Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 gratulujem
@mirus11 gratulujem krásne testiky
Žienky všetkým ďakujem a dúfam že to dotiahneme tentoraz do úspešného konca 🥰
@mirus11 aj tak je to krásna čiarka❤...takže termín budeš mať niekedy v decembri...ja som mala prvý termín na štedrý deň...potom sa to každou kontrolou akosi akosi menilo podľa toho ako drobec rástol a nakoniec sa rozhodol prísť na tento svet rovno na Mikuláša 😁😍😘...budete mať ten najkrajší darček pod stromčekom 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@mirus11 😍😍 z celeho srdca gratulujem. Verim v stastny koniec... ❤
U mna test biely...takze vcerajsi musel byt chybny 🙂
@michaelka_ držím palce 😊
Ahojte kočky🙋♀️ Môžem sa k Vám pridať do tejto super skupinky? Sem tam sem nakuknem a prečítam si vaše príspevky a musím povedať, že sa mi veľmi páči podpora, ktorú dávate jedna druhej☺️
My sa s partnerom bábätku nebránime, veľmi by sme sa mu potešili, ale zas to nejako ani nesílime... Zhruba od októbra sme tomu nechali voľný priebeh, ale zatiaľ nič z toho. BT si meriam teraz 3 mesiac, lebo po predchádzajúcom pôrode sa mi poposuvala a bola som zvedavá, kedy sa vlastne máme snažiť😁 Teraz som v štádiu čakania, 6 dpo, tak uvidíme, čo z toho bude😊
@evelyn1986 ahoj 😊 vitaj a držím palce silno nech o týždeň máš krásne 2//.
@sekerka18 Ďakujem😉 Uvidíme, ako sa to bude naďalej vyvíjať, zatiaľ to vyzerá takto
@katkaholiova noo graf vyzera luxusne... test si neskusala?
@katkaholiova uz by mohlo nieco vydiet... drzim palce✊✊✊
@ladysmurf vcera bol total biely tak cakam chvilu .aj ked dnes je uz 30dc
@katkaholiova ja som mala jeden deň test totel biely a na ďalší úplne krásne viditeľného ducha... A nebol robený z ranného moču 😊
Skuuuuus...
@majka_3 no zajtra skusim.a uvidim dufam ukazuje my ze 3dni meska ale konco roka so mala cyklus aj 31-33dni.takze sa na to nespolieham
@katkaholiova ved vieš vyrátať nie podľa dĺžky cyklu ale lutealky ci vlastne mešká. 😊
@katkaholiova ja by som tiež nevydržala a testovala😄 a rovno by som objednala ďalšie testy, nech sú v stredu doma.
@majka_3 nikdy neviem den ovu sa do toho rata?ak nie tak som 13dpo.
@mirus11 krasne moja drzim palce nech to takto drzim dalej.a vianoce budu krasne.
@katkaholiova nie, ráta sa ako dpo.. Čiže deň ovu nie.
@majka_3 dakujem takze som 13dpo

@zuzik5891 myslím si,že je to asi o 2dni viac,toto dávam podľa FF apky.