Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@hanka555 skus si dávať budík na jeden čas 😊 a na predĺženie lutealnej fázy skus vitex jahnaci.
@rosalie1411 dakujem pekne☺
@mirus11 jooj tak sa tesim s tebou
@katkaholiova aj ja sa teším,ale ešte tak potichučky,práve som to oznámila manželovi,a ten mal strašnú radosť,a hlavne mi vždy hovoril,že aké by bolo krásne,keby to vyšlo na moje 33narodeniny 😀🥰(tie mám mimochodom dnes)tak som urobila aj ten druhý Digi test
@mirus11 jej tak gratulujem krasny darcek
@mirus11 Testíky vyzerajú super, gratulujem a držím palce✊☺️
@katkaholiova Graf vyzerá super, skús zajtra testík. Držím palce✊
@katkaholiova ale moja ešte máš veru krásnu teplotu,ešte to nevzdávaj.aj ja som dnes dosť klesla,až som sa tomu zacudovala.aj testy sa mi zdajú dnes trosilinku bledsie,ale tak bude tak,ako má byť.
@mirus11 vidim aj ty pokles ale ty si uz mala krasne ciarky ja zatial nic.a je podla mna zbytocne robit
@michaelka_ to je riadny pokles
@katkaholiova a veď uvidís ako bude teplota zajtra.ale tak u mňa ani neviem,či je dobré ešte merať
@mirus11 ja by som na tvojom mieste uz nemerala
@mirus11 spravila som ale je biely a to vacsinou my aspon v negative boli duchovia a teraz vobec nic.
Dievčatá, prosím rýchlo o radu neviem ci už nasadiť utrogestan 🙈
Vždy mávam ovu 14DC ako hodinky vždy presne a MS 28DC no proste ja som ako stroj všetko presne na čas... Ale min mesiac som začala brať preventívne od Dr. utrogestan a posunul mi MS o 3dni, čiže 3 dní mi meskala...
Tak ja som v kľude bola aj keď výtoku už bolo riadne veľa od 10DC, merala som teploty ale nepozerala som do apky (meriam s daysy) a včera 13DC že spravím si už ovu test a ten už bledý ako po ovu a kuknem teploty a tie už stúpajú hore 2 dni.. Myslíte že už bola ovu že už nasadiť rýchlo utrogestan?
Ako keby tie 3 dní co meskala MS mi prišla skôr Ovu... Môže to byť???
@iamkate ahoj, viem ti povedať, čo by som robila ja na tvojom mieste... počkala by som dva dni, pokračovala v meraní a v ovulačných testoch (pre istotu). Ak by mala teplota stúpajúci trend, potom by som progesterón nasadila. Najhoršie, čo by sa mohlo v tomto scenári stať je, že by si si posunula ms o pár dní. Ak by si si dala progesterón teraz a ovulácia by ešte neprebehla, progesterón by ju zastavil = stratený mesiac. 🤞🍀

@hanka555 neviem, či ti dobre označilo ovuláciu, keďže si nemerala každý deň v tom istom čase. V kombinácii s hlienom by som tipla skôr 16dc... ak chceš mať presnejšie informácie, odporúčam robiť aj ovulačné testy.