icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ivana757
11. aug 2021

@luci601 no neviem mne vyšiel po 20h asi 4krat pozitívny výsledok behom sekundy....

ivana757
11. aug 2021

@katkaholiova som celkom doooooost zvedavá ako to bude pokračovať...

katkaholiova
12. aug 2021

@ivana757 no uvidime okolo obeda skusim

blabla22
Autor odpoveď zmazal
zuzula91
12. aug 2021

@anne_mary2 Jej ďakujem pekne za odpoveď a samozrejme gratulujem. Nech ide všetko správnym smerom.... Je to zvláštne, ale niekedy ozaj ak to človek najmenej čaká tak vtedy to vyjde. Ja sa samozrejme snažím myslieť na to čo najmenej, no nie vždy sa mi podarí. Nevravím ani, že tento mesiac to vyjde a podarí sa nám, že toto je cesta za úspechom. Ale odkedy som odložila teplomer, ovu testy som odložila, prestala som sa stresovať tým, že dve hodiny nepiť (čo bol u mňa problém, keďže ja veľmi veľa pijem tekutín), som ovu nikdy nevedela kedy mám len na základe toho, že teplota pekne vzostupla. Tento cyklus krásne ovu bolesti (aj keď nesú príjemné), hlien všetko. Samozrejme už opäť psychiku som nastavila, že tak snáď tento mesiac keď všetko tak pekne sedí, že skúsim ráno odmerať či ozaj ovu prebehla, už pozerám do kalendára kedy budem môcť testovať, ale vzápätí všetko vypnem a hovorím si nie. Tento mesiac som ozaj nastavená tak, že budem silná a budem všetkému odolávať. Je to niekedy ťažké, ale ajtak si hovorím, že je to pokrok ak každý deň bol ten istý kolobeh. Teplota, nepiť, strážiť, čakať, testovať ovu, doobeda, silnie test tak ešte poobede, možno večer ešte ďalší. Poď mužíček musíme sa pomilovať lebo možno dnes je ten správny čas, na druhý deň to isté. Po ovu pichnutie, zvláštne pocity aaa možno to vyšlo. odratávanie minút dobre že nie kedy prejde ďalší a ďalší deň aby som testovala, hľadanie čiarok, duchov ešteže som si ich tam nedokreslila. Noo povedzme si. Vhodné na psychiatriu. Tak som povedala dosť stresu a hotovo. Tak tebe držím prsty hlavne a som rada, že existujú aj také pekné príbehy, kedy to nakoniec vyšlo a príroda je predsalen silnejšia ako nejaké knihy a vedomosti.

anne_mary2
12. aug 2021

@katkaholiova ahoj, mne ovulacne testy vychadzali vzdy pozitivne od neskoreho vecera… teda moze nastat situacia ze pozitivny bol napr vcera rano / predvcerom poobede, a este si to zachytila, alebo zacal byt pozitivny vcera a bude aj dnes 🤷🏼‍♀️ ja som nikdy neriesila ci to je po 20tej alebo 22hej kedze pozitivny bol vzdy aj den potom este doobedu…

katkaholiova
12. aug 2021

@anne_mary2 no aj mna napadlo ze ak dnes pozitivny nebude tak bol predvcerom pozitivny a to este celkom dobre ukazovalo

aleskandra
12. aug 2021

@blabla22 ahoj, u mna v podstate bez nejakej zmeny v grafe... Veľmi podobny tym predchádzajúcim ☺

ivana757
12. aug 2021

@aleskandra ja dnes takto... Bože to čakanie je masaker... Dni mi idú strašne pomaly

blabla22
Autor odpoveď zmazal
all29
12. aug 2021

@blabla22 koľko dpo si?

katkaholiova
12. aug 2021

teraz robeny test

blabla22
Autor odpoveď zmazal
blabla22
Autor odpoveď zmazal
iamkate
12. aug 2021

@blabla22 niečo podobné mala @milka1988 tiež jej hneď tak skočila teplota hore prvé dni a je tehu 😊

milka1988
12. aug 2021

@iamkate ja som mala zvysenie take nezvycajne vyssie az okolo 9-10 dpo 🙂 mne tak skoro nevyskocilo mala som postupneho hadíka. Tu je este skoro robit zavery lebo je len 4DPO a vtedy nedochadza este ku uhniezdeniu 🙂 cize treba cakat a sledovat teploty ako budu vyzerat nasledujuce dni a ci je to rovnake ako predosle grafy alebo je iny ako obvykle 🙂

blabla22
Autor odpoveď zmazal
milka1988
12. aug 2021

@blabla22 no jasne ja som sa tiez tesila aj z grafov ked boli normalne alebo hoc len morfologia ked sa zlepsila z 0,5% na 0,8% :D vzdy lepsie ako nic drzim palce,potom postni ako pokracuje graf ;)

iamkate
12. aug 2021

@blabla22
@milka1988 mam v hlave jeden graf co som si zapamätal kde bol tiež takýto nárast presne, som myslela ze tvoj to bol 🤔
Ale drzim palce, ja by som sa z takého vytesovala😊

blabla22
12. aug 2021

@iamkate dakujem krasne 🙂 aj ja ti drzim palce, dufam ze to kazdej coskoro vyjde 🙂

alison11
12. aug 2021

@katkaholiova Ja si myslím,že bude pozitívny zajtra lae snažiť sa môžete aj dnes 🙂

alison11
12. aug 2021

@blabla22 Držím palce ak je to tam tak zajtra trošku klesne a pozajtra stúpne,Držím palce.

alison11
12. aug 2021

@ivana757 Dobre to vyzerá držím palce 🙂

majuska1996
12. aug 2021

Baby ja dnes takto... Čo poviete ?

katkaholiova
12. aug 2021

@alison11 ved vcera bol omnoho silnejsi

ivana757
12. aug 2021

@alison11 ci pána ty si iný odborník, ja tiež načítaneee kade tade...ale už mám bordel v hlave z toho, ďakujem moja hádam máš pravdu

ivana757
12. aug 2021

@majuska1996 och my máme 1DPO rozdiel, tak som zvedavá naozaj...

majuska1996
12. aug 2021

@ivana757 no všimla som si aj ja.... Pecka by bola ak by nám to obom vyšlo 🙂

all29
12. aug 2021

@blabla22 držím palce zatiaľ tp vyzerá super 🍀🤞👶

ivana757
12. aug 2021

@majuska1996 kedy chceš testovať, ja sa silou mocou doma premaham.. ruka mi skáče každé ráno, i keď je to skoro ... Nemôžem si pomôcť.... Bože...do utorka vydržím to bude akurát 12DPO. Aj mám pocit že mi ťahá, pichá spodok, no to človek viac si vsugeruje 🙏🤦