Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lienka_9 ak si dnes 10DPO, vcera si mala prepad je možné že už by ti aj test dnes zajtra ukázal aspoň ducha ;) ja si stale prezeram v appke tehotenske grafy a to niektoré vyzerajú strašne a sú pozitívne. Niektorým sa teplota viac ako na 36,7 nevyskočila a boli tehotné, držali sa len tesne nad ryskou. Niektorým to vyskakuje brutálne do výšin, nedá sa hodnodiť graf či je tehotenský alebo nie z toho ako to tam vyskakuje ale podľa pozitivného testu 🙂
no mne tento mesiac 6dni meskalo potom prislo len hnede spinenie 4dni a uz dva dni krvacam.ako vzdy.a to uz 6dni dokopy.ja mavam ms max 4dni
@katkaholiova zrejme horrmony. Mne tiez tak raz meskalo 10 dní, uz som chcela ist k dr ze co sa deje, a prisli nakoniec dlhsie bolestivejsie a testy boli negativne.
@milka1988 no ja praveze bez bolesti.telo si robi somnou co chce nechame
otazka 17.5 som zacala spinit a 21.5 krvacat mam brat ze ms zacala 17.5?
@katkaholiova podla mna az v ten den ked je krv. Je svetle krvácanie?
@milka1988 taka normalna
@katkaholiova tak ja by som toto brala ako 1dc nie spinenie. To mavam aj ja 1-2 Dni pred.
@milka1988 dakujem
@milka1988 len ja som mala az4dni
@katkaholiova som citala ze to suvisi s hormonmi vraj. KEd mas spinenie pred alebo po dlho. Lebo pred vacsinou nemavam, par krat sa stalo 1-2 dni ale skor mavam bez, A po ms 2 dni este spinenie ale potom uz nic. Tak si hladiny hormonov po ovulacii mas ok
@katkaholiova treba spraviť hormonálny profil či nemáš nerovnováhu hormónov...ja mám a mne to tiez robí aj 3 dni špinenie pred MS
@lienka_9 a ako to riesite.doteraz nebol ziadny problem prvy krat som takto
@katkaholiova beriem lieky..ja som to zistila pred rokom..lebo sa mi nedari kvôli tomu otehotnieť
@lienka_9 doteraz som neregistrovala ziadny problem snazime sa pol roka.len teraz toto ale ci to nesuvisi vo fegruari som prekonala covid
@katkaholiova keď vravíš ze len prvý krát tak to nemusis riesit...keby to je viac mesiacov po sebe tak to rieš....mohla si to mat len ten jeden mesiac... všelijaké faktory sú
@katkaholiova presne mohlo to byt aj z toho...to hovorím ze mohlo to ovplyvniť čokoľvek

@lienka_9 nemas zly graf,ten system je velmi dobry a dava graf vzhladom na tebou zadane teploty,takze je otazka,ci vzdy spravne merias. Mas tam tri teploty v iny cas namerane,na to davaj tiez pozor,nech to neskresluje cisla. Ten pokles na 4dpo moze byt aj davka estrogenu,ktora byva cca v tejto dobe,co moze znizit teplotu,ale mozu byt za tym aj ine faktory,ale uhniezdovanie asi nie.