Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@milka1988 dakujen no uvidime co to tento mesiac spravi
@milka1988 gratulujeme
@katkaholiova
@junyk
dakujeme ja len toľko že u nás neplatilo že nemyslieť na to, ale práve veriť, že raz to proste výjde, raz budeme rodičmi, že nevidíme dôvod prečo by to tak byť nemalo.
Tiež sme si hovorili že proste ta jedna z tých niekoľkých miliónov musí predsa dôjsť k vajíčku že neexistuje aby nedošla predsa, aj keď 99,2% sú poškodené stačí jedna jediná potvorka. A hlavne mi kamoška poradila / predstavuj si seba tehotnú, ako kočíkuješ, hladkaj si bruško/ prišlo mi to kúsok také neuveriteľné žeby toto mohlo pomôcť ale dobre teda, urobili sme to. Aj jej kamošky to robili a vtedy im to tiež vyšlo a dovtedy nič, lebo boli nastavené že to nevýjde, nikdy nebudú matkami, a prečo sa im nedarí 🙂
skúste to nemáte čo stratiť
@katkaholiova rob ako ti kázal lekár.. Môže byť, že ovulka bude dnes, zajtra.. Dovtedy pi Alchemilku, potom ju už vyysad a nasad duphaston. V posledný deň by som spravila testik a ak by vyšiel pozitívny, pokračovala by som v užívaní, nakoľko je to pre udržanie prospešné 😊
@milka1988 blahoželám k dvom čiarkam, je to krásny pocit.. 💗
Teraz už len veriť, aby všetko bolo OK a o pár mesiacov ste mali vytúžené bábätko v náručí 💙❤️
@rosalie1411 veru toto je vzdy len zaciatok cesty a teraz nas caka dalsia cesta ale idem si to uzivat nechcem sa nicim stresovat aby sa to neprenasala na babetko budem tu s vami nadalej samozrejme 🙂
@rosalie1411 tak na 11den spavit test a potom sa uvidi.predchvilou ma trocha bolel vajecnik menej ako zvykol.no uvidime.dakujem za radu.tak dnes este druhy caj.zajtra este jeden.a radsej to uz necham tam.a potom dufaston.ked vyskoci teplota je takato
@rosalie1411 ja som otehotnela medzi očkovaniami. Tak teraz čakám na 16tt a dám sa dockovat. Tiež mám astru takže som čakala 10 týždňov, ale skôr som zistila, že som tehu, ako som bola druhý krát zaočkovana. A keďže som po prvej mala dosť silné teploty a nežiaduce účinky, nechcem riskovať teraz.
@katkaholiova aj ja mám dnes už pozitívny ovu test.
@mirus11 to som rada
@milka1988 blahozelam, a dobre padne pozitivna sprava. my s morfo 1% , davame ai letnu pauzicku ( ze mozno zazrak ), a koncom leta sme v CAR opat… to je super pocut ze vyjde niekomu IUI aj so zlou morfo, myslela som ze to nema zmysel dopravit spermie na miesto ked sa aj tak neprepracuju… ze to skor na motilitu a tak.. este sme neboli po verdikt.. gratulujem este raz a drzte sa 🙂)
@domisi jsne, úplne chápem.. Ja som mala aj po druhej astre teplotu do 38,5. Držím palce, nech je všetko OK. 😊
@anne_mary2 dakujeme 🙂 veru kym s spermie a kym je vajicko to proste musi vyjst len tomu musime proste niekedy dopomoct ci uz s CAR ci uz lieky alebo vitaminy 🙂
@katkaholiova ja by som zobrala až v sobotu,u mňa ešte neprebehla,asi až zajtra,dnes dáva ste pozitívny ovu test,tak počítam z zajtra alebo v nedeľu najneskôr,dúfam že to už neskôr nebude,lebo v júli som objednaná k lekárovi a mala som to presne vypočítané.
@mirus11 u mna bola mierna bolest vo vajecniku tak som myslela a teplota to potvrdila.tak rano beriem 11dni a potom sa uvidi
@katkaholiova držím palce,aby ti to teraz vyšlo.
@mirus11 dakujem pevne verim ze caj a dufaston pomozu 😉
@katkaholiova držím palce, že vidíme čoskoro//.

@katkaholiova tak tych 10 dní väčšinou ale tak 1den hore dole 🙂