Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@boglarkaszabova s čím?
@atr29 no celkovo čo si myslíte o mojom grafe či tam je nejaká nádej
@boglarkaszabova šanca je vždy 😊 ak ti môžem poradiť, meraj hneď po skončení MS, lebo takto je tvoj graf neúplný a nevieš z neho vyčítať s istotou ani kedy bola ovulka.. Držím palce, nech ti to vyjde čím skôr, aby si sa nemusela zaoberať rozoberanim grafov 😊🍀
@rosalie1411 ďakujem za radu 🙏 teploty meriam prvý krát v živote🙈🙈
@boglarkaszabova jasne, chápem.. 😊 Treba pár cyklov a budeš v tom mat jasno.. 😊 Inak skus pozrieť appku Fertility friend, ta je taka trosku prehľadnejšia a aj ti potom vyznačí ovulku, ak máš dosť teplôt nameraných a pripadne si znacis aj iné príznaky (ovu bolesť, hlien, ovu testy).
@rosalie1411 ovu testy som si robila ten vyšiel pozitívny 🙏
@rosalie1411 dnešné meranie 🙂 Snáď je to na dobrej ceste
@katkaholiova ahoj! Vidíš môj hore, asi budeme na tom podobne tento mesiac. Čo už, len počkať na ms a dúfať další mesiac ☺️✊🏼
@luci601 videla som no co uz.tak cakat na ms.☹️
@ivana757 suhlasim, u mna to tiez prislo po ockovani 2 davkou- tyzden po. Takze sa pridavam k tym na ktore to malo dobry vplyv 😂.
Zase som rada ze som to stihla. Drzim palce ✊🏼.
@anne_mary2 Super držím palce aby všetko dobre dopadlo aj my z mužom tak plánujeme po 2dávke očkovania 🙂 a veľmi dúfam,že aj na nás to bude mať taký vplyv keďže sa nám ťažšie daria detičky.
@luci601 mne to tak pripadá ako anovulačný. Ovulácia je vtedy, ked budes mat teplotu o 0,2 °C vyssiu ako najvyssia teplota z predchadzajucich cca 6 teplot a udrzi sa vyssia minimalne 3 dni, tak prebehla ovulacia. No jednodnovy pokles alebo vystup teploty nic neznamena.
@michaelka_ áno veď som pisala že mi to príde ako anovulacny. Ale s @mirus11 sme písali zeby mohla ešte vyskočiť zajtra pozajtra a držať sa hore, lebo bolesti boli a aj pozitívne testy ale to sú len dohady. Takze uvidím najbližšie dni.
Ďakujem ☺️
@boglarkaszabova akú máte dĺžku LF?
@mirus11 pondelok by som mala dostať ms
Ahojte dievčatá, začínam 6ty týždeň, cítim sa normálne z sem tam mäkko, ale viac menej nič, prsia naliate, sama žila na nich. Tak uvidíme čo to bude, do gyndoša idem 6.9 🙂 akurát som nenormálne unavená, že po práci ľahnem a musím podriemat. Ale samozrejme, to je ešte čas, tak dúfam, že nič sa nebude diať. Boelsti v podbrušku kúsok ustúpili. Tak držte palce, stále sem nakukneme a pozerám ako sa Vám darí.

ja som tiez tak ze kaslem na to mozno sem tam odmeriam ale uz nebudem zapisovat aby som sa nestresovala