icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
29. aug 2021

@iamkate hneď som si to myslela. Možno by nebolo zlé urobiť HP sa by sa vedeli ako si na tom hormonálne.

domisi
29. aug 2021

@junyk ja som tiež v 14tt termín mám 1.3. 🙂. Ja som každý mesiac tajne dúfala a nejak som vedela, že v tom mesiaci to vyšlo a nešla som ani na 2 dávku očkovania.

@iamkate podľa grafu vyzerá, že bola ovu, lebo mas 3 vyššie teploty po 6 nizsich. A aj keď nie je teplotný vzostup 0,2 stupňa, tam platí pravidlo...ze keď je aj 4. Vyššia teplota nad líniou, tak ovulaciu môžme zhladiska teploty potvrdit. ale teploty môžu byť nízke aj kvôli štítnej žľaze, keď nesprávne pracuje 🤷🏻‍♀️

luci601
29. aug 2021

@iamkate Celkom nízke teploty ale zase na druhu stranu kebyže sa riadime pravidlami merania tak by ovu prebehla. Ale tiež by som bola šokovaná z tých teplôt

mirus11
29. aug 2021

@iamkate moja ja mám nežné takéto nízke teploty,a nemá žiadne potvrdené diagnózy,všetko že mám veľmi dobre,hematologia v poriadku,HP v poriadku.tak už s to všetko zvdala,aj meranie aj sledovanie,lebo to bolo na mňa už priveľmi po 2 rokoch sledovania,merania a neviem ešte čo všeličo možné.aj lieky som všetky vysadila,už som nemala NATO nervy.takze nevadí,že máš nižšie teploty.pri Tom môžeš zostať tehu.drzim palce,aby ti to čím skôr vyšlo.my už sme to nechali tak,deti máme,tak už sme to nechali tak.

iamkate
29. aug 2021

@kakatulik už som akurát v procese už som na jednom odbere bola tak som zvedavá 😑

iamkate
29. aug 2021

@domisi to som si presne myslela aj ja ze asi by to mohla byť štítna žľaza ale bola som pred 2m na krvy a je v poriadku štítna zlaza🤷‍♂️

iamkate
29. aug 2021

@luci601 no ja už dlho sledujem tu v diskusiách rôzne grafy aj kade tade po skupinkách a takéto nízke teploty som ešte nevidela 😑

iamkate
29. aug 2021

@mirus11 ďakujem veľmi pekne ❤️ aj tebe to veľmi prajem aj každej jednej tu 🙏 naši neviem predstaviť ze dcérka už nebude mať súrodenca pre mňa je to úplne neprípustné :( a preto to len tak neviem nechať tak...ale aj mne raz dôjde určite trpezlivosť...

luci601
29. aug 2021

@iamkate to verím. Tiež som to ešte nevidela ale každá sme iná takze vôbec to nemusí byt nejaký problém. Ale radšej by som sa spýtala gynekológa.
Držím ti veľmi palce nech sa Vám zadarí vytúžený súrodenec pre dcérku 🥰🍀

mirus11
29. aug 2021

@iamkate To ti verím ,že človeku to veľmi trápi,ale pokiaľ budeš na to moc tlačiť,tak to asi nepôjde.viem o čom píšem.posielam ti neake grafy,kde mám tiež také nízke teploty.ale ja mám stále také nízke teploty,a všetko je u mňa v poriadku.

mirus11
29. aug 2021

@boglarkaszabova gratulujem

iamkate
29. aug 2021

@luci601
@mirus11 dievčatá, ďakujem veľmi pekne za povzbudenie, potrebovala som to ❤️

blabla22
30. aug 2021

@iamkate @mirus11 inak baby ja to chápem tak, že nejde ani tak o výšku teploty ako o jej nárast - a teda že graf je dvojfázový=ovulačný. Ja som videla v galérii na FF aj grafy ktoré mali pred ovu dokonca pod 36° a po len okolo 36,1-36,2 a boli to tehotenské grafy, takže nižšie teploty asi nemusia byť problém ak máte nárast..veľa záleží aj či meriate o piatej ráno alebo o deviatej napríklad. Ja by som povedala napríklad @mirus11 že tvoje grafy sú veľmi pekne 🙂

baru2
30. aug 2021

Opäť môj graf, tento krát kratší cyklus, a už čakám na rozbeh ms :/

iamkate
30. aug 2021

@blabla22 ja zvyknem merať 6:30... U mňa je vždy dvojfazovy ale s takým menším teplotným rozdielom pred a po ovulacii ako u mirus 🤔 sa mi to tak drží okolo tej čiary len tak tak...

luci601
30. aug 2021

@baru2 och to ma mrzí. Ale tak aspoň rýchlo príde a môžete sa snažiť další cyklus! 🥰🙌🏼 Držím palce

baru2
30. aug 2021

@luci601 diky, no zatial nic aj spinenie prestalo :D potom sa to asi spusti ako lavina :D ano dalsi cyklus dalsia nadej. Uz to asi vypustim viac... minuly mesiac som bola extrem tento lepsie a dalsi mesiac sa na to mozno vykaslem uplne :D

zuzik5891
30. aug 2021

@boglarkaszabova blahoželám...užívaj si toto krásne obdobie ❤❤🍀🍀

blabla22
30. aug 2021

@iamkate ja tiež meriam 6:30 v ústach a mávam tak priemerne pred ovu 36.3 plus mínus a po okolo 36.6, ale tak brala som to akoze je to ok keďže je teplotný rozdiel (ho mám v poriadku tiež..). Tento mesiac už ale nemeriam, ani netestujem, začíname pomaly s vyšetreniami, zjavne to len tak s meraním nepôjde :/

luci601
30. aug 2021

@blabla22
@iamkate tak to bude aj tým že meriate v ústach. Tam je teplota nižšia ako v pošve. Takze žiadny strach 🙂

katkaholiova
30. aug 2021

test robeny rano po uschnuty takto .asi premoceny

alison11
30. aug 2021

@katkaholiova Slabučkú čiarku tma vidím nad žltou časťou,skús o 2dni znovu ráno a len kvapku z pipetkou.

katkaholiova
30. aug 2021

@alison11 skusim stredu alebo stvrtok.dakujem aj ked neverim lebo podla grafu asi ovu nebola

alison11
30. aug 2021

Začala som merať lebo sa neviem dočkať ms už mám 27dc a posledné mesiace som mala 20 -23dc min. cyklus som potratila v 6tt na 30dc ,tak netuším kedy príde.

mirus11
30. aug 2021

@katkaholiova jej ty si testovala?čo ti už mešká ms?vizera to nádejne

katkaholiova
30. aug 2021

@mirus11 testovala ale vcera som este zobrala posledny dufaston.dnes som 30dc

katkaholiova
30. aug 2021

@mirus11 nemoze to byt koli tomu ze je premoceny

alison11
30. aug 2021

testovala som ovulačnými.

alison11
30. aug 2021

@katkaholiova Tak držím palce

katkaholiova
30. aug 2021

@alison11
@mirus11 teraz neviem ci pre istotu nezobrat dufaston ak by nieco bolo ale ak nie zbytocne zas brat