Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 ak bude negativny vysadit a ak opacne taj brat dalej
@katkaholiova ak budeš mat // čiarky, tak by som nechala, dáva sa to na udržanie tehotenstva. Ak však bude test biely, treba vysadiť, aby prišla menštruácia.
@katkaholiova no hádam vydrží! Testovať chceš kedy?
@luci601 vcera len v negative asi nieco tak zajtra chcem risknut to bude 13dpo ak nie vysadzujem dufaston
@aleskandra gratulujem 😊
@aleskandra gratulujem! Krásne prekvapenie ☺️☺️
@aleskandra gratulka ☺
@aleskandra super. Prajem úspešne tehotenstvo. A ten graf je riadna cik-cakovka ☺️💕
@aleskandra gratulujem krásny test ❤️ veľa zdravíčka a úspešne až do konca
@aleskandra gratulujem
@aleskandra blahoželám ❤️🤗
@aleskandra blahoželám 🙂
@aleskandra wooow, super!! Teším sa veľmi! Držím palčeky, nech to je s najkrajším koncom 🍀✊😊💗
@katkaholiova mrzí ma to :( som verila ze to vide..
@iamkate aj js co uz.hned len co pride ms zacnem s cajom a dalsi mesiac zacnem dufaston az ked budu 3dni vyssie teploty.a uvidime
@katkaholiova moja tak toto som nečakala,som myslela,že to tam určite bude.aj mne včera totálne klesla teplota,dnes o trochu stúpla,ale ms zatiaľ nikde(ale ja tehu nemôžem byť určite)
@mirus11 no ja som tiez dufala. teraz som si objednala gynex kvapky zacnem ten a alchimilkovy caj.a potom dufaston.a uvidime
@katkaholiova gynex je super vec ja som otehotnela s ním minuly rok na prvý šup ale som sa aj nesledovala až tak . Merala som par dni pred ovu a dva dni po ovu a par dni pred MS. Myslím že je dôležité nebiť v strese. Nevidím zmysel v tom merať aj iné dni. ☺️🤷♀️ A teraz som to tiež tak robila a som tehotná opäť. Ja som merala do včera lebo som si chcela byt istá že nepojde o biochemické ale už stačilo. Mna to stresuje.
@junyk dakujem takze ak zacnem prvy den ms tak brat 3xdenne a tak sa vam podarilo hned
@katkaholiova vieš čo ja som si dala 10kvapiek len ráno až do 21DC a podarilo sa hneď ale veľmi ale veľmi dôležitá je psychika aspoň u mna určite. 😏 Ja som už 4x tehotná a viem si to porovnať. Detičky ešte žiaľ nemáme. A viem že keď som merala deň čo deň tak má tie teploty len znervózňovali a dávali mi otázniky do hlavy. Táto kombinácia… gynex a psychicky kľud mi stále pomohlo otehotnieť” držím všetkým palce nech ste čím skôr tehulky 🤍🤍🤍

@katkaholiova pekný grafik.. Tak zajtra uvidíš podľa testu. Potom by som podľa toho vysadila/nevysadila duphaston. 😊✊