icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aknamorka22
12. feb 2021

@mamelka toto som mala aj ja ked som išla oznámiť tehotenstvo. Skoro ma kleplo. Ruky sa mi triasli a rozrevala som sa :D myslela som si, ze sefovci budú nasrati lebo mi mesiac predtým dali zmluvu na neurčito :D a ja som dva dni po podpise zistila, ze som tehotná :D ale tešili sa a bolo to úplne v pohode 🙂 držím palce 🙂

katkaholiova
12. feb 2021

@mamelka kaslem na meranie an na testy.ja viem snazime sa len 5mesiacov ale aj pred dvojkami sme sa vyse.roka snazili dufala som ze teraz to nebude az tak

mamelka
Autor odpoveď zmazal
evita2176
12. feb 2021

@katkaholiova ahoj nepisem sem casto ale kazde rano citam spravy ako sa tu zienky snazila a tesim sa z kazdeho pozitivneho testu ako by bol moj.
Chcem ti len povedat ze sa mi zda ze sa velmi velmi na to upieras,kontrolujes :( nemyslim to v zlom to urcite nie ! Sama tuzim po babätku a snazime sa uz 4 roky s lekarmi a aj bez. Ale mne to pride ze si velmi robis stres a ako ti uz zienky pisali @sssimikkk tento cyklus bude asi anovulacny cize nieje vajicko-nebude tehotenstvo. Skus tento mesiac na to uz kaslat a v buduci jemne zas do toho. Drzim ti velmi palce a aj kazdej z nas ktora sa snazi o najväcsiu lasku svojho zivota 🍀🍀🍀✊✊✊

kika123kika
12. feb 2021

@mamelka dakujem 🥰

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
12. feb 2021

@evita2176
@mamelka dakujem vam za povzbudenie

aknamorka22
12. feb 2021

@mamelka no musíš byť v tomto sebecka. Nie je to predsa tvoja firma a oni sa musia nejako zariadiť. Hadam si nemáš plánovať život podľa ich 🙂 ja som si to uvedomila, ked som chora a tehotná chodila do roboty a moja šéfka mi stále viac a viac roboty davala a chcela by som išla fyzicky pomáhať do skladu dvíhať ťažké veci. Vtedy som si povedala.dost. Ja si nebudem ničím zdravie a riskovať tehotenstvo kvôli niekomu cudziemu. Dala som sa pn o mesiac skôr ako som mala nastúpiť na MD a prežili to 🙂

sssimikkk
12. feb 2021

Tak pridavam aj ja svoj test po 2 dnoch, zda sa ze pekne silnie i ked je to ina znacka 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aknamorka22
12. feb 2021

@mamelka ja som tiež taká, bolo mi hlavne ľúto kolegyni lebo som vedela, ze všetku moju robotu hodia na ňu. Pol roka som hovorila šéfke nech niekoho na miesto mňa hľadá, ze ho zaucim, ze tam budem chodiť aj ked uz budem na materskej zadarmo a nič :D no vysrať sa na nich :D a kolegyňa si dupla, vypapulovala to a našli jej náhradu a je spokojná. Treba sa odosobnit. Hadam sa nebudeš cítiť previnilo, ze si tehotná :D a ak ti niečo povedia tak sú hlúpe a nestoja za to aby si sa pre ne obetovala 🙂

aknamorka22
12. feb 2021

Ahojte, vie mi niekto, prosím, poradiť ako si prenastavim den ovulácie v appke fertility friend? Nejako to neviem :( a dalo mi ju o deň neskôr ako bola.

aleskandra
12. feb 2021

@aknamorka22 keď si si istá, na ktorý deň bola teplota, tak si uprav predchádzajúcu teplotu. Ja to tiež tak robím , aj dnes napr 😁 tiež mi označilo ovu o deň skôr, ako v skutočnosti bola

aknamorka22
12. feb 2021

@aleskandra ďakujem, dala som si ju dole o 0,1 stupňa a prehodilo mi to o 🙂

majka_3
12. feb 2021

Akože verili by ste.... Ze 13mm folik a test takýto 🤷‍♀️🤨 no ja by som povedala ze ovu príde dnes zajtra.... neviem..ale ze ma 13mm som nečakala...
Viem ze testy niesu 100% ale tak ved jasne postupne tmavnu... 🙄

katkaholiova
12. feb 2021

@majka_3 krasne tmavnu super

aleskandra
12. feb 2021

@majka_3 😯😯😯 tak to je riadna haluz . A kedy idete na to? ✊

sekerka18
12. feb 2021

Ahojte. Volala som na hematologiu kde povedali, že zatiaľ nemôžu mi spraviť odbery kým nieje potvrdené tehotenstvo. Tak som nahucala slušne, že v októbri som potratila v 6tt takže ja nemozem čakať. Tak som volala gynde či môžem prísť ďalší týždeň na odber hcg aby som mohla ísť na hematologiu. Ale už medzitým volali naspäť, že teda oni ma chápu, že sa bojím a že mi dajú termín o týždeň stým, že mi hcg musí pekne stúpať. Ach bože. Verím, že stačí anopyrin a drobec sa tam bude držať silno. 😭

millky
12. feb 2021

@sekerka18 zlatino a vlastne koľko si už od meškania MS aaa v ktorý den cyklu si zistila 2 čiarky? To už len tak mimo reči sa pýtam ☺️ neboj saaa... Drobec sa udrží, všetko bude najlepšie ☺️

majka_3
12. feb 2021

@aleskandra neviem, čakám telefonát.... 🤷‍♀️ Podľa krvi sa uvidí...

anukha
12. feb 2021

Ahojte baby obcas si to tu citam a teraz mam aj otazku. Myslite, ze 15DPO by uz 20-tkovy test na 100% ukazal, ak je tam tehotenstvo? Robila som totiz dnes rano a bol biely ako sneh. Ms meska 2hy den, teplota sa drzi hore, vcera rano som hnedo minimalne spinila, potom to preslo. Bolesti v podbrusku od predvcerom, tak som myslela, ze pride na cas... a ono zatim nic. Ovu podla teplota urcite prebehla.. Dakujem za rady 😊

aknamorka22
12. feb 2021

@anukha hcg rastie veľmi individuálne. Takže môže byť, ze ti to test ešte nezachytil. V tabulke je rozpätie od 5 do 400 na 4 týždeň v ktorom by si teoreticky mohla byť 🙂 Budeš musieť počkať ci príde MS alebo zopakovať test neskôr 🙂 držím palce 🙂

sekerka18
12. feb 2021

@millky ešte mi nemeška. Dnes som mala dostať MS. A zistila som to v utorok 😊 takže dosť pred menzesom. Ale už mi volali. 22.februara idem na hemato. A 5.marca na prvý ultrazvuk. Takže už len vydržať pokope. 🙏🍀

edinka25
12. feb 2021

@anukha mne ma 13dpo ukazal 25tkovy test veeelmi slabunku,skus kupit 10tkovy a skus z ranneho mocu 🙂

millky
12. feb 2021

@sekerka18 jej tak super, to je dobré znamenie podla mňa, že hcg už koluje, aspoň vieš, že to nie je opozdené ako u mňa bývalo. Pokiaľ ani nešpiníš ani nič, tak by som ani nepanikárila. Šupneš si zaJedon anopyrin a veget 😂😂❤️🙏

anukha
12. feb 2021

@aknamorka22 Dakujem velmi pekne, takto prehladnu tabulku som este nevidela 👍
Ale inak tak strasne ma bolo brucho, ze to asi na tento krat nebude. Skor na zajtra rano alebo v noci tipujem MS...
A inak vsetkym krasnym dvojkolajnicovym prajem bezproblemove tehotenstvo a rychly porod 😊💗

mirus11
12. feb 2021

@majka_3 no moja ako dopadla krv,kedy ti dali termín na IUI?

sekerka18
12. feb 2021

@millky áno rýchlo stúpa. To som rada. Ale nikdy nevieš. 😊 Musíme počkať no

sekerka18
13. feb 2021

Dobre ránko. Tak včera som mala dostať MS. Teraz som robila test a krásny. Tak už len čakať 😊😊 vy ste ako nátom baby??

katkaholiova
13. feb 2021

@sekerka18 boze baby tak sa s vami tesim vsetkymi