Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majuska1996 Držím palčeky 🙂

@katkaholiova kolky DC? Moja skús ešte ku veceru buď dnes alebo zajtra bude pozitívny podľa mňa
@ivana757 dnes 10dc
@zuzula91 úplne súhlasím, treba skúsiť rôzne veci a čo najmenej to siliť, keď je už toho sledovania príliš tak ubrať... Mňa len mrzí že som nikdy nezažila také to prekvapenie, že si prajeme bábätko a ono sa to stane len tak, bez toho aby som mala pocit že trebalo spraviť milión vecí🤷🏽♀️
@katkaholiova každú chvíľu pozitívny dnes alebo zajtra! Držím palce ☺️
@katkaholiova alchemilka je super! Mne znížila bolesti pri ms a asi mi aj upravila cyklus, tak sa radujem že je pravidelný 😅 už len čiarky na teste aby boli!
@katkaholiova ja pijem alchemilku už asi od minulého roka a mám pocit že mne to pomohlo aj úpravu.... 🙂 Takže len tak ďalej , ale večer by som skúsila ten test aby si vedela....🙂 Mne vyšiel vody pozitívny večer cca 8 hodín bolo, už asi 4 krát.
@luci601 no mne pred 2mesiacmi super sackova potom som kupila sypanu a ta predlzila praveze teraz som brala tiez sypanu ale kupila som teraz sackovu a uvidime
@ivana757 vecer skusim este jeden a uvidime 😉
@katkaholiova daj moja vedieť 🙂
@ivana757 no bude to mozno az okolo 21h nie sme doma 😉
@alison11 len som tým chcela povedať že záleží aj od toho kedy človek meria a kde, nemusí sa stresovať kvôli nízkej teplote ak meria skoro ráno v ústach, lebo o 8 vaginálne by to bola ovela vyššia teplota 😊 ja som napríklad prvý mesiac mega stresoval kvôli nízkym teplotám, ak ny som však vstávala neskôr tiež bo to po ovulacii ťahalo na 37
@ivana757
tak vecer po 21h test takyto. takze jeden o 12h na obed a ten druhy teraz
@katkaholiova ja som čítala, že ovulacne testy by sa nemali robiť ráno pred 10tou a večer po 20tej hodine.. Tak možno aj preto je ta čiarka slabšia.. Moc by som tento večerný nebrala do úvahy, keďže bol robený neskoro.. Skus opäť zajtra doobeda, ak ešte nejaký doma máš 😊.
@rosalie1411 nie nahodou od 10h do 22h by sa mali robit? skusim jasne
@zuzula91 Ahoj, ja som v juni zvolila presne tuto metodu, nesledovania sa… v juli som si robila ako inak testy teplota appka klasika vsetko… 29.7 som zistila ze som tehotna… meriam si vsetko dlho skrz moje cykly 32,53,67 dni a pod.. podla hormonov ( chodila som v tom case kazdy tyzden na krv ) cyklus bol anovulacny… akurat ze v juli sme mali styk iba 4.7, pozit ovu test aj podla teploty my vysli 11.7, podla terminu aj implantacneho spinenie je datum jasny. Avsak uprimne, po tomto vsetkom netusim co si o tom mam mysliet… vobec to nesedi s testom , bazalkou- appkou, ani krvou….
za mna teda menej je niekedy viac. Otehotnelo som v case kedy som to voobec necakala, nesledovala ( vynimocne, asi 1x za poslednych 18m), a riadit sa lekarmi placem nad anovulacnymi cyklami a uz lezim niekde na laparoskopii ako chceli lebo urcite to bude pcos a nepriechodne vajecniky alebo tak…a chystame sa do CARu lebo manzel ma morfologiu 1% dobru..
Chcem povzbudit vsetky zienky,ze akokolvek sa vam to zda nepriaznive… ide to 🤷🏼♀️ som sice len v 7tt takze nehovot hop kym… ale uz len ten pocit ze sa to podarilo, uz sme mali v obalke odlozenych 2 tis na jesenny car….
drzim vsm vsetky palce, tymto samozrejme ziadne appky grafy sledovacky nezatracujem, ale za seba viem ze s tym viac menej koncim dobuducna 🙂 menej je niekedy viac ☺️🤷🏼♀️
@katkaholiova ja tiež viem o tom že od 10-20hod robiť testy len. Takze zajtra ráno skus! Držím palce nech je pozitívny ☺️

@ivana757 dakujem za podporu, moj graf vyzera dobre