Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aleksandra mrzi ma to velmi :((
Baby otazka - moj lekar tvrdi, ze ovu nastala oba ak je prog 40nmol/l a vyssie. Ale nehovoria tie ref tabulky inac?
Podla grafu som iba 3dpo, ovu vraj bola az 21dc, co je na mna velmi velmi neskoro. Duphaston beriem od 18dc. Som fakt zmatena
@sssimikkk synček nám vyšiel z tretieho IUI
V apríli mi ms meškala 4 dni, test vyšiel pozitívny - vtedy som mala robený digitálny, no na druhý deň prišla ms. Neuzivala som progesterón, tak som to pripisovala tomu :-/ Ovulka mi chodila pekne do mája, potom prišli anovulacne cykly. V októbri sme sa rozhodli, že opäť pôjdeme do car...prvé IUI skončilo biochemickým a teraz sme mali len plánovaný styk a ten tiež :(
Mám obavy, že ten posledný pokus ak vyjde, dopadne rovnako 😏
@aleskandra hm, tak skúste to 3. IUI a uvidíš. Ak by to náhodou nevyšlo, asi by som zvažovala špeciálnejsie vyšetrenia. Vraj keď je to v takom skorom štádiu, väčšinou je problém v imunite..
@aleskandra ja keď som chodila k bylinkarke a vždy som potratila v začiatku ona mi povedala ze mi slabo pracujú vaječníky brala som na ne pupalku potom sa všetko vyvíjalo ôk no odtiekla mi voda v 14 TT nakoľko moje kontrakcie v nemocnici neriešili no to je už o inom
@aleskandra pupalku som užívala aj ja, ak sa ti dá kúp 1000ku a raz denne. A užívala som cely cyklus.
@majka_3 u nás majú čisté tinktúry z rôznych bylín ...či myslíš, že v tbl je lepšie užívať? 🤔
@aleskandra neviem vobec či tinktúry alebo tbl. 🤷♀️
Jaa tak pomaličky.... 8dpo- odpratávam 😅
A ty ako... Ms si už dostala? Ci neskúšala si ci náhodou nestmavla?
Dievčatá poradíte? Nemám celkom jasno, dnes som 10dpo, teploty nízke okolo 36,6... 5-6dpo ma neskutočne pichal vaječník..aj v noci som sa nato budila.. A doteraz ma pobolievaju raz jeden raz druhy..
Mohlo by sa stať že by ešte len vyskočila teplota?? Ci ak by som bola tehu už by bola vyššie keď ma 4 dní do ms?
Testovat sa bojím, mám už traumu z bielych testov 😑
@majka_3 kedy budes testovat? Ja skusim v nedelu 🙂) dpo neviem, lebo graf a sono sa vobec nezhoduju 🤦♀️ Ale bude to 28dc
@aleskandra Mne pupalka pomohla s cystami v prsnikoch. Po vytiahnuti ihlou sa opat zacali nalievat ale po pupalke zmizli 🤷♀️ Uz je tomu rok a na sone ziadne cysty
@aleskandra drzim prsty...nam po 9 rokoch snazenia ivf pomohlo...a netestuj...zbytocne sa trapit.drzim ti prsty.velmi
@aleskandra vies kolko som ja testovala...hladala druhu...cez negativ....pri okneeee....podsvietila...z boku svietila....a ked som bola uz v 10 tt po ivf a pustili ma z nemocnice...ja som mala strasne silny ohss...tak 7 den po vlade nemocka na 6 dni a zavedeny hrudny dren....tak som si v 10 tt urobila test;))))) aby som.videla 2 ciarky.....a potom.som.o 2 roky otehotnela prirodzene a test bol viditelny 3 dni pred ms....dvojicky.ale v 13 tt som potratila a o 2 roky tiez tehu...a v 13 tt koniec.....ale som.rada za jedno.....🙂 takze fakt verim.ze sa vam.zadari;)
Ahoj, meriam štvrtý mesiac a prvý krát mi apká vyhodila ovuláciu. Čo myslíte? Mohla byť?

@aleskandra bože to mi je ľúto zlato. Veľmi. Poplac si. A ideme ďalej. 🙏😭