Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Saška, veľa sily prajem.
@aleksandra mrzi ma to velmi :((
Baby otazka - moj lekar tvrdi, ze ovu nastala oba ak je prog 40nmol/l a vyssie. Ale nehovoria tie ref tabulky inac?
Podla grafu som iba 3dpo, ovu vraj bola az 21dc, co je na mna velmi velmi neskoro. Duphaston beriem od 18dc. Som fakt zmatena
Ďakujem vám baby 💖 moc si vážim takúto podporu !
@sssimikkk synček nám vyšiel z tretieho IUI
V apríli mi ms meškala 4 dni, test vyšiel pozitívny - vtedy som mala robený digitálny, no na druhý deň prišla ms. Neuzivala som progesterón, tak som to pripisovala tomu :-/ Ovulka mi chodila pekne do mája, potom prišli anovulacne cykly. V októbri sme sa rozhodli, že opäť pôjdeme do car...prvé IUI skončilo biochemickým a teraz sme mali len plánovaný styk a ten tiež :(
Mám obavy, že ten posledný pokus ak vyjde, dopadne rovnako 😏
@rosalie1411 mám len tie základné, čo robia v centre
@aleskandra hm, tak skúste to 3. IUI a uvidíš. Ak by to náhodou nevyšlo, asi by som zvažovala špeciálnejsie vyšetrenia. Vraj keď je to v takom skorom štádiu, väčšinou je problém v imunite..
@aleskandra ja keď som chodila k bylinkarke a vždy som potratila v začiatku ona mi povedala ze mi slabo pracujú vaječníky brala som na ne pupalku potom sa všetko vyvíjalo ôk no odtiekla mi voda v 14 TT nakoľko moje kontrakcie v nemocnici neriešili no to je už o inom
@ereska vyskúšam tu púpalku. kedy ju mam začať prosím ťa užívať? 🙂
@aleskandra pupalku som užívala aj ja, ak sa ti dá kúp 1000ku a raz denne. A užívala som cely cyklus.
@majka_3 u nás majú čisté tinktúry z rôznych bylín ...či myslíš, že v tbl je lepšie užívať? 🤔
@aleskandra ja som mala pupalkovy olej a ráno večer lyžičku
@aleskandra od biopurus
@majka_3 a ty ako moja? Koľko si dpo? 🍀✊
@aleskandra neviem vobec či tinktúry alebo tbl. 🤷♀️
Jaa tak pomaličky.... 8dpo- odpratávam 😅
A ty ako... Ms si už dostala? Ci neskúšala si ci náhodou nestmavla?
Dievčatá poradíte? Nemám celkom jasno, dnes som 10dpo, teploty nízke okolo 36,6... 5-6dpo ma neskutočne pichal vaječník..aj v noci som sa nato budila.. A doteraz ma pobolievaju raz jeden raz druhy..
Mohlo by sa stať že by ešte len vyskočila teplota?? Ci ak by som bola tehu už by bola vyššie keď ma 4 dní do ms?
Testovat sa bojím, mám už traumu z bielych testov 😑
@majka_3 kedy budes testovat? Ja skusim v nedelu 🙂) dpo neviem, lebo graf a sono sa vobec nezhoduju 🤦♀️ Ale bude to 28dc
@aleskandra Mne pupalka pomohla s cystami v prsnikoch. Po vytiahnuti ihlou sa opat zacali nalievat ale po pupalke zmizli 🤷♀️ Uz je tomu rok a na sone ziadne cysty
@stassa ano.ja mam 36.1
@aleskandra drzim prsty...nam po 9 rokoch snazenia ivf pomohlo...a netestuj...zbytocne sa trapit.drzim ti prsty.velmi
@cucoriedkacucoriedka ďakujem veľmi pekne 😍
@aleskandra vies kolko som ja testovala...hladala druhu...cez negativ....pri okneeee....podsvietila...z boku svietila....a ked som bola uz v 10 tt po ivf a pustili ma z nemocnice...ja som mala strasne silny ohss...tak 7 den po vlade nemocka na 6 dni a zavedeny hrudny dren....tak som si v 10 tt urobila test;))))) aby som.videla 2 ciarky.....a potom.som.o 2 roky otehotnela prirodzene a test bol viditelny 3 dni pred ms....dvojicky.ale v 13 tt som potratila a o 2 roky tiez tehu...a v 13 tt koniec.....ale som.rada za jedno.....🙂 takze fakt verim.ze sa vam.zadari;)
Na 6 tyzdnov nemocka nie dni
Ahoj, meriam štvrtý mesiac a prvý krát mi apká vyhodila ovuláciu. Čo myslíte? Mohla byť?

@aleskandra bože to mi je ľúto zlato. Veľmi. Poplac si. A ideme ďalej. 🙏😭