icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
24. okt 2014

@rybkaa u teba to vyzera, ze ta ovu bola na 13DC? moze byt aj po ovu pozitivny ovu test?

rybkaa
autor
24. okt 2014

@paskolinka neviem, ešte sa mi to nestalo...13 dc som test nerobila, no je možné, že aj v ten deň už bol pozitívny, tak by to mohlo byť ok, no uvidíme, kedy dojde ms....podľa toho to nejako prispôsobím 😀 a ty čo? ms došla nedošla?

paskolinka
24. okt 2014

@rybkaa jasne ze dosla, ja 2DC 😉 ale dobre tak, pri tych dvoch skatuliach antibiotik, co som pocas lutealky pochrumala je to takto lepsie... ale pozitivne je, ze zase cyklus bez spinenia pred ms a posledne tri cykly mam aj ovela mensie bolesti prve dva dni, spotrebu ibalginu som zredukovala na tretinu. tak sa tesim aj z toho 😅 dufam, ze to pojde takto dalej a snad to dopracujeme aj niekam dalej 😉

paskolinka
24. okt 2014

@rybkaa a ty ako? este citis nejake bolesti alebo ine pooperacne neprijemnosti?

adamnela
24. okt 2014

@rybkaa @petra212
@paskolinka no kočky ovu test zasa negativny 😒 Mne sa zdá, ze asi nezovulujem, keďže ten LH hormón mi tie testy nemôžu zachytiť :-/

rybkaa
autor
24. okt 2014

@paskolinka chrúmem wobenzym, okrem toho strašného smradu z liekov pri močení žiadne potiaže, trochu nahnedo špiním, takú vodu,ale to je normálne, bolesti žiadne, celkovo sa cítim dobre, až mi je to divné, myslela som si, že to bude horšie 🙂 výsledky ešte nemám

rybkaa
autor
24. okt 2014

@adamnela nemôže to byť tak, že vajko dorastie ale keď nemáš LH nepraskne a preto sa ti aj tvorí PCO?

paskolinka
24. okt 2014

@adamnela este nic nie je stratene. ja byt tebou, tak zajtra testnem aj rano, ci nahodou ciarka nezosilnie a este raz poobede. aby ti to nahodou neuslo 😉

paskolinka
24. okt 2014

@rybkaa ten wobenzym smrdi v moci? 😕 no to su mi veci... ale tak fajn, ze to ide dobre a vysledky kedy maju byt?

adamnela
24. okt 2014

@rybkaa ale tým pádom by mi ani nestupala teplota a nedrzala sa pekne 14-15 dní hore a potom pekne prichádza vždy mrcha..
@paskolinka no skúsim, ale nevyzerá to vôbec nádejne si myslim :-/

mamulienka30
24. okt 2014

Kedy si ma zmysel spravit test? V pondelok? Alebo sa da uz v nedelu?

janaochi
24. okt 2014

@sjuzan77 ja som písala aj jednému českému odborníkovi z Brna, napísala som mu záver spg, aj aké vyšetrenia sme absolvovali a on mi odpísal, že je zázrak, že som s takými protilátkami proti spermiam zo strany mm vôbec otehotnela a znepokojuje ho hlavne tá vysoká fragmentácia DNA spermií, ale že to je na osobnú konzultáciu, že mi takto poradiť nevie, takže tak. Uvidíme po kontrolnom spg, ale keďže mm bol teraz chorý a bral ATB ciprofloxacín, tak môžeme na kontrolný ísť až niekedy v polke decembra 😒 , aby neboli skreslené výsledky. Takže stále len čakáme,mm berie vitamíny.

zarzisia
24. okt 2014

@rybkaa pojdem,ale teraz nemozem ist. :( drahy dnes opustil pracu,tak sme obaja bez roboty, na nervy som z toho uplne :( lebo sa bojim, ze mu nevyplati byvaly sef, co mu ma dat a kym si najde pracu on a aj ja, bude to tazke :( takze som rada, ze sa babo nepodarilo...och akosi sa nam nedari :( a beriem 1x denne inofolic,doberiem poslednu krabicku a uz koniec

petra212
24. okt 2014

@adamnela
tak ja myslím, že ovu ešte kľudne môže byť, vyskúšaj ráno ďalší test

rybkaa
autor
24. okt 2014

@paskolinka hej a riadne, aj vo výtoku to cítiť, v stolici ani nevravím 🙂 ale zrejme to do seba niečo má, lebo už tak nešpiním odkedy ho beriem, len takú hnedú vodu, krv vôbec 🙂

adamnela
24. okt 2014

@petra212 no jasne, skusim zajtra dalsi...uvidime...

kubisova
25. okt 2014

Dobre ranko @paskolinka prosim ta neviem co sii mam mysliet http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

senta_sofia
25. okt 2014

@mamulienka30 ak budes mat teplotu hore, skusit to mozes, mali sme tu uz celkom pekne testiky na 10DPO, ale cim neskor, tym spolahlivejsi vysledok, tak zavisi, ako moc si netrpezliva 😉

mamulienka30
25. okt 2014

@senta_sofia - si zlata, teplota sa drzi, ale zacalo ma boliet podbrusko, dnes je tu mrcha ako na koni a to som 9dpo :( Nechapem to ale co uz :( Mozno to vyjde buduci mesiac :(

rybkaa
autor
25. okt 2014

@kubisova zrejme ovu na 30 dc 🙂

senta_sofia
25. okt 2014

@mamulienka30 myslis? mozno aj nepride, podbrusko pobolieva aj pocas tehotenstva, v hlavne v tom ranom stadiu 😉

mamulienka30
25. okt 2014

@senta_sofia - to ano, ale neviem, ci az takto 😖 Boze snazime sa o stvrte dieta a si pripadam ako keby som nic nevedela :( Ved cas ukaze, len to cakanie je strasne 😠

paskolinka
25. okt 2014

@kubisova vyzerá to že bola ovu 😉

adamnela
25. okt 2014

Ahojte kočeny...
@kubisova fakt to vyzera, ze ovu bola na 30 DC 🙂 Uvidis ake budu nasledujuce teploty...

@rybkaa @paskolinka @petra212 no co poviete, je uz pozitivny? Test robeny o 15-tej.. Ci este by mala byt tmavsia ciarka??

No a inak graf zatial takto: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

kubisova
25. okt 2014

@rybkaa
@paskolinka no v celku aj hej no uvidim ake budu teploty dalej...ale vypada to ze budem mat dlhsie cykly....
@adamnela no a u teba super nie...hlavne sexik a teplotky aby boli potom hore

kudusko
25. okt 2014

@rybkaa Ahoj moja vidim ze sa vtychto veciach vyznas prepac ze ta otravujem ale mam taky prosblem moj doktor uz nie je taky ako byval predtym ked som nemala ziadne problemy myslim tehu 2x prvy sup tak bol iny teraz ked chcem aby sa mi venoval tak sa mi zasmeje 17.6. som mala kyret a odtvtedy sa to somnou vlaci choroba koli tomu bol aj ten kyret a tento mesiac mi meskala 1 tyzden a na 17dc som bola unho aby sa pozrel lebo prvy krat som si robila ovu testy a len 12dc bola ciarka a potom som brala antibiotika a odvtedy len 1 ciarka nepoznala som toto na ten 17dc mi nepresklo vajko a potom na 36dc som isla tym aby sa namna pozrel a nic sa nezmenilo to vajko bolo neprasknute tak ako na 17dc pichol mi agolutin a povedal ze ked pride ms tak mam prist na 22dc zase na injekciu ziadne vysvetlenie vyjadrenie a ked som bola na ten 17dc vtedy mi slubil ze mi bude robit ked skonci menzes folikumetriu a potom ked som bola ani ju nespomenul takze neviem nepocula si taketo nemala toto neaka baba z vas? Inac v ten den ked som bola u doktora tak predomnou 3 baby tiez dostali agolutin dnes je 6 den a uz trosku spinim co inac nemavam ja hned krvacam som z toho mimo dakujem velmi pekne za radu a drzkaj sa zvyknem vas citat ste tu vsetky take zlate ked si precitam kolko krat srandujete hned mam lepsi den 🙂 🙂 😉 😉 😲 😲 😲 😵 😵 😵

paskolinka
25. okt 2014

@adamnela no vidíš 😉 to už je pozitívne, zajtra alebo pozajtra by mala teplota vyskočiť hore.

senta_sofia
25. okt 2014

@adamnela no a este aj super na vikend ti to vyslo 🙂))

adamnela
25. okt 2014

@paskolinka @senta_sofia dakujem kočky ste zlate 🙂 Inak este som skusila o 20:00nlen tak ten ruzovy, ze co sa ukaze na nom a ten vyzera takto 🙂

petra212
25. okt 2014

@adamnela
určite, tento je pozitívny 🙂
a myslím, že o pár hodín bude aj ešte silnejšia čiarka, takže to vyzerá, že ovu bude zajtra, alebo pozajtra