Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333
@luckynko44
@mirus11
Ďakujem žienky. Už to asi začína. Stále na wcko utekať cikať. A zle mi je kúsok. Ale zas dcéra mi vracia od rána. Možno aj ztoho že to vidím.
Nech všetky máte čoskoro a hlavne tento rok //!
Už nespinim vôbec tak fakt verím silno, že drobec je bojovník a udrží sa. ♥️
Ahojte babuse gratulujem k fazulkam drzim palce 🥰✊🏼 Neviete nahodou co moze byt s @naty1987 ? Uz je v termine pisala som jej no zatial sa neozyva 🤷🏼♀️ Dakujem
@kika123kika ahoj. Včera som bola s nou v kontakte, dnes išla na príjem do nemocky 😊 tak snáď sa už ozvu dvaja ♥️🍀
@majka_3 oo super dakujem 🙏🏽 Nech to ma cim skor za sebou 🍀🍀 dakujem za info 🙂
Tehulky veľmi vám gratulujem k // a ostatným prajem nech sa im čím skôr ukážu my už sme minulý týždeň začali papať zeleninku 😍 tak to uteká 8.2. Už sme mali 4 mesiace akoby sme si ho včera doniesli už je taky veľký chlapisko 😘❤️ tak ho všetci ľúbime strašne sa vie nahlas rehotat je to slniečko nase
@luckynko44 nádherný darček...krajší žena asi ani nemôže dostať 🍀🤰
@sekerka18 krásne koľajnice 💖💖💖 všetko bude dobré dievčatá ✊✊
@katkaholiova aj ja sa pripájam skore uzdravenie.
@michaelka_ dakujem
@ereska ahojko panecku to uz? Sak fakt ste si maleho oen teraz doniesli domov 🙈😲 som rada ze vam robi radost 🥰 musi to byt zlato 🙂 my uz tiez cakame kedy sa zacne nahlas rehotat 12teho mala 2mesiaciky 🙂 tousi byt taky krasny hlaaasok ❤️🥰🥰
Ahoj baby moje zlate moje milé spolusnazilky spolubojovničky idem sa vám pochváliť .....sme na svete už aj my😍😍😍😍 keďže som mala 16.2.ráno nástup na vyvolávanie môj krpcek sa nadomnou zlutoval a v noci o 0:35 som sa zobudila ze mi praskla voda o 1rano sme isli do nemocnice 1:33 ešte pásy kontrakcie uz lietali do výšin dr.ma pozrela zo spodu že veď rodime... rychlo vozik zakázala mi tlačiť utekali som mnou do výťahu prehodili ma na box a o 1:59 bol Adamko na svete ma 2580g a 48cm bez nastrihu 🥰😍 len ma brutal bolia kosti akoby po nehode 😁🙈 Adam je bozsky len si nevedel udržať teplotu tak bol dlho na lôžku no už sme spolu a aj sa kojime 😍🥰
Silno držím palceky každej jednej z vás nech sa objavia čo najskôr//na tehu testy 🥰😘
@naty1987 mooja tolko som na vas myslela ❤️ Obrovska gratulacia a krasny rychly porod 🙏🏽 Adamko je bozsky a tak drobunky ❤️🥰 ked si predstavim ze ma skoro o kg menej ako moja opicka mala 🙈 by som sa ho aj bala chytit ☺️ Nadherne meno 🥰 my akurat cicikujeme tak hned som nakukla ci uz 🙂 no a tato krasna sorava tu 🙂 zlepsila si mi noc 😂😍 moja veelmi rychle zotavenie prajem uzite s jeden druheho a veela veeela zdravicka prajem 🍀🍀🍀🍀
@naty1987 gratulujem je krasny
@kika123kika moja zlata najprv nič nič nič už som bola doslova zufala čo sa stále nič nedialo a zrazu taká rychlovka a malinky je na svete
Babulky ďakujem 😍🥰
Gratulujem 🍀 Malý je božský 😍 Prajem veľa zdravíčka a skorý návrat domov 🙂
@naty1987 gratulujeeeeeeeem Vam. .💖 maminke skore zotavenie a drobcek je krasny a ma krasne meno 😘😘😘 vela zdravia a teste sa kolko to ide 💖🌞
@naty1987 tak je to najlepsie 🥰 aspon nestresujes dni aj u nas to tak isto bolo nic nic nic aj poradna den pred porodom ze na prst a krcom 3cm ze to este nieje na porod ze ak nic tak stvrtok prijem 😂 mala sa zlakla a na druhy den to islo :D mame to stastie s porodom 🙏🏽 A mas super ze si bez nastrihu 🙂 a aky je malinky? 🥰
no uz vieme z coho som bola zle.som pozitivna na covid
@majka_3
@kika123kika
@mirus11
@luckynko44
@nina004
@evita2176
@katkaholiova babulky moje moc ďakujem už sa teším domov hádam bude všetko v poriadku Jakub sa už teší na brata 🥰 Adam je drobatko ale od samého začiatku bol vždy menší než iný a v tabuľke ho zaradili že je ako deti v 36tt aj ked je narodeny v 40tt 😁😁 nevadí kojime sa čo to dá je veľmi šikovný krásne sa hneď prisal 🤗🤩
Každá jedna sa tohto pocitu dočká vy si to zasluzite 😘🍀🥰

@sekerka18 nádherný testík moooc gratulujem 😘