icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majuska1996
12. aug 2021

@ivana757 ja netestujem.... Za 6 dní by mala prísť ms takze počkám a uvidím.... Ale po pravde šancu tomu nedávam, že sa podarilo

katkaholiova
12. aug 2021

takze nakoniec takto

ivana757
12. aug 2021

@majuska1996 vieš čo, asi aj ja to takto urobím .. lebo čo z toho aj tak....len sklamanie ..keď to nevyšlo

ivana757
12. aug 2021

@katkaholiova tak nič nieje stratené, mohla vystreliť buď včera alebo možno ešte vystreli .Ako vyzerá graf?

katkaholiova
12. aug 2021

@ivana757 graf

luci601
12. aug 2021

@katkaholiova tak možno ešte vystreli zajtra, pozajtra.

ivana757
12. aug 2021

@katkaholiova podľa mna nebola .... Teraz testuj viackrát za deň

katkaholiova
12. aug 2021

@luci601
@ivana757 viem ze este ovu nebola ale test bol pozitivny podla mna uz.takze cakat

alison11
12. aug 2021

@katkaholiova Tak testy 24-48hod dopredu ukazujú tak sa dnes posnažete 🙂 Držte palce.

alison11
12. aug 2021

@ivana757 Tak ja som si jeden začiatok tehotenstva od snaženia merala,tka zvlastnej skúsenosti píšem.

ivana757
12. aug 2021

@alison11 áno, tak to je pochopiteľné potom.

majuska1996
12. aug 2021

@ivana757 no áno už som sa toľkokrát sklamala že konec preto to nechám tak a uvidím

majuska1996
13. aug 2021

No baby ja som natom už takto... Teplota klesla a graf mi úplne prehodilo takže čakám na ms

katkaholiova
13. aug 2021

ja dnes takto graf

ivana757
13. aug 2021

@katkaholiova no moja podľa mňa keď vyskočí tak zajtra ...

ivana757
13. aug 2021

Ja dnes vyššie, aby som mohla skôr spadnúť hahahaha

katkaholiova
13. aug 2021

@ivana757 aj ja dufam ze uz zajtra vyskoci

iamkate
13. aug 2021

@ivana757 vyzerá zatiaľ dosť dobre😊👏

zuzula91
13. aug 2021

@iamkate že? aj ja si to myslím. Normálne pozerám na ten graf a vyzerá úplne ukážkovo by som povedala.
@ivana757 Držím prsty

ivana757
13. aug 2021

@zuzula91
@iamkate
Bože dievčatá ani nehovorte, šak ja doteraz že už beznádejný prípad...ovulacia nikde, už do CAR sme mali akt, odkedy pijem gynex a alchemilku mne telo ako keby chcelo ...po tých hormonoch....bože keby ste mali pravdu, ešte nikdy som nemala taký výskok teplôt nad 37...

iamkate
13. aug 2021

@zuzula91
@ivana757 no veru ukážkový je 😊 budeme držať palce, už si zasluzis po toľko čakaní 😊ja som ešte tiež nikdy nemala ani len 37 čiže ja bysom si už daaavno namyslala 😅

zuzula91
13. aug 2021

@ivana757 no a testovať neplánuješ? Čakáš do MS?

ivana757
13. aug 2021

@iamkate
@zuzula91
Aj ja už mám kadejaké príznaky možne...hahaha...no chystám sa testovať, ale asi v deň MS. Neviem...ruku mi ťahá ešte z minulého cyklu mám testy tehotenské aj ovulacne, no pvoiem Vám sebakontrola netaká teraz...

lenusa20
13. aug 2021

Ahojte, idem si k vám po radu, alebo aspoň zhodnotenie... BT si meriam krátko... Všetko ostatné som vzdala. Doteraz som mala cyklus odsledovaný cez ovu testy a ovu som mávala na 12-13DC a cyklus 26-27-28DC. A teraz jak som si začala meriať tu BT tak som mala ovu neskôr o pár dni (bola som aj na ATB medzi tým, nie gyn.) zhodou okolnosti som bola na sono a viem, že v čase vyšetrenia folik ešte prasknutý nebol a merala som ďalej.... Toto mi vyšlo z meraní... Všetko som dodržiavala ako mi bolo povedané ohľadom merania. Takže celý cyklus sa trochu posunul... Prišla akože MS z ničoho nič bez bolesti.. číra krv ale v podstate skoro žiadna... Tak isto ani včera skoro žiadna a dnes už ani niet o čom. Vždy som mala aspoň ako také bolesti a MS aspoň 4dni. A ani BT mi nejak extremne neklesla... Je to normálne???

ivana757
13. aug 2021

@lenusa20
Ahoj, neviem je to zvláštne... Nech sa skúsia dievčatá vyjadriť, aby slo o uhniezdenie ? Ja nesok taký odborník, mám len krátke skúsenosti. Ale sama som zvedavá...možno vystúpi, tým pádom išlo o uhniezdenie.

lenusa20
13. aug 2021

@ivana757 ale tak na uhniezdenie sa mi zda dosť neskoro

ivana757
13. aug 2021

@lenusa20 neviem fakt, ja v tom nechodím ale my so môžeme myslieť a telo si robí čo chce... Test si neskúšala? Veď koľko žien aj MS má počas tehuuu...ja neviem naozaj, ale každopádne som zvedavá

luci601
13. aug 2021

@lenusa20 ahoj, vyzerá to zaujímavo ale dosť klesla teplota ale tiež nie som odborník. Možno ešte vystúpi a možno príde ms.
Test si neskusala už?

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
14. aug 2021

ahojte vcera vecer my prislo zle chystame svokrynu 70ku a nestihala som jest takze od hladu na odpadnutie potom som nieco zjedla ale ostala som velmi slaba.teplota dnes takto tak neviem ci to ma nieco s tym lebo na ovu sa my to zda velmi vysoko poradte?