Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 no mala by som cca v sobotu nasadit.no ale podla tohto zatial nevieme ci bola vcera ci len bude lebo su vysoke teploty
@mirus11 no uvidime zatial sme mali sex v piatok a v nedelu co je najblizsie k tymto dnom neviem ci sa este podari mat a ci to vyjde zas tento mesiac.uvidime.este budem merat teplotu a uvidine ci v sobotu nasadim
@milka1988 to znamena co? to nie je dobre?
@milka1988 moze to byt s toho ze som brala viac gynex kvapiek a aj alchemilkovy caj? a teraz ako budem vediet kedy prebehla
@katkaholiova podľa mňa si si rozhodila cyklus kvôli predávkovaniu.. Ono s tými bylinkami to nie je sranda. Keď máš gynex, Alchemilku už neuzivaj.. Niekedy je menej viac. Ovulacia prebieha do 48 hodín od pozitívneho ovulacneho testu.
@katkaholiova teploty zaujímavé. Tak testuj aj dnes možno bude dnes ešte viac pozitívny. Alebo potom kontaktovať lekára ak máš brat dufaston
@katkaholiova tazko povedat cim to je, mne ovulacia prvy krat prisla skor ked som si prvy krat dala od ms do ovulacie alchemilkovy caj. Dovtedy mi stal na policke.
@katkaholiova to znamena ze to mame vsetky tak to postupne stupanie ;)
@rosalie1411
@luci601
@milka1988 ja mam dufaston koli oprave cyklu hlavne.mam ho zacat brat podla vas v sobotu na 14dc. ak som sa predavkovala bylink
este klesnut teplota?
@katkaholiova mne z alchemilky keď pijem tiež vždy príde skôr ovu raz aj o 3 dni skôr... Podľa mňa ti už ovu prebehla len ti ešte teploty sa musia ustálit ale budeš vidieť...
@katkaholiova ovu prebieha 24-48h po pozitívnom teste..teplota stupne až po ovulacii (čiže môže to byť aj po vyše 48h po pozit. ovu teste, keďže to chvíľu trvá kým nastane zvýšenie progesterónu=zvýšenie teploty)
@blabla22 ale uz reraz mam dost vysoku teplotu
@katkaholiova aspom vieš,že ovulka ešte neprebehla,takže aj s duphastonom ešte určite čakaj,až pokiaľ nebude po Ovu.
@mirus11 no ano to viem.len ovu test bol pozitivny v pondelok a este stale neprebehla.porazi ma ak aj pri gynexe a alchimilkovom caje bude anavulak.
@mirus11 vcera som pozerala na nete takze davkovanie 2-7kvapiek 1-3denne takze som to neprehnala.chvapabohu
@katkaholiova a potom si už viac nerobila ovu testy?či nebol pozitívny aj deň dva nato?
@mirus11 len na druhy den okolo 9.30 a vtedy bol negativny a viac testov som nenala
@monka3211 urob test ešte poobede.. 😊
@mirus11 no uvidime zajtra ci to este stupne dnes takto.bolesti vcera neboli

@katkaholiova Katka,pokiaľ viem nemusí ti hneď teplota vyskočiť,u mňa nikdy nevyleti hneď hore,ale ide postupne.pockat ešte pár dní a ak bude sa teplota držať hore,nasad duphaston.