icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

summersunny94
1. jún 2021

@blabla22 takže môže byť že mi ani vôbec neukáže 100% pozitívny test? A ďakujem pekne za vysvetlenie 🙂

ereska
2. jún 2021

@summersunny94 môže pokiaľ robíš test raz denne nemusíš zachytiť kedy je LH najvyššie mne tiež tmavol postupne a keď bol tak viac tmavý robila som už viackrát za deň a môže sa stať že budeš mať aj dva dni po sebe pozitívny 😉

zuzula91
2. jún 2021

Ahojte tak ja dnes úplne negatívne. Ach. Myslím, že už by sa tam niečo ukázalo. No nič. Už len dostať ms a skúšať ďalej.

blabla22
2. jún 2021

@summersunny94 áno, môže sa to stať, takže to treba brať trochu s rezervou a príliš sa tým nestresovat 🙂 veľa báb tu na fóre písalo že nemali nikdy pozitivne ovu testy a aj tak otehotneli, tak podľa mňa to je presne tej prípad že ten nárast "premeškali" medzi dvoma testami.
Zároveň treba myslieť aj na to, že pozitívny test tiež nemusí znamenať, že ovulácia určite prebehla- toto potvrdí až zvýšený progesterón, ktorý sa prejaví ako zvýšenie bazalnej teploty..tie testy sú skôr orientačné 🙂

michaelka_
3. jún 2021

U mňa cyklus takto, ale tento mesiac som čakala na ovuláciu nezvyčajne dlho...

mirus11
3. jún 2021

@michaelka_ a ja ešte dlksoe,ovulke sa určili až na 30dc,čo takto neskoro ju mám prvý krát.a dúfam že aj posledný

summersunny94
8. jún 2021

Dnes mám 23DC , včera robený je vrchný a dnešný je spodný ovu. test . Čo myslíte, že mu ešte veľa chýba? 🙂

luciachh
8. jún 2021

@summersunny94 urob terwz vecer dalsi myslim ze uz bude pozitívny a ak nie tsk rano urcite. Snazila by som sa kludne uz dnes 🙂

summersunny94
8. jún 2021

@luciachh ďakujem vyskúšam a napíšem 😊

katkaholiova
9. jún 2021

moj graf tento mesiac zas neviem co si mysliet

hanka555
9. jún 2021

@katkaholiova tusim anovulak

katkaholiova
9. jún 2021

@hanka555 aj minuly mesiac.predtym bola ovu 18dc.

ladysmurf
9. jún 2021

@katkaholiova ja som na tom podobne 🤷‍♀️ ff mi sice ovu oznacilo ale ovu testy stale negativne. Mna asi porazi z mojho tela 🤦‍♀️ funguje tak ze nefunguje

katkaholiova
9. jún 2021

@ladysmurf ty mas teploty vyssie ako predovulacne

mirus11
9. jún 2021

@katkaholiova Katka ja som mala minulý cyklus ovu až na 30dc,tento mesiac som veruže tiež veľmi zvedavá,čo to urobí.

milka1988
9. jún 2021

@mirus11 si predatav ta fytosoja mi uz na 12dc vyvolala 17mm folikul vcera som bola v car. A dnes sme mali iui a ovu aj prebehla. A prvý raz som pila aj alchemilkovy caj a sliznica bola 7mm. Pricom ja každý cyklus nízka sliznica a folikul v tom čase mal iba par mm. Normalne som prvý krát ovulovala uz na 13dc 🙄🤔 zazrak co dokazu bylinky

milka1988
9. jún 2021

@katkaholiova neskusala si fytosoju?

mirus11
9. jún 2021

@milka1988 no ja som fytosoju mala 2cykly po sebe a nič,ovu bola ešte neskôr,ako bývalá.takze na každé telo to má iný vplyv.a ono svoje môže urobiť aj tá alchemilka.minuly cyklus som ju pila aj ja,ale tento som nato úplne zabudla.

katkaholiova
9. jún 2021

@mirus11 potom sa ti posunula aj ms?

mirus11
9. jún 2021

@katkaholiova áno posunula,LF mám už celkom fajn 11dni,čo som mávala len 9-10dni ledva

milka1988
9. jún 2021

@mirus11 aha tak to je potom fakt asi len co telo to inak posobi na kazdeho. Ja som vzdy mala ovu az okolo 15-22DC ale na 13dc este nikdy

rosalie1411
9. jún 2021

@katkaholiova podľa mňa ovulka ešte len bude.. Ešte bud trpezlivá.. 😊 Telo reaguje aj na co najmenší stres a podobne, takže preto si s nami robí čo chce..

katkaholiova
9. jún 2021

@rosalie1411 ved to je divne.uvidime cakam dalej

iamkate
9. jún 2021

Dievčatá ja mam zas taky problém ze 12dc klasika výtok, ovulačné bolesti tak som si spravila ovu test len na uistenie a bol krásne pozitívny no a kuknem teplotu o dva dni len tak zo zvedavosti a nízka totálne ako pred ovulačné... To môže byť že neprebehla nakoniec ci ako tomu mam rozumieť???
@milka1988 myslíš ze chyba môže byť v daysy? Aj som ju riadne nabila tak nechápem ci by haprovala.
A Drzim palce nech ti to vide ✊😊

rosalie1411
9. jún 2021

@iamkate počkaj ešte na zajtrajšiu teplotu, lebo niekedy je ovulka až do 48hodin po pozitívnom teste. Ale tiež sa môže stať, že príznaky sú, ale ovulka reálne neprebehne. Dnes to ešte poistite a daj sa do kľudu, nič s tým nespravíš.. 😊 A dokonca by som povedala, že ak sa tým nebudeš stresovať, len tomu procesu pomôžeš.. 😊

milka1988
9. jún 2021

@iamkate vies Ono je to tak ze test moze byt aj silny pozitívny ale to ti nedáva garanciu toho ze ovulácia prebehne. Nemusí prebehnúť, folikul sa vstrebe a bude anovulacny cyklus. Uvidis nasledujúce dni. Ja som vcera bola 12dc pozitívny ovu test a dnes stupla ba 36,77chyba v Daysy nebude podla mna ale v tom ze ti ovu neprebehla alebo este len prebehne. Predsa nie vzdy hned po pozitívnom teste he ovulcia moze ti nastat do 48 hodín

majuska1996
9. jún 2021

@rybkaa dobrý deň prajem ja sa chcem len opýtať, že ako to so mnou vyzerá... Chodíme do centra a pani doktorka mi dala ovitrelle ktoré som si pichla a mali sme sa snažiť a potom som brala utrogestan, meriam si aj bazalnu teplotu ale graf mi ukazuje že mi teplota klesla... Test si mám urobiť až 14-teho a volať do centra aky je výsledok lenže mi to nedalo a test som si urobila už dnes a ukázalo mi že tehotná niesom... Ja mám PCO a manžel má 3% dobrých spermií.... Je tam nádej že sa mi v pondelok niečo na teste ukáže alebo mám čakať na ms ?.... Ďakujem za odpoveď a prikladám graf

iamkate
9. jún 2021

@rosalie1411
@milka1988 ďakujem dievčatá dnes je v podstate už štvrtý deň a stále nízka 🙈 lebo keď bol pozitívny rátala som s tým ze prebehne až na druhý deň... A odvtedy som rátala dva dni a kukla teploty... Tak uvidime no.. ešte sa mi to nestalo... Nervy už pracujú na plné obrátky mam posledne 2 pokusy na reťazovu materskú...ked sa nepodarí nezblaznim sa.. ale cítim to na sebe ze psychicky už začínam byť dosť v koncoch

aleskandra
9. jún 2021

@majuska1996 teplota zacina klesať, tak zrejme pride ms :(

majuska1996
9. jún 2021