icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
31. aug 2021

@luci601 no ved uvidim o par dni alebo zajtra teplota

lenusa20
31. aug 2021

A ja si pekne šplhám hore, aby som potom spadla na hubu jak sa patrí 🤣🤣🤣... Tie Xka si nevšimajte.. označujem len v plodné dni 😁

adka3321
31. aug 2021

@luci601 ano to viem, ze stres, choroba atd., len toto ma teraz napadlo 😀 tak reku za opytanie nic nedam

luci601
31. aug 2021

@lenusa20 Pekne ti to stúpa 🙂 možno prekvapí a udrží sa hore!

rsimoneees
31. aug 2021

@adka3321 toto aj mna zaujíma 😃tiež som nad tým uvažovala

luci601
31. aug 2021

@adka3321
@rsimoneees podľa mna nie. Aj keď neviem to naisto. Ale zase ja mám napr chladnejšie v spálni aj celé leto a teploty sú celkom vysoké. Takze podľa mna to tak nefunguje. Lebo nemeriaš napovrchu ale vo vnútri 🙂

lenusa20
31. aug 2021

@luci601 joj mne furt tak pekne vystúpi hore a potom nič z toho... prípadne s meškajúcim MS odíde... Ale už si pichám druhý mesiac fraxik tak sakra už by sa mohlo zadariť...hmmm nechám sa prekvapiť.

alison11
31. aug 2021

@katkaholiova Ja takto dnes 1dc 🙂 A u teba ak neklesne a ostane hore tak si sprav za nejaké 2dni test ak bude 36,8-37,2 a nie nižšie by som skôr povedala,že budeš mať // miesto ms 🙂 Držím palce

alison11
31. aug 2021

@lenusa20 Zajtra by Ti malo trošku klesnúť a pozajtra hroe ísť ten pokles okolo 9tého dpo býva implantačný pokles zahniezdenia plodíku a potom by malo ostať už len hore vtedy bude aj na teste už //.držím palce.

baru2
31. aug 2021

@alison11 aj ja som dnes 1 dc ;) tak budeme tento mesiac tahat spolu :D

alison11
31. aug 2021

@baru2 To hej koľko dňové cykly máš? Ja som teraz mala 27dc dnes by bol 28dc ale keďže mám ms tak je 1dc. predošlé emsiace chodilo na 20-23dc min. mes. som potratila na 30dc tak sa mi to takto posunulo.Ja len že kedy budeš ty testovať? Ja ovulačnými budemod 8dc do 13dc-14dc uvidím podľa tohto cyklu by som tak nejak mala mať ovulku 13-14dc ale podľa predošlých cyklov som mávala 8-10dc.aj bt budem merať denne pre lepšiu info. a podľa grafu som aj pri druhom synovi hneď vedela že som tehu. 🙂.

lenusa20
31. aug 2021

@alison11 no bodaj by tak bolo

katkaholiova
31. aug 2021

@alison11 to mi je luto.no uvidime co bude zajtra

luci601
31. aug 2021

@lenusa20 držím silno palce 🙌🏼✊🏼
A
@alison11 To ma mrzí. Ale nový cyklus nová nádej. Aj keď ja som vždy tie prvé dni ms nervózna a smutná z toho. Ale neboj podarí sa 🥰

baru2
31. aug 2021

@alison11 pred mesiacom som mala 31 a tento 28 :D mozno sa mi to upravilo tymi vitaminmy. Ale neviem...

No ja ovu nebudem testovat. Cca viem kedy ,, na 14 -15dc som mala ovu podla BT.... ovu testy mi nic neukazali. Zbytocne vyhodene peniaze :/ tento mesiac chceme skusit kazdy druhy den sexik. Aby sme to vystihli. A ked sa nepodari ani tento mesiac tak buduci zas zvolnime :D

lenusa20
31. aug 2021

@alison11 ak sa smiem opýtať, aký pokles sa počíta ten implantačný? Nejak 0,1- 0,2-0,3 dole a potom späť hore? Dlho si BT nemeriam a síce viem už čo to o nej aj o sebe tak toto by ma zaujímalo ešte. Totižto ja som si išla včera fajne pospať skôr...na meranie sa budím nejak podvedome..v izbe tma... Zobudila som sa a hneď teplomer dnuka a keď som išla zadať do appky tak som zistila že je 3 ráno a nie 5. Reku nechala som tak a išla spať dalej..a o 5 som merala druhýkrát. O 3 36,9 a o 5 tých 37. Do tej tretej som spala ako drevo. Od tretej do piatej tak isto a ani som nebola preč z postele ani nič... až potom keď som už vstavala do práce čo bolo ešte neskôr.

alison11
31. aug 2021

@baru2 Tak držím palce. Luetálka by mala byť 14dní čiže ak máš 31dc tak odčítaš 14dní 17dc by si mala mať ovuláciu. Ak 28dc tak na 14dc.

alison11
31. aug 2021

@lenusa20 Ja si to už nepamätám koľko je pokles ale asi max. 0,3 nie veľa,lebo najnižšia je pred ovulkou a pred ms 36,5-36,0 tak asi nejak medzi 36,3 a 36,8 môže byť.

kakatulik
31. aug 2021

@lenusa20 ten inplantacny pokles vobec bemusi byt, Niekto ho ma,niekto nema....

baru2
31. aug 2021

@alison11 ano ano ale cyklus pred tym bol 31... ovu tento cyklus 16teho.... takze neviem divne je to cele

katkaholiova
1. sep 2021

takze dnes pokles ocakavam ms.brucho citim nejak zvlastne takze urcite dnes zajtra pride

rsimoneees
Autor odpoveď zmazal
atr29
1. sep 2021

@iamkate podľa kvôli tým nízkym teplotám stresujes zbytočne, na ff su v grafoch ešte nižšie. Jedno babo už máš a je dosť možné, ze rovnaké teploty si mala aj predtým. Pekne sa ti ovu stále potvrdí, kvôli pokoju v duši kúp bazalny teplomer a meraj jeden mesiac namiesto daisy vaginálne a hneď bude ten graf inac vyzerať

iamkate
2. sep 2021

@atr29 áno ovu sa u mna vždy potvrdí to som rada 🙂 len sa bojím ze sa to pomaly blíži k tomu ze ovulovat nebudem.. Ja už meriam cca 2 roky čiže ešte rok predtým ako sme sa začali snažiť lebo fungujeme s manželom na STM a pozorovaní hlienu.. Preto ma to tak štve ze tie teploty také neboli a stále sa znizuju 🤷‍♂️ ale máš pravdu mala by som skúsiť aj obyčajný bazalny teplomer a skúsiť merať zospodu
.. Len mi to není moc pochuti 😬😅🙈

majuska1996
2. sep 2021

Baby myslíte, že bola ovulka ? Test som mala pozitívny na 15 DC

domisi
2. sep 2021

@majuska1996 zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Nie je vidieť teplotný vzostup, žiadne 3 vyššie teploty nad 6 nižšími. Pozitívny test nie je záruka ovulácie. To je len zachytenie vysokej hladiny LH hormónu. Ovulácia zväčša nastáva medzi vrcholom hlienu a vzostupom bazalnej teploty 🙂. Meraj ďalej. Možno bude akurát dnes..a od zajtra sa budú teploty zvyšovať. Uvidíš, ako sa to vyvinie 😉. Držím prsty.

kakatulik
2. sep 2021

@iamkate aaa hlien máš ako vždy, alebo aj toto sa zmenilo?

iamkate
2. sep 2021

@kakatulik hlien mam práveže ako vždy bezo zmeny

lenusa20
2. sep 2021

To som jediná čo nemá tie hadíky v grafof??? 🤣 Bože to bude taký pád na hubu že až... A viete mi niekto povedať čo to ki to tam v pravom dolnom rohu odpočítava??? A na konci je T???

katkaholiova
2. sep 2021

ja hlasim 1dc