icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aleskandra
15. feb 2021

@majka_3 ahoj Majka..no ako si dopadla? Už si po zákroku? 😇🍀

junyk
15. feb 2021

@sekerka18 jednym uchom dnu a druhym von. 🙂 A hadam ti predpise dalsi. 🙂 bude ok uvidis a to je dobre ze si nespinila uz a dnes rano si merala? 🙂

majka_3
15. feb 2021

@aleskandra
@mirus11 ďakujem dievčatá ze na mňa myslíte... Som doma v karantene 😰 zrušila som iui 😔

mirus11
15. feb 2021

@majka_3 bože to nám ale Pán Bozko praje.

1medvedik1
15. feb 2021

No baby tak som dnes bola prvý krát u doktora. Podľa ms som dnes 6tt+3 ale na sone videl iba gestačný vak a žĺtkový. O 10 dní na kontrolu. Sa bojím trošku.. snáď bude všetko v poriadku. Dal mi femibion a to je celé.. Tak uvidíme 🍀

ereska
15. feb 2021

@1medvedik1 aj ja som tak raz mala a 7+3 bolo už aj ❤️

ereska
15. feb 2021

@majka_3 to fakt? Co si mala pozitívne testy ci máš aj príznaky?

1medvedik1
15. feb 2021

@ereska naozaj? Tak snáď o 10 dní bude už aj ❤️.

1medvedik1
15. feb 2021

@majka_3 ahooj sledujem vždy čo nové sem pridáš, čo máš nové.. No toto ma naozaj mrzí 😔

edinka25
15. feb 2021

@1medvedik1 a ake dlhe cykly si mavala?

ereska
15. feb 2021

@1medvedik1 naozaj verím ze všetko bude ok

1medvedik1
15. feb 2021

@edinka25 nepravidelné. 31,33, dňové. Ovu som mala na 21DC. A pekný pozitívny test som mala 10dpo. Som myslela že keď tak skoro bol pozitívny tak bábo už bude so ❤️.. Nevadí, o 10 dní uvidíme.
@ereska ďakujem ❤️

aleskandra
15. feb 2021

@majka_3 to vážne ? 😔 Toto je už aká náhoda, že obom sa nám teraz iui nepodarilo...
To bude nejaké znamenie 🙏🍀

majka_3
15. feb 2021

@1medvedik1 ďakujem.. Aj mňa to veľmi mrzí... Dnes som mala ísť na Sono a krv cca 20mm by mal mat folik
@ereska kolega je pozitívny a ja sa cítim zle... Všetko má boli....ale AG test mam negatívny, ešte sa objednám na pcr
Zeny, moje testy...

majka_3
15. feb 2021

@aleskandra áno, som si povedala... Takto to malo byt...co už... 😊 Posnažíme sa doma,som po clostyle tak snáď moooozno by sa aj podariť mohlo 😊

aleskandra
15. feb 2021

@majka_3 ja som to tiež už prehryzla 😬 tak v ďalšom cykle nám to výjde 🙏🍀 a možno sa veru podarí aj prirodzene, čo by teda bola poriadna náhoda a haluz 😁
Ja som dnes 6dpo, tak už začínam byť nedočkavá

majka_3
15. feb 2021

@aleskandra noo tak ty už za pár dní testujes 😊 tak super... Držím veľa palce 😊

prskavka2223
15. feb 2021

@aleskandra
@majka_3 dievčataaaa 🙂 tak v marci ideme všetky tri spolu do tohoooo :D ja som vas tu sledovala, ze tento mesiac idete do toho obe 🙂 ja som si dala na 1.3.endokrinologiu tak az po vysledkoch idem do toho s vami v marciiii 🙂

sekerka18
15. feb 2021

@junyk nie nemerala. Necchela som si tam ešte sprtat vieš. Zajtra ráno skúsim test či je rovnaký ako včera 😊

edinka25
15. feb 2021

@1medvedik1 tak sme na tom podobne,tiez idem vo stvrtok posledna ms 6.1 ale cykly 31,32 dnove.asi tiez neuvidime vela,to budem 6+1 ,niektorym uz bolo vidno srdiecko vraj,som zvedava veru co ma tam caka ❤️

sekerka18
15. feb 2021

@edinka25 6+2 pri dcére už bolo vidno srdiečko krásne. Týždeň predtým len vacok 😊 takže určite niečo bude. Držím palce baby. Mňa čakaju tri týždeň dlhé. Ale aspoň v piatok uvidíme podľa krvi koľko hcg mám.

edinka25
15. feb 2021

@sekerka18 ja soˇ dnes uz depku chytila,prsia uplne zmakli,bolia len ked ich stlacim,brusko vobec nepobolieva,no hovorim dobre...uz nech je stvrtok,a ja este frajersky ze az zaciatkom marca chcem ist...to by som zosedivela dovtedy 🤭

edinka25
15. feb 2021

moze byt ze tebe sa uz dalo vidiet,ale ja som mala ovulku tak na 18dc takze s tym idem tak,ze vela vidno nebude lebo bude skoro...

edinka25
15. feb 2021

@sekerka18 5 moze byt ze tebe sa uz dalo vidiet,ale ja som mala ovulku tak na 18dc takze s tym idem tak,ze vela vidno nebude lebo bude skoro...

aleskandra
15. feb 2021

@prskavka2223 🍀🍀🍀 tak to bude šťastné a úspešne trio 🥰🤰

sekerka18
15. feb 2021

@edinka25 moja zlatá. Poznám to ale som povedala že nebudem sa sledovať lebo sa zbláznim. Prsia má tiež tak nebolia že by som nevydržala. Ale brucho áno tak normálne. Hlavne nech nespinim a zajtra test rovnako silný.

sekerka18
15. feb 2021

@edinka25 ahaaaa chápem áno. Nevadí aspoň vacok bude vidno určite 😊😊

edinka25
15. feb 2021

@sekerka18 jedno co mi ostava to je plynatost a nocne mocenie 😂 ja uz netestujem lebo posledne dva testy som mala uz rovnake,ale stale neboli take silne ako kontrolna ciarka...a uz zas ide chrobacik do hlavy 😂😂

sekerka18
15. feb 2021

@edinka25 strašne sa smejem lebo akokeby som seba videla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja už len zajtra a potom v piatok podľa hcg či to ide dobrým smerom 😊😊

kakatulik
15. feb 2021

@sekerka18 ja by som sa jej vôbec nepriznala s tým duphastonom...nemá to ako zistiť. Tá dávka čo berieš ti nemá ako ublížiť. Dáva sa aj preventívne.