icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

eduvalia
2. apr 2021

@majka_3 gratulujeeem 😍 tieto testy su zazrak, hned ako dorazili som otehotnela 😘

zuzik5891
2. apr 2021

@majka_3 krásne testíky...tíško blahoželám a prajem pohodové tehulkovanie🙏🍀❤🙏

tina_martina10
2. apr 2021

@majka_3 krasne testiky, zo 💗gratulujem. Držím palce

domisi
2. apr 2021

@lea03211 veľmi sa teším a blahoželám! Nech bábo rastie a ste v poriadku 😉

@majka_3 aj tebe blahoželám! Nech je to už tehotenstvo, ktoré bude úspešné s nádherným zdravým dieťatkom 🥰

sekerka18
2. apr 2021

@majka_3 úžasné ♥️ držím palce moja 🍀🍀🍀🍀

butterfly333
2. apr 2021

@majka_3 drahá ty si tehu?Gratulujem a prajem všetko dobré bola si znova na IUI? Nech všetko dobre dopadne 🤰

majka_3
3. apr 2021

@mirus11
@butterfly333 áno dievčatá, bola som zasa na iui... Ale úplne neplánovane... V marci som si povedala ze nebudem riešiť ani ovu testy ani bt úplne som vypala.... A zrazu ma jeden víkend osvietilo, že v pondelok volám do centra... V utorok Sono, a piatok bolo iui... Proste niečo vnútorné ma donútilo ísť a som rada ze som išla 😊🍀
Dnes dúfam ze ms nepríde... Bt nemeriam... Veľmi ma to stresovalo 😊
Ďakujem všetkým dievčatám ♥️🍀♥️

luckynko44
3. apr 2021

@majka_3 ❤🐣 kuriatko sa zabyvalo 🐣❤ 😘

butterfly333
3. apr 2021

@majka_3 nádherný testík mooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne 🤰

mirus11
3. apr 2021

@majka_3 nádhera,tak vám to super vyšlo,také neplánovane a predsa úspešne.mozem sa spýtať,skadiaľ máš tieto testy?odkiaľ si ich objednávala?alebo ak by ti ostali neake nazvyš,rada odkupim.potom mysli na mňa.

majka_3
3. apr 2021

@mirus11 mam ich od @eduvalia neviem kde ich zohnala.... Ale sú ozaj zázračné ♥️🍀😀
Jasne keď mi niečo ostane... Ozvem sa... Ale testujem každý deň, a asi aj budem.. Na krv idem až v stredu...

lalia33
3. apr 2021

@evi38 prosím Vás ,odkiaľ mate tu detskú stoličku? Dievčatko máte krásne 🥰

mirus11
3. apr 2021

@majka_3 to nevadí,ja len ak by náhodou zostalo niečo,tak som prvá v rade,i keď ich asi tak skoro u mňa nebud m môcť použiť ako ty,že si sleduješ ako krásne tmavnu.mam s teba veľkú radosť.

eduvalia
3. apr 2021

Kupila som ich cez Amazon, su mozno drahsie ako cinske, ale neduchuju.

eduvalia
3. apr 2021

@mirus11 vid foto vyssie.

majka_3
3. apr 2021

@mirus11 ďakujem... 😊
@eduvalia veru neduchuju vôbec... A co ja mam skúsenosť duchov nájdem aj z lekárne... Výborne testy 😀

evi38
3. apr 2021

@lalia33 ďakujem krásne 🙂 stolička je scandy, odtieň camel, kupovana cez www.svetkocikov.sk 🙂

ereska
4. apr 2021

@majka_3 ahoj Majka veľmi veľmi si ma potešila a s každou z vás sa veľmi teším je to úžasné a niekedy ten vnútorný pocit robí veľa prajem pohodove tehulkovanie a do úspešného konca

majka_3
4. apr 2021

@ereska ďakujeeem ♥️ verím... Snažím sa... Ze bude všetko v poriadku 🍀

pet888
4. apr 2021

@majka_3 uzasne Majka,moc sa s tebou tesim,velmi som ti to priala (ale aj vsetkym vam tu bojovnickam),teraz to uz bude do stastneho konca!🍀

majka_3
5. apr 2021

@pet888 ♥️♥️♥️ ďakujem

kika123kika
5. apr 2021

@majka_3 krasny testik silno drzim palce ✊🏼✊🏼🌷❤️❤️

alzbeta162
5. apr 2021

@majka_3 blahoželám tak si sa konečne dočkala verím ze to bude len so šťastným koncom 😘 veľmi ti to prajem 🙏

ereska
6. apr 2021

@majka_3 Majka kedy ideš k Dr???

majka_3
6. apr 2021

@ereska zajtra 😊 na krv

ereska
6. apr 2021

@majka_3 no super moja držím paste to bude krásne ciselko

majka_3
6. apr 2021

@ereska veľmi som zvedavá... Nooo 😊 toto je dnešný ♥️

lalia33
6. apr 2021

@evi38 ďakujem krásne

katkaholiova
6. apr 2021

@majka_3 krasne to mas.vsetko bude ok

mirus11
6. apr 2021

@majka_3 jaj nech už mám tieto čarovné testy aj ja doma,len tento cyklus to už veru nestíham,keďže mám dostať presne v den narodenín ms.ale nevadí,nový mesiac sa už celkom teším,že budemat všetko nachystané.