Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 lenže ten folik mal už 25mm a to sa už robia cysty...
A graf tomu tiež nenasvedčuje, že ovulka bola :-/
@sekerka18 moja, daj sa do kľudu, oddychuj ❣️❣️❣️🍀✊ progesterón si nebrala?
@edinka25
@aleskandra nie nikto mi nič nepredpisal. Že duphaston nasadia až keď uvidia že je v maternici. Nasratá som fakt ale písala som máme už čo nemá duphaston. A nie áno progesterón nič.
@aleskandra bezne pichaju ovi od 18-25mm ...ovi vzdy navodi ovulaciu ak tam folikul je..okrem ineho je rada zien ktorym praskna folikul az pri viac ako 25mm 🙂 ..je to proste hormon 🙂🤗
@sekerka18 mici daj sa do kludu..je bezne slabe spinenie o obdobi ms 🙂 vsetko bude v poriadku len nebud v strese..😘 myslim na teba! ❤
@luckynko44 oki, nehadam sa 🙂😊😇 len som nechcela dávať zbytočné nádeje kvôli tomu grafu :(
Baby mama moja má celé balenie duphaston. Ako treba brať ?? Začnem aj keď doktorka asi bude pindat.
@aleskandra jasne vsak neskriepime sa..🙂 ja si myslim ze je po ovu urcite..a po tolkom merani co mam za sebou uz viem ze ta vypovedna hodnota nie je stopercentna...a prave tehu grafy byvaju najcudnejsie 😂...drzime jej palce nech to dobre dopadne 🤞😇
@sekerka18 2x1 uplne v klude nasad ak mas moznost 🙂
@sekerka18 teraz niekedy by si mala dostat ms? Vyloz nohy, zababus sa, urob teply caj a poriadne oddychuj 🤞 lahsie sa to hovori ako robi, ale skus na to nemysliet az tak, i ked sa to moc neda, teraz bohuzial asi nie je moc co okrem tohto mozes urobit. Ale verim ze je vsetko v najlepsom poriadku, kym to nie je cerstva cervena krv
@sekerka18 nasaď čím skôr...ničomu neublížiš , len pomozes 🙂
Ráno večer po jednej tbl
@aleskandra
@sssimikkk
@luckynko44 ďakujem bábiky. Nebudem čakať na lekárov. Možno bude neskoro. Možno už je. Neviem. Zatiaľ hnedá krv bola. Pošlem muža po duphaston a začnem brať.
@ereska
@aleskandra
Ja som totiž bola u dr akurát to vyšlo na našu prvú konzultaciu na 16dc a on že má pozrite utz či ovulujem atd. Proste prvé vyšetrenia po manželovom spermiograme. Vtedy som mala folikul 10mm tak povedal že mám prísť znovu v pondelok na utz ci u mňa ovulacia prebehla ale ako schválne vtedy bol folikul veľký už 25mm a jemu sa to už nepáčilo že takto narástol a nepraskol :( preto mi pichli ovitrelle. A ked dostanem teraz ms mám si dávať Clostil 3-5dc po pol tabletke a prísť na 10dc na utz ako rastú foliky.
@sekerka18 boháča, je toto možné.... Nechajú ťa tak.... No ma picne, veru nasaď si. Mimčo tam je, treba ho zachrániť. Anopyrin je na riedenie krvy nie? Pri uhniezdeni býva časté že sa cievky trhajú. Môže sa ti vyplavovať len to, každopádne viem, že acorutin dávajú proti krvacaniu. Neviem, či by to bolo ok pre teba kvoli diagnóze ale zistiť sa to dá.
@luckynko44 ďakujem ja už len čakám konečne nás ms lebo tento cyklus je celý divný 🙂 a u nás máme aj tak zlý spermiogram takže nečakám že by niečo vyšlo
@sekerka18 Našla som na nete typy krvy počas tehotenstva, takže hnedé špinenie je proste buď stará krv z minulej MS alebo už zo zahojenej implantácie.
Ja som bola teraz na wc a prekvapilo ma, že mám presne taký svetlý ružový výtok, presne taký ako na ľavo.... A MS mám až v piatok dostať. Akože.... Nechce sa mi veriť, že by to zas mohlo byť tehu, lebo naplno sme šli jedine 3dni po skončení minulej MS...Takže neviem čo mi zasa je....dnes som len 23DC a na predmenštruačné špinenie je veľmi skoro, to mám max 2dni pred MS aj to inej farby - skôr tmavo ružové až do hneda. Najradšej by som si skusila asi mesiac bez sexu aby som videla ako funguje moje telo keď viem, že mi nič nehrozí 😂😂😂
Inak dievcata, mozno mi budete vediet pomoct.. minule tehu ktore v decembri skoncilo MA mi zastupujuca dr dala progesteron, kvoli hematomu.. moj dr, ktoremu verim na 1000% mi neskor povedal, ze to bolo dvojca ktore sa prestalo vyvijat. Moja otazka znie - mam ten progesteron este doma, na vysetreni som este nebola, myslite ze je blbost ho zacat brat "preventivne"? Je to nieco, co by mi eventuelne mohlo uskodit ak by sa neskor ukazalo ze by som ho nepotrebovala? Mozno ma ukrizujete za blbu otazku, ale ja fakt netusim ako toto funguje 🙈
@sekerka18 waaau to je nádherný testík moooc gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 😘
@butterfly333 ďakujem moja. Dúfam, že to vyjde aj napriek spineniu. Aj ty by si si už zaslúžila 😊
@sekerka18 Držím prsty nech je všetko ok. Pred pár mesiacmi to riešila aj sestra, tiež mala hnedú krv len po utretí, neskôr už aj viac. Kamoška jej dala myslím,že Utrogestan a za pár týždňov sa jej má narodiť zdravé dievčatko. Musela ten progesterón brať do 4. mesiaca. Určite vyskúšaj ak máš možnosť sa k lieku dostať.
@sekerka18 ďakujem veľmi pekne snáď sa to podarí aj nám verím tomu aj keď roky nezastavim v lete už 42r budem mať minulý rok v júli vklad nevyšiel tak ideme znova asi marec apríl smer brno.

@sekerka18 trebalo by duphaston zohnat nie?