Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sekerka18 ako chces,ale ty si už potratila,tak by som to ešte nevusadzovala. Keď pôjdeš k Dr. uvidíš či povie. Možno sama navrhne. Ak nie spýtaj sa úplne naivne, že či ti nedá niečo na udržanie....progesterón sa neberie iba pri špineni. Úplne štandardne sa berie do 4mesiaca. Od cca 12 TT sa vysadza.
@edinka25 no áno sme na tom podobne. Ja som si myslela že bude ❤️ lebo viaceré tiež vraveli že už bolo.. Doktor povedal že mám prísť dva týždne po vynechaní ms, tak som išla. Ale mohlo ma to nápadnúť, keďže ovu bola neskôr. Nevadí, uvidíme vo štvrtok. Držím ti palce 🥰
@sekerka18 ďakujem. No mne dnes nebolo vidieť ❤️ a som 6+3. Budúci štvrtok mám prísť. Inak mne krv vôbec nebrali, a to som mala prísť nalačno.
Držím ti palce nech všeeeetko ide tak ako má 🍀🥰
@1medvedik1 určite už bude vidno 😊 ja potrebujem krv na hematologiu že som tehotná fakt. Ana ultrazvuk idem až 5.marca 😊
@aknamorka22 krásne super gratulujem ♥️
@1medvedik1 dakujem dam vediet 🙂 aj tebe drzim palce nech 🙂🙂
Baby. Tie čo ste brali duphaston. Tiež ste boli mimo zneho? Ja úplne som taká unavená keď ho zoberiem. Strašne no.
@katkaholiova ta teplota išla dosť hore.
Mňa bolí neskutočne hlava od včera večera. Som myslela, že to vyspím, ale nie je to o nič lepšie.
Moja bt je divná. Prehodila som si ovulaciu na 16 DC tak teraz som akoze 9 DPO. /predtým som to mala ovu 13 DC a teraz by som bola 12 DPO /
Tak ani neviem. Očakávam , že do konca týždňa dostanem
@tina_martina10 ved prave velky skok.toto bude choroba
@katkaholiova a aj dosť vysoká hodnota teploty 🤒
@1medvedik1 drzim ti palce...ja som bola podla MS 6+2 a tiež som tak mala štvrtok..kontrola az 4.3 ... dal mi az o 3t ... ale viem,ze som mala posunutu ovu
@tina_martina10 no na cele len 36.6 ale neskor bz 38.8
@katkaholiova skore uzdravenie
@sekerka18 moze to byt duphaston a moze to byt tehotenstvo.. mne kazali sefky sa nechať vypísať na tento týždeň tak budem len doma...aj tak by som len spala...vdak Bohu mame dobre deti a včera som si ráno pospala...a býva mi zle len ma natahuje...ak sa da oddychuj...ja tento týždeň idem len oddychovať ... uvidím co vymyslia šéfky. Hľadajú prácu pre mna...my sme ako keby uz klinika...mame 7 zubárok a sestricky ...mame len deti a ze to je pre mňa rizikové...no vymýšľajú co mi dajú.vcera kolegyňa mi volala ze mozno by som z domu robila ... nemam rada tuto neistotu
@mamelka
@tina_martina10 dakujem
@luckynko44 Všetko najlepšie k narodeninám 🍨 Po toľkom čakaní, sú tie // to najkrajšie,čo si mohla dostať. 🍀
@nina004 ❤ uplne si to trafila! Boze slzy sa mi do oci natlacili ..tie hormony su fakt sranda...dakujem ti slniecko velmi pekne 😘😘❤💖
@luckynko44 to je ozaj ten nádherný darček k narodeninám. Prajem všetko dobré veľa zdravia lásky
@butterfly333 💖💖💖💖💖💖💖💖💖🙏 velmi pekne ti dakujem draha! Verim ze sa coskoro pridas! 🙏
@luckynko44 všetko najlepšie zlato ♥️♥️♥️♥️ krásne gratulujem. Ja som tiež robila test a rovnako silné sú už čiarky.
@sekerka18 Krraaaaasne, davaj pozor na seba 😘 tesiiim! A dakujem 💖💖
@luckynko44 krásne narodeninky ti prajeme a ešte krajšie tehulkovske obdobie,užívaj si tento krásny čas,ktorý tak rýchlo utečie a potom nastane ešte krajší čas,keď budete s vašim drobcekom užívať si každučký deň 🥰😍
@mirus11 krasne slova,pohladili💖💖💖 posielame cmukk! 😇

@kakatulik nuž. Radila som sa so známou. Vraj dnes zajtra mám po dve tabletky brať. A potom dať po jednej že pomaly vysadiť. Ak by som krvácala potom tak už idem jasné ku dr.