Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aleskandra
@mirus11 ďakujem dievčatá ze na mňa myslíte... Som doma v karantene 😰 zrušila som iui 😔
No baby tak som dnes bola prvý krát u doktora. Podľa ms som dnes 6tt+3 ale na sone videl iba gestačný vak a žĺtkový. O 10 dní na kontrolu. Sa bojím trošku.. snáď bude všetko v poriadku. Dal mi femibion a to je celé.. Tak uvidíme 🍀
@1medvedik1 aj ja som tak raz mala a 7+3 bolo už aj ❤️
@ereska naozaj? Tak snáď o 10 dní bude už aj ❤️.
@majka_3 ahooj sledujem vždy čo nové sem pridáš, čo máš nové.. No toto ma naozaj mrzí 😔
@1medvedik1 a ake dlhe cykly si mavala?
@1medvedik1 naozaj verím ze všetko bude ok
@majka_3 to vážne ? 😔 Toto je už aká náhoda, že obom sa nám teraz iui nepodarilo...
To bude nejaké znamenie 🙏🍀
@1medvedik1 ďakujem.. Aj mňa to veľmi mrzí... Dnes som mala ísť na Sono a krv cca 20mm by mal mat folik
@ereska kolega je pozitívny a ja sa cítim zle... Všetko má boli....ale AG test mam negatívny, ešte sa objednám na pcr
Zeny, moje testy...
@aleskandra áno, som si povedala... Takto to malo byt...co už... 😊 Posnažíme sa doma,som po clostyle tak snáď moooozno by sa aj podariť mohlo 😊
@majka_3 ja som to tiež už prehryzla 😬 tak v ďalšom cykle nám to výjde 🙏🍀 a možno sa veru podarí aj prirodzene, čo by teda bola poriadna náhoda a haluz 😁
Ja som dnes 6dpo, tak už začínam byť nedočkavá
@aleskandra noo tak ty už za pár dní testujes 😊 tak super... Držím veľa palce 😊
@aleskandra
@majka_3 dievčataaaa 🙂 tak v marci ideme všetky tri spolu do tohoooo :D ja som vas tu sledovala, ze tento mesiac idete do toho obe 🙂 ja som si dala na 1.3.endokrinologiu tak az po vysledkoch idem do toho s vami v marciiii 🙂
@1medvedik1 tak sme na tom podobne,tiez idem vo stvrtok posledna ms 6.1 ale cykly 31,32 dnove.asi tiez neuvidime vela,to budem 6+1 ,niektorym uz bolo vidno srdiecko vraj,som zvedava veru co ma tam caka ❤️
moze byt ze tebe sa uz dalo vidiet,ale ja som mala ovulku tak na 18dc takze s tym idem tak,ze vela vidno nebude lebo bude skoro...
@prskavka2223 🍀🍀🍀 tak to bude šťastné a úspešne trio 🥰🤰

@majka_3 ahoj Majka..no ako si dopadla? Už si po zákroku? 😇🍀