Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@junyk ja som tiež v 14tt termín mám 1.3. 🙂. Ja som každý mesiac tajne dúfala a nejak som vedela, že v tom mesiaci to vyšlo a nešla som ani na 2 dávku očkovania.
@iamkate podľa grafu vyzerá, že bola ovu, lebo mas 3 vyššie teploty po 6 nizsich. A aj keď nie je teplotný vzostup 0,2 stupňa, tam platí pravidlo...ze keď je aj 4. Vyššia teplota nad líniou, tak ovulaciu môžme zhladiska teploty potvrdit. ale teploty môžu byť nízke aj kvôli štítnej žľaze, keď nesprávne pracuje 🤷🏻♀️
@iamkate moja ja mám nežné takéto nízke teploty,a nemá žiadne potvrdené diagnózy,všetko že mám veľmi dobre,hematologia v poriadku,HP v poriadku.tak už s to všetko zvdala,aj meranie aj sledovanie,lebo to bolo na mňa už priveľmi po 2 rokoch sledovania,merania a neviem ešte čo všeličo možné.aj lieky som všetky vysadila,už som nemala NATO nervy.takze nevadí,že máš nižšie teploty.pri Tom môžeš zostať tehu.drzim palce,aby ti to čím skôr vyšlo.my už sme to nechali tak,deti máme,tak už sme to nechali tak.
@boglarkaszabova gratulujem
@iamkate @mirus11 inak baby ja to chápem tak, že nejde ani tak o výšku teploty ako o jej nárast - a teda že graf je dvojfázový=ovulačný. Ja som videla v galérii na FF aj grafy ktoré mali pred ovu dokonca pod 36° a po len okolo 36,1-36,2 a boli to tehotenské grafy, takže nižšie teploty asi nemusia byť problém ak máte nárast..veľa záleží aj či meriate o piatej ráno alebo o deviatej napríklad. Ja by som povedala napríklad @mirus11 že tvoje grafy sú veľmi pekne 🙂
@boglarkaszabova blahoželám...užívaj si toto krásne obdobie ❤❤🍀🍀
@iamkate ja tiež meriam 6:30 v ústach a mávam tak priemerne pred ovu 36.3 plus mínus a po okolo 36.6, ale tak brala som to akoze je to ok keďže je teplotný rozdiel (ho mám v poriadku tiež..). Tento mesiac už ale nemeriam, ani netestujem, začíname pomaly s vyšetreniami, zjavne to len tak s meraním nepôjde :/
@katkaholiova Slabučkú čiarku tma vidím nad žltou časťou,skús o 2dni znovu ráno a len kvapku z pipetkou.
@alison11 skusim stredu alebo stvrtok.dakujem aj ked neverim lebo podla grafu asi ovu nebola
@katkaholiova jej ty si testovala?čo ti už mešká ms?vizera to nádejne
@mirus11 testovala ale vcera som este zobrala posledny dufaston.dnes som 30dc
@mirus11 nemoze to byt koli tomu ze je premoceny
@katkaholiova Tak držím palce

@iamkate hneď som si to myslela. Možno by nebolo zlé urobiť HP sa by sa vedeli ako si na tom hormonálne.