icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
27. okt 2014

@joannah13 😀 no to sa moze tusim stat len tebe 😀 mrzi ma, ze si si zasa musela lezat v nemocnici, ale snad to ustojite... Videla som, ze nastala zrejme nejaka zmena mena, ked mas A... 🙂 ale reku sa snad dozvieme, ked sa narodi 😉

joannah13
27. okt 2014

@senta_sofia no aspoň mám na co vzpomínat, jen teda nevím, jestli cukrovku mám či ne.. no já už do porodnice chci jet až rodit, ale tentokrát v termínu, stačila mi ta doba, co sem tam strávila, bylo to dlouhééé.. ale teď už věřím, že to zvládneme zase, tak se prostě jen válím, všecko nachystané mám, tašku do porodnice zabalenou.. a jinak sem psala, bude to zkráceně Alex, přítel přemluvil 🙂

katkaolejka
27. okt 2014

@paskolinka snažíme sa 5 mesiacov, ale dlhodobo mi blbne cyklus, rybkaa @ ovulku mám, ale raz mám menzes na 28. den, potom po dvoch týždňoch, potom po 25 dňoch... a čím neskôr príde, tým mi je viac zle... Preto sa teším, že po Mimistare som mala takmer bezbolestný menzes a trval len 6 dní (mávam aj 8). takže beriem ďalej a uvidíme, či sa zadarí 🙂

sjuzan77
27. okt 2014

@paskolinka
@rybkaa
dievcence, velmi si zelam, aby mi konecne nieco nasli, nech sa mozem liecit, inak si na dalsi pokus uz netrufnem.

@katkatonkova moja, tu kartu uz mam, dala mi ju k endokrinologovi a veru ze ju nehodlam vratit, uz mam aj vyhliadnutu inu doktorku 😀 smiesne pohyby sice mozu byt, ale bez ucelu rozsirovania populacie, predbezna stopka je 6 mesiacov 😖
@nikuska105 veru si to zacinam aj ja uvedomovat, na akych "odbornikov" narazam. kruci, ved z netu a z kona zvlast budem viac studovana, ako biele plaste vychadzajuce z vysokej 😠

zarzisia
28. okt 2014

Ahojte, tak ja po dlhsej dobe pridavam graf....je akysi cudny, uskakany....je mozne,ze by bol tento mesiac anovulacny? Bolest v pravom vajecniku(resp. na pravej strane podbruska) som mala na 11 a 15 DC. Na 11 DC to bola taka pichava bolest a na 15DC taka tahava bolest. A tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef

rybkaa
autor
28. okt 2014

@zarzisia na 14 dc mohla byť ovu, ten dnešný pokles môže byť len jednorázový, to býva po ovulke bežné v grafoch 🙂 zatiaľ to neber ako anovulák, ďalšie teploty ukážu že čo a ako 🙂

ivet1987
28. okt 2014

@rybkaa Ahoj, no víme, ale tajíme, nikomu neříkáme 😀

adamnela
28. okt 2014

Ahojte kočky moje.
Ja som sa nehlasila, nebolo kedy, lebo od včera som s Adamom v nemocnici v BB. Máme nejaky neurologicky problém a nevieme z čoho. No tak čakáme na Magneticku rezonanciu, aby sa zistilo čo to spôsobuje. Ste niektorá z BB alebo okolia? Žeby sme dali nejakú kávičku.
A co sa týka mňa, tak ja som si potichu odovulovala,len graf mi ju označil o den skôr :-/ Ale neva 🙂 Prosim @rybkaa o hodenie mojho grafu..diky..

rybkaa
autor
28. okt 2014

@adamnela z bb je @mawyia 🙂
tvoj graf http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela tiež by som povedala, že ovu bola 18 DC.
A čo je s malým? Mal nejaký úraz či sa niečo ukázalo z ničoho nič?

petra212
28. okt 2014

@adamnela @rybkaa
hmmm veď aj podľa testov, aj podľa teploty to vychádza na 18 DC ... to prečo fertility takto zle označilo?
Však všade sa píše, že ovu prebieha až po poslednom pozitívnom teste a zvýšená teplota to pekne následne potvrdila.
Nechápem

paskolinka
28. okt 2014

@adamnela aj podla mna 18DC. ale vsak ciary ako ciary, hlavne nech teplota hore drzi 😉

rybkaa
autor
28. okt 2014

@petra212 keď zajtra zadá zase vyššiu teplotu, je možné, že to graf opraví na 18 dc

adamnela
28. okt 2014

@rybkaa no praveze z ničoho nic. Minulý týždeň mal anginu, teploty a odvtedy mava čudné stavy, také 5-10 minútové, ze sa mu zdá všetko okolo neho zrýchlené, všetko kričí..Nevieme čo sa s nim robí :-/

rybkaa
autor
28. okt 2014

@adamnela fúha...a už niečo povedali, že čo by to mohlo byť?

paskolinka
28. okt 2014

@adamnela fiha, to je zvlastne, este som o takom nepocula, snad to bude len nieco prechodne... 😕

ennynka
28. okt 2014

@adamnela neberie este lieky na tu anginu ze by to mohol byt nejaky vedlajsi ucinok alebo take cosi?skus prestudovat pribalovy letak...

rybkaa
autor
28. okt 2014

práve mi volala sestrička od gyn, aby som zajtra prišla, že dr. sa chce so mnou rozprávať, že prišli výsledky z konizácie....nepovedala, či sú dobré či zlé, len že chce so mnou pokecať....tak neviem, či sa mám báť či čo...

paskolinka
28. okt 2014

@rybkaa hadam sa netreba bat, treba verit, ze to budu dobre spravy 🙂 a tam brali na rozbor to odobrate tkanivo z krcka? alebo ake vysledky su to vlastne?

petra212
28. okt 2014

@rybkaa
teeedaaa takto ťa napínať ....
tak verím, že výsledky budú dobré a všetko bude ok

rybkaa
autor
28. okt 2014

@paskolinka hej, brali to vybraté tkanivo na histológiu, kde sa ukáže, či sa dg. potvrdí a že či to vybrali celé, či to má okraje a tak.....neviem ani sama, čo vlastne mám čakať, čo sa robí, ak sú výsledky zlé (čo je vlastne zlé ??? ), aký je ďalší postup - robieva sa aj rekonizácia (opätovný zákrok) alebo sa to preliečuje, imunita dokáže veľa urobiť a som aj čítala, že ak ostane kúsok zlých buniek, že sa dokážu imunitou potlačiť a vstrebať...no nejdem robiť predčasné závery, verím, že mi chce len vysvetliť, čo ďalej a ako to vlastne celé dopadlo...zatiaľ mám skúsenosť, že zlé výsledky mi chodili po dlhom čakaní, a tieto prišli veeeeeľmi rýchlo, tak hádam budú dobré 🙂

rybkaa
autor
28. okt 2014

@petra212 hádam.....ďakujem 🙂

paskolinka
28. okt 2014

@rybkaa a este ti chce asi povedat, ze kedy mozte zacat so snazenim 😉 ...no som zvedava, ale dufam, ze to budu len dobre spravy zajtra. ved to su take veci, co sa cez telefon asi ani neda velmi vysvetlovat, a aj ty budes mat urcite otazky...tak si ta zavolala pekne krasne osobne.

rybkaa
autor
28. okt 2014

@paskolinka pevne verím, že to bude ako vravíš 🙂 nanútila som sa hneď za rána za rosy na 7,30 hod. aby som nevyčkávala celý deň....tak som znervóznela teraz že až....pritom som po opp bola pokojná ako baránok a ani ti ma len nenapadlo myslieť na výsledky...

paskolinka
28. okt 2014

@rybkaa presne tak, najlepsie hned rano 😉 inak mne poslala dr sms, ze vysledky z cytologie su v norme (z preventivky), tak aspon to. a dohodli sme sa s mm, ze ked sa do konca roka nepodari, tak ideme na konzultaciu za tym doktorom do ziliny. a potom uvidime. ja uz zacinam pomalicky uvazovat, ci sa nezapiseme do poradovnika na adopciu, ale to len ja sa zamyslam, mm zatial nevie 😉

rybkaa
autor
28. okt 2014

@paskolinka mne furt volá sestrička a povie, či je všetko ok, ak je niečo plano, povie, nech prídem....tak preto mi to nedá pokoj...no toto je po operácii, tak mi asi chce venovať minútku času 🙂
za akým lekárom chcete ísť?

adamnela
28. okt 2014

@rybkaa no môže to byt aj prejav epilepsie, alebo aj encefalitida..No uvidime po tej rezonancii.Tak drz palce, nech je všetko ok. No dufam, že to budú pre Teba len pozitívne správy..
@ennynka uz som mu ich vysadila v sobotu, lebo tiež ma to napadlo, ale v letáku neboli ziadne take vedľajšie účinky..tak fakt neviem :-/
@paskolinka no dúfam, ze je to len prechodne, ale už to trvá týždeň, to je dlho..

paskolinka
28. okt 2014

@rybkaa toto je podla mna take obsirnejsie, nestaci povedat, ze ok, to treba viac obkecat, vysvetlit a dohodnut dalsi postup, ze ako doliecit, kedy sa mozte snazit a tak... ja som napr. kvoli vysledkom horm.profilu bola na koberceku a pritom boli velmi dobre. ale tak dr chcela vysvetlit a dohodli sme ze co dalej... za tym doktorom, co aj @vejula myslim k nemu chodi, on sa tou naprotechnologiu zaobera a aj endo ma vraj v portfoliu zaujmov 😉 dokonca vysvitlo, ze nasi sa poznaju s jeho sestrickou, tak snad aj dobry termin dostaneme, ked sa uz cez pol republiky budeme trepat 🙂

paskolinka
28. okt 2014

@adamnela a ake to lieky bral? nieco specialne, ci len take od teploty?

adamnela
28. okt 2014

@paskolinka mal aj tie antibiotiká Ospen 500 mg a potom len sirup z alergologie, od teploty sirupy a noc ine také..

rybkaa
autor
28. okt 2014

@adamnela ja som v puberte mala podozrenie na epi, ale nakoniec to zvalili len na predčasný rast a vyspelosť....nemala som ale takéto stavy, ja som odpadla v spánku, resp. v spánku nad ránom ma zatriaslo, kúsla som si do jazyka a mala okno, brala som roky lieky, teraz ok (klop klop), takže si myslím, že to bude buď z liekov alebo nejaký zápal. Pri epilepsii má človek skôr pocit, že všetko akoby zastane, nevníma čas a odpadne, pena z úst, niekoľkominút mimo vedomia....ťažko povedať, no hádam to bude len niečo prechodné a nič vážne. Kedy budete mať výsledky mag.rezonancie?