Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sekerka18 kolky tt by si mala byt? Kedy si mala poslednu ms? 🙈Ja mam prvu oficialnu kontrolu 2.3., i ked vcera som rychlo nabehla k dr, mala som hnedo ruzove spinenie, tak mam duphaston a ascorutin, ale verim ze to bude ok 🙂 videl gestacny vak aj embrijko zatial bez akcie, ale to je este skoro, vcera som bola len 5+2 🙂
@sekerka18 ďakujem 😘 skúsim zajtra ráno spraviť test ešte predtym, ako pôjdem na krv
Spravila som aj ten woman Secret, nech viem porovnať 🙈
Už ti volali výsledky? Ale tak u teba je to jasneeee 💝 už si mala krásnu hodnotu
@aleskandra nie nestihli to dnes takže ráno volám 😊 ale hej dúfam, že to pekne rastie a potom si len užívať.
@aleskandra aj mne to tieto testy tak pomaličky zo začiatku neboj ved ona stmavne držím paste všetko bude ok
@aleskandra držím palce 🍀
@aleskandra zlato počúvaj kúp si nejaké čo ich ocikas. Tieto som mala predtým a nooo nechceli tmavnut. Kúpila som do prúdu moču a bim čiarka jak lusk.
@sekerka18 už sa kašlem na celé testy, zbytočne som potom z nich nervózna 😬
Krv zobratá, tá mi dá poobede výsledok
@aleskandra drzim palce. Treba verit, že výsledok bude potešujúci a potvrdí tehotnosť
@aleskandra ✊✊✊✊ drzim palce ... verim,ze bude všetko v poriadku
@aleskandra daj vedieť. Aj ja čakám na krv dnes ako ide hcg hore. Ale mne je strašné zle už týždeň. Fakt akože hrôza. Pro dcére mi až tak nebolo zle. Čokoľvek d do úst tam napne. A to ja vydržím dosť si myslím.
Ach no pre drobca vydržím 🍀
@sekerka18 dám dám 🍀 ty už budeš mať riadne číslo
Mňa strašne bolia prsia... 😬
Presne tak, pre toho drobca spraví matka čokoľvek 💙
Tak baby, krv negatívna 😢 dnes už aj slza vyšla
@aleskandra takze falosna ciarka.je my to luto.neboj podari sa.
@katkaholiova nemyslím, že tie čiarky boli falošné
Opäť biochemické :-/
@aleskandra je to mozne.
@aleskandra to mi je luto 😔 vy ste mali ist myslim na to IUI vsak?
A ta ciarka.. falosne pozitivny test nevyjde nikdy, jedine falosne negativny.. tak bohuzial asi to biochemicke 😔
@sssimikkk áno, pôjdeme ešte na posledný pokus a už s tým končím :(
A nebudem už robit žiadne testy, rovno na krv sa potom objednám, lebo takto iba zažívam sklamanie...
Len prečo sa to zas neudržalo? 😐
@aleskandra och nieeee :( je mi to moc ľúto....
@aleskandra zlatko vela sil..strasne ma to mrzi..hrozne som ti priala pozitivnu krvicku ...😑
@aleskandra u teba to tak nádejne vyzeralo,strašne mi je to ľúto aj za teba.
@aleskandra a ak sa mozem opytat, nesledujem to tu dlho, kolko toho mas za sebou? Myslim tehotenstiev, uspesnych/neuspesnych..
Ked som mala biochemicke, dr mi povedal ze jednoducho sa to pravdepodobne zle uchytilo alebo to nebolo geneticky dobre "namiesane".. :( je velmi priamy, nie vzdy je to prijemne, ale aspon nechodi okolo horucej kase. Velmi ti drzim palce aby ti to dalsie vyslo 🙏
@aleskandra je mi to luto ja tento mesiac tak isto...krasna teplota a vsetko ok potom ciarka na teste a poobede ms ... :( vela sil nam prajem ✊💪 boh vie preco s to deje..mozno by bolo dietatko chorucke a vie zeby sme to nezvladli :( ono to určite coskoro vide 😘💪🍀
@aleskandra je mi to moc ľúto 😒😪 drza sa a posielam objatie
@aleskandra 😥 ach.. Mrzí ma to.. Poplac si, je to ťažké zažívať to stále znova..
Nepamätám si ci máš všetky vyšetrenia porobene, ale ak nie, tak asi by som na tvojom mieste zvažovala..

@aleskandra mas krasne testy 😊 vobec nestresuj,jrvicka bude pozitivna 💖