icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
6. júl 2021

@katkaholiova pekný grafik.. Tak zajtra uvidíš podľa testu. Potom by som podľa toho vysadila/nevysadila duphaston. 😊✊

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
6. júl 2021

@rosalie1411 ak bude negativny vysadit a ak opacne taj brat dalej

rosalie1411
6. júl 2021

@katkaholiova ak budeš mat // čiarky, tak by som nechala, dáva sa to na udržanie tehotenstva. Ak však bude test biely, treba vysadiť, aby prišla menštruácia.

luci601
6. júl 2021

@katkaholiova no hádam vydrží! Testovať chceš kedy?

katkaholiova
6. júl 2021

@luci601 vcera len v negative asi nieco tak zajtra chcem risknut to bude 13dpo ak nie vysadzujem dufaston

aleskandra
6. júl 2021

Ahojte, tak u mna taketo prekvapenie 😊 test robený par minut dozadu 😲

majuska1996
6. júl 2021

@aleskandra gratulujem 😊

luci601
6. júl 2021

@aleskandra gratulujem! Krásne prekvapenie ☺️☺️

0507
6. júl 2021

@aleskandra gratulka ☺

junyk
6. júl 2021

@aleskandra super. Prajem úspešne tehotenstvo. A ten graf je riadna cik-cakovka ☺️💕

milka1988
6. júl 2021

@aleskandra gratulujem krásny test ❤️ veľa zdravíčka a úspešne až do konca

katkaholiova
6. júl 2021

@aleskandra gratulujem

iamkate
6. júl 2021

@aleskandra blahoželám ❤️🤗

ivana757
6. júl 2021

@aleskandra blahoželám 🙂

rosalie1411
6. júl 2021

@aleskandra wooow, super!! Teším sa veľmi! Držím palčeky, nech to je s najkrajším koncom 🍀✊😊💗

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
7. júl 2021

ahojte som takze ja som dnes riadne klesla,testy biele.a mam pocit keby som vecer este nezjedla dufaston uz by asi prislo ms boli my riadne brucho

iamkate
7. júl 2021

@katkaholiova mrzí ma to :( som verila ze to vide..

iamkate
7. júl 2021

Dievčatá prečo mi tam dava tie šípky? Raz sa to tu niekto pýtal ale nepamätám si co to znamenalo

katkaholiova
7. júl 2021

@iamkate aj js co uz.hned len co pride ms zacnem s cajom a dalsi mesiac zacnem dufaston az ked budu 3dni vyssie teploty.a uvidime

ivana757
7. júl 2021

@iamkate myslím, že je to tým, že keď nemerias v rovnakom.case

edinka25
7. júl 2021

@iamkate kvoli inemu casu merania

luci601
Autor odpoveď zmazal
iamkate
7. júl 2021

@ivana757
@edinka25 ďakujem dievčatá meriam tak ze max rozdiel je 15-20 minut ale asi je to dosť 🤔

mirus11
7. júl 2021

@katkaholiova moja tak toto som nečakala,som myslela,že to tam určite bude.aj mne včera totálne klesla teplota,dnes o trochu stúpla,ale ms zatiaľ nikde(ale ja tehu nemôžem byť určite)

katkaholiova
7. júl 2021

@mirus11 no ja som tiez dufala. teraz som si objednala gynex kvapky zacnem ten a alchimilkovy caj.a potom dufaston.a uvidime

junyk
7. júl 2021

@katkaholiova gynex je super vec ja som otehotnela s ním minuly rok na prvý šup ale som sa aj nesledovala až tak . Merala som par dni pred ovu a dva dni po ovu a par dni pred MS. Myslím že je dôležité nebiť v strese. Nevidím zmysel v tom merať aj iné dni. ☺️🤷‍♀️ A teraz som to tiež tak robila a som tehotná opäť. Ja som merala do včera lebo som si chcela byt istá že nepojde o biochemické ale už stačilo. Mna to stresuje.

katkaholiova
7. júl 2021

@junyk dakujem takze ak zacnem prvy den ms tak brat 3xdenne a tak sa vam podarilo hned

junyk
7. júl 2021

@katkaholiova vieš čo ja som si dala 10kvapiek len ráno až do 21DC a podarilo sa hneď ale veľmi ale veľmi dôležitá je psychika aspoň u mna určite. 😏 Ja som už 4x tehotná a viem si to porovnať. Detičky ešte žiaľ nemáme. A viem že keď som merala deň čo deň tak má tie teploty len znervózňovali a dávali mi otázniky do hlavy. Táto kombinácia… gynex a psychicky kľud mi stále pomohlo otehotnieť” držím všetkým palce nech ste čím skôr tehulky 🤍🤍🤍