icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patusss
12. apr 2021

@hanka555 neviem, či ti dobre označilo ovuláciu, keďže si nemerala každý deň v tom istom čase. V kombinácii s hlienom by som tipla skôr 16dc... ak chceš mať presnejšie informácie, odporúčam robiť aj ovulačné testy.

hanka555
12. apr 2021

@patusss pozitivny ovu test vysiel 17dc ,a teplota stupla 19dc

hanka555
12. apr 2021

@patusss vies co merala som vzdy priblizne v rovnakom case neboli tam az take rozdiely , napr jeden o 5 a druhy den 5 30

patusss
12. apr 2021

@hanka555 aha, tak si možno neskôr zapisovala? Appka to berie do úvahy, môžeš si to všimnúť pri dňoch, kedy namiesto guličky máš šípku dohora, tzn. neskorší čas.

hanka555
12. apr 2021
hanka555
12. apr 2021

@patusss zapisala som hned, len ano, niekedy som merala trosinku neskor ,ale nie vela

rosalie1411
12. apr 2021

@hanka555 skus si dávať budík na jeden čas 😊 a na predĺženie lutealnej fázy skus vitex jahnaci.

hanka555
12. apr 2021

@rosalie1411 dakujem pekne☺

mirus11
12. apr 2021

Tak žienky urobila som teraz ešte digitálny test

blabla22
12. apr 2021

@mirus11 krasne, gratulujem🙂 ak si spravne pamatam, nemala si aj ty o nieco kratsiu LF? co nakoniec zabralo?

mirus11
12. apr 2021

@blabla22 veru z mala,jeden cyklus som brala Vitex,a ďalšie 2cykly som brala duphaston,a tento cyklus som to nechala takoniwc tak,a pozri sa.teraz neberiem nič,žiadny duphaston.

katkaholiova
12. apr 2021

@mirus11 jooj tak sa tesim s tebou

mirus11
12. apr 2021

@katkaholiova aj ja sa teším,ale ešte tak potichučky,práve som to oznámila manželovi,a ten mal strašnú radosť,a hlavne mi vždy hovoril,že aké by bolo krásne,keby to vyšlo na moje 33narodeniny 😀🥰(tie mám mimochodom dnes)tak som urobila aj ten druhý Digi test

katkaholiova
12. apr 2021

@mirus11 jej tak gratulujem krasny darcek

evelyn1986
12. apr 2021

@mirus11 Testíky vyzerajú super, gratulujem a držím palce✊☺️

evelyn1986
12. apr 2021

@katkaholiova Graf vyzerá super, skús zajtra testík. Držím palce✊

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
13. apr 2021

ja som klesla test zbytocny

mirus11
13. apr 2021

@katkaholiova ale moja ešte máš veru krásnu teplotu,ešte to nevzdávaj.aj ja som dnes dosť klesla,až som sa tomu zacudovala.aj testy sa mi zdajú dnes trosilinku bledsie,ale tak bude tak,ako má byť.

katkaholiova
13. apr 2021

@mirus11 vidim aj ty pokles ale ty si uz mala krasne ciarky ja zatial nic.a je podla mna zbytocne robit

michaelka_
13. apr 2021

Dnes pokles teploty a negatívny test.

katkaholiova
13. apr 2021

@michaelka_ to je riadny pokles

mirus11
13. apr 2021

@katkaholiova a veď uvidís ako bude teplota zajtra.ale tak u mňa ani neviem,či je dobré ešte merať

katkaholiova
13. apr 2021

@mirus11 ja by som na tvojom mieste uz nemerala

katkaholiova
13. apr 2021

@mirus11 spravila som ale je biely a to vacsinou my aspon v negative boli duchovia a teraz vobec nic.

iamkate
13. apr 2021

Dievčatá, prosím rýchlo o radu neviem ci už nasadiť utrogestan 🙈
Vždy mávam ovu 14DC ako hodinky vždy presne a MS 28DC no proste ja som ako stroj všetko presne na čas... Ale min mesiac som začala brať preventívne od Dr. utrogestan a posunul mi MS o 3dni, čiže 3 dní mi meskala...
Tak ja som v kľude bola aj keď výtoku už bolo riadne veľa od 10DC, merala som teploty ale nepozerala som do apky (meriam s daysy) a včera 13DC že spravím si už ovu test a ten už bledý ako po ovu a kuknem teploty a tie už stúpajú hore 2 dni.. Myslíte že už bola ovu že už nasadiť rýchlo utrogestan?
Ako keby tie 3 dní co meskala MS mi prišla skôr Ovu... Môže to byť???

patusss
13. apr 2021

@iamkate ahoj, viem ti povedať, čo by som robila ja na tvojom mieste... počkala by som dva dni, pokračovala v meraní a v ovulačných testoch (pre istotu). Ak by mala teplota stúpajúci trend, potom by som progesterón nasadila. Najhoršie, čo by sa mohlo v tomto scenári stať je, že by si si posunula ms o pár dní. Ak by si si dala progesterón teraz a ovulácia by ešte neprebehla, progesterón by ju zastavil = stratený mesiac. 🤞🍀

iamkate
13. apr 2021

@patusss áno presne toho sa bojím ze aby som ju nestopla 🤔ale jeden deň tam mam vynechane meranie čiže pravdepodobne dnes už je tretí deň zvýšenia teploty.. a nepokazím s tým niečo keby som dala až zajtra ráno po odmeraní teploty?lebo to už ale bude 4dni po ovu 🤔

patusss
13. apr 2021

@iamkate vôbec nič, len sa ti o deň posunie ms.