre upokojenie mne ani raz nepasovali ovulacne testy s meranim BT. Testy boli prve na ktore som zanevrela.
@mirus11 ma pravdu. Viac ti to skodi ako pomaha. Mas velku sancu este tento mesiac ze nedostanes kramy ak sa totalne vykasles na to. Takymto stylom nenajdes tie dve ciarky
@michaela889 jemine... No ja mam husinu celý čas. Ani si nedokážem predstaviť čo všetko ste prežívali s mužom/partnerom.... Za toto máte moju obrovskú úctu. Tak takúto skúšku životom si nezaslúži naozaj ani najhorší nepriateľ. Teším sa s vášho úspechu! To všetko stálo za to!
@michaela889 pribeh s prekazkami ale so stastnym koncom. ❤ prajem vam vela zdravička a gratulujem k malej zdravej dcerke
@sekerka18 to sa presne snazim🙈 stále sa niečím zamestnávať, malej izbicku zariadujem, kvaskujem, chodíme na prechádzky... Ale stále sa vtieraju tie myšlienky 🙈 dakedy viac, dakedy menej... Vkuse len hľadám, googlim príčiny kde môže byt problém... No proste hrozne obdobie... A o to horšie keď viem ze týmto štýlom už duplom neotehotniem... Jedine tak prídem o nervy..
@blabla22 ani mne táto situácia nepridáva :( ja sa cítim ako zaseknuta niekde v čase.... A len rátam koľko dní je ešte do ovu... Potom koľko do ms... Potom si dávam "predsavzatia" že nebudem testovať, nebudem merať BT..
. A aj tak všetko poruším a 1 dňom cyklu sa zosypem a dorevem :( vždy nanovo..
@iamkate no práve, keby sa aspoň dalo niekam vypadnúť, aspoň na víkend, to by možno pomohlo myslieť na niečo iné chvíľu ako počítanie dní stále dokola..a všade čítam len ze "keď sme na to prestali myslieť tak sa podarilo"..no len teda neviem ako prestat..plus si vieš predstaviť, keďže som ešte tehotná nebola, tak neviem aké to je a po ovu ide predstavivosť naplno, každá hlúposť je určite príznak že to mozno vyšlo:( jediné čo mi dodáva trochu optimizmu je, keď sa niekomu zadarí tiez v podobnej situacii, po dlhšom čase, to je aspoň nejaká nádej že možno raz..držím palce ❤️
Ahojte dievusky 😊 este nedavno som tu pisala ohladom BT a veeela ste mi pomohli a za to vam dakujem ❤️❤️❤️ Kto ma tu pozna vie ze sme si oresli potratim dvojek v 6mesiaci 🥺 no a teraz tu vedla mna lezi a taha za cicku😂😂 moja krasna dnes 2🌙 dcerka Sára 🥰🥰🥰
Dievcata veelmi velmi vam drzim palce aby ste mˇto zazili aj vy ten pocit nevyspatosti 🙈 ale obrovskej radosti a lasky ktore toto male stvorenie vie dat a vycarit 🙏🏽🙏🏽 Dakujem za nu Bohu 🙏🏽❤️ A velka gratulacia ktorym to vyslo nech vsetko ide hladko a aby ste mali bezproblemove tehotenstvo ako som mala ja toto a nech su fazulky v ooriadku a pekne rastu davajte si na seba pozor ❤️❤️❤️❤️
@katkaholiova mne to pride, ze mozno tento mesiac anovulak..? alebo ta ovulka bude neskor. Kedy ju vacsinou mavas? Nejak som to nezachytila
@sssimikkk okolo 12dc a teraz je uz 16dc
@kika123kika nadherny anjelik 😍 maminka s ovinkom musia byt najstastnejsi na svete 💕 rozkosna je 😇
@luckynko44 dakujeme ❤️ Veru aj sme je to krasne byt rodicom 🙏🏽
@sssimikkk ten anavulak znamena ze nebola a ani nebude,vsak? takze mam si vyhodit z hlavy tehotenstvo
@katkaholiova ano, anovulak je ze tento cyklus si nemala a nebudes mat ovulaciu. Zeny to maju bezne tak raz do roka (ak nemaju pcos). Ak mozem poradit, vezmi to tak ze je tento cyklus anovulacny, odloz teplomer, uplne vypni a uzivajte si s muzom jeden druheho, vidim ze tu frekvenciu styku mate pekne pokrytu :D vy si od toho oddychnete, budete si uz len uzivat, jedine z toho moze vyjst prijemne prekvapko 🙂 ovulka moze byt neskor, len to skus tento mesiac uz tak brat a nastavit sa ze ovulacia nie je 🙂
@katkaholiova mne to tiež príde zatiaľ na anovulacny cyklus :-/ ale kľudne ešte môže prísť...

@mamelka super tak je to potvrdene tesim sa