Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ms este nikde a teplota 36.81 predvcerom klesla a drzi sa .vcera rano chvilu bolelo brucho aj podvecer.a teraz boli tak uvidime uz by konecne mohla prist
uz to zacina so 6dnovym meskanim hlasim 1dc
@katkaholiova skus si pozrieť akú máš LF, to je dĺžka od ovulácie do MS.. Ona by mala byť každý mesiac rovnako ddlha, t. J. Keď ti vyznačí ovulku, vieš si presne odratat, kedy príde MS.. 😊
@rosalie1411 cca 17-18dni som mala 4mesiace
@katkaholiova na včerajších som nič nevidela, ale na tomto vidím nejaký tieň...
@patusss ved prave a ms .no co uz
@katkaholiova aj ja tam vidím tieň , možno to nebude skutočná ms ale občas sa stáva ,že aj keď je žena tehotná tak krváca ...skúste neskôr ešte urobiť test 🙂
@lea03211 no uvidim aj ked sa my to zda divne ze doteraz biele a teraz
@katkaholiova každé telo je iné ..aj ja som mala prvé mesiace dlho menzes a až potom mi nakoniec nedošiel a bola som tehotná , tak uvidíte 😊 držím silno palce nech sa to podarí 🤗
@lea03211 ja som uz tak ze cakat dalsi mesiac.ale dakuj
@katkaholiova mne tiez raz meskala skoro 1,5 tyzdna a testy biele potom prisla ms staba sa to občas hlavne keď som vtedy na to silno myslela...
@lea03211 vcera sme mali sex takze ci to krvacanie nesposobilo prave to
@milka1988 Áno. Môže to byt kvôli tomu. Keď si merala o 2 hod skôr ako obvykle, treba pripočítať k teplote 0,2 stupňa
@katkaholiova Tiež vidím čiaročku. Teplotu si dnes nemerala?
@katkaholiova vyzerá to byť šedé.. či?
Skús inú značku
@majka_3 nejdem skusat mam ms.ale dakujem
@katkaholiova Asi by som pockala, kým skončí ms. A uvidis aj podľa teploty, či bude nižšia, alebo vyššia...
@vandala Ty ako pokracujes?
@evelyn1986 no mozem skusit tak 😉
@evelyn1986 trochu klesla teplota, takze asi pride menzes. Ale teda uz asi 4 dni mam total PMS - krize, brucho, prsia... A ty?
@luciachh Tiež som na tom podobne. O 10tej už mám pomaly polovicu pracovného času za sebou😂
@vandala No ja tiež dnes pokles, ale nie nejaký katastrofálny... Uvidím podľa zajtrajšej teploty, či bude pokles ešte väčší...