Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44
@milka1988
@rosalie1411 dievčatá ďakujem za objasnenie 🙏 mne už z toho šibe všetkého vkuse niečo googlim, spekulujem 🙈 posledné mesiace mam čoraz nižšie teploty preto mi to začalo vŕtať hlavou že čo to môže byť... Presne ma prvá napadla štítna žľaza tak som si ju minulý týždeň dala vyšetriť ale výsledky sú dobre
@katkaholiova pekny graf 🙂
Baby, dokedy ma zmysel merat BT v tehotenstve?
@0507 ahoj v prvom rade gratulujem 🙂 a dobra rada ked uz vies ze si tehu uz nemeraj 🙂 v tehu ako aj pocas ms su hidnoty dost skakave 🙂 ja som merala par dni a stresovala som nehorazne 🙂 cize som dooobre hlboko v sufliku zavrtala teplomer a cakala na rastuce brusko a pohyby 😍
@kika123kika tak zatial to nemam potvrdene od lekara, ale mas pravdu, mala by som ho niekde zamknut, lebo pokusenie merat je velke 🙂
@0507 nevadi ani ja som nemala potvrdene lekarom 🥴 len ma to strasne stresovalo :/ tak som to urobila pre dobro malinkej 🙂
@0507 dakujem.vcera test este negativny tak len zajtra skusim
@katkaholiova už sa NATO teším a budem netrpezlivo cakat
Ahojte baby stalo sa už nejakej z Vás, že ste si pichli ovitrelle a neprišla ovulka ? Aspoň graf to neukazuje pri meraní BT a ja som si to nevšimla aby nastala
@mirus11 jaaaj no uvidime dakujem
@majuska1996 môj graf s ovitrelle
@majuska1996 skus pridať graf 😊
@rosalie1411 Páči sa
@majuska1996 hm, no veru ešte nie je možné určiť ci ovulka prebehla. Treba ešte počkať na ďalšie teploty, ale hlavne meraj každý deň o rovnakom čase, aby si mala lepšiu info. Kedy si pichala ovitrelle?
@rosalie1411 meram každý deň v rovnaký čas a pichala som v stredu jak mi povedala doktorka v centre ale aj v stredu som mala výtok len neviem či to bola ovu alebo nie
@milka1988 tak ja som napríklad brala aj aspirín protect...ten je ako anopyrin a aj som pichala clexane...málokedy dávajú kombináciu oboch ale ja mám aj APS...bolo mi povedané že ten aspirín pôsobí na krv tak že sa neupchajú ani tie najjemnejšie cievky q bábo má dostatočnú výživu...ja som ho ale brala už pol roka pred otehotnením...a budem kôli APS brať vždy...
@majuska1996 počkaj na zajtrajšiu teplotu, lebo kľudne si mohla mat ovulaciu z piatka na sobotu.. 😊
@rosalie1411 no neviem môže byť boli sme na svadbe tak moc som to nesledovala a jak sme prišli domov tak som si teplotu nemerala lebo sme prišli o 5 a teplotu meram o 6:30
@katkaholiova krásne teploty sa ti drzia, testovala si?

@milka1988 tak tieto mutácie si podedila po rodičoch...heterozygotnú po jednom z nich a homozygotnú po oboch...ak sa ti to potvrdí tak v tehu a aj v šestonedelí budeš pichať Fraxiparin alebo Clexan...inak Clexan má tenšiu ihličku a ten vpich omnoho menej cítiš