Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adka3321 toto aj mna zaujíma 😃tiež som nad tým uvažovala
@adka3321
@rsimoneees podľa mna nie. Aj keď neviem to naisto. Ale zase ja mám napr chladnejšie v spálni aj celé leto a teploty sú celkom vysoké. Takze podľa mna to tak nefunguje. Lebo nemeriaš napovrchu ale vo vnútri 🙂
@katkaholiova Ja takto dnes 1dc 🙂 A u teba ak neklesne a ostane hore tak si sprav za nejaké 2dni test ak bude 36,8-37,2 a nie nižšie by som skôr povedala,že budeš mať // miesto ms 🙂 Držím palce
@baru2 To hej koľko dňové cykly máš? Ja som teraz mala 27dc dnes by bol 28dc ale keďže mám ms tak je 1dc. predošlé emsiace chodilo na 20-23dc min. mes. som potratila na 30dc tak sa mi to takto posunulo.Ja len že kedy budeš ty testovať? Ja ovulačnými budemod 8dc do 13dc-14dc uvidím podľa tohto cyklu by som tak nejak mala mať ovulku 13-14dc ale podľa predošlých cyklov som mávala 8-10dc.aj bt budem merať denne pre lepšiu info. a podľa grafu som aj pri druhom synovi hneď vedela že som tehu. 🙂.
@alison11 to mi je luto.no uvidime co bude zajtra
@alison11 pred mesiacom som mala 31 a tento 28 :D mozno sa mi to upravilo tymi vitaminmy. Ale neviem...
No ja ovu nebudem testovat. Cca viem kedy ,, na 14 -15dc som mala ovu podla BT.... ovu testy mi nic neukazali. Zbytocne vyhodene peniaze :/ tento mesiac chceme skusit kazdy druhy den sexik. Aby sme to vystihli. A ked sa nepodari ani tento mesiac tak buduci zas zvolnime :D
@alison11 ak sa smiem opýtať, aký pokles sa počíta ten implantačný? Nejak 0,1- 0,2-0,3 dole a potom späť hore? Dlho si BT nemeriam a síce viem už čo to o nej aj o sebe tak toto by ma zaujímalo ešte. Totižto ja som si išla včera fajne pospať skôr...na meranie sa budím nejak podvedome..v izbe tma... Zobudila som sa a hneď teplomer dnuka a keď som išla zadať do appky tak som zistila že je 3 ráno a nie 5. Reku nechala som tak a išla spať dalej..a o 5 som merala druhýkrát. O 3 36,9 a o 5 tých 37. Do tej tretej som spala ako drevo. Od tretej do piatej tak isto a ani som nebola preč z postele ani nič... až potom keď som už vstavala do práce čo bolo ešte neskôr.
@iamkate podľa kvôli tým nízkym teplotám stresujes zbytočne, na ff su v grafoch ešte nižšie. Jedno babo už máš a je dosť možné, ze rovnaké teploty si mala aj predtým. Pekne sa ti ovu stále potvrdí, kvôli pokoju v duši kúp bazalny teplomer a meraj jeden mesiac namiesto daisy vaginálne a hneď bude ten graf inac vyzerať
@atr29 áno ovu sa u mna vždy potvrdí to som rada 🙂 len sa bojím ze sa to pomaly blíži k tomu ze ovulovat nebudem.. Ja už meriam cca 2 roky čiže ešte rok predtým ako sme sa začali snažiť lebo fungujeme s manželom na STM a pozorovaní hlienu.. Preto ma to tak štve ze tie teploty také neboli a stále sa znizuju 🤷♂️ ale máš pravdu mala by som skúsiť aj obyčajný bazalny teplomer a skúsiť merať zospodu
.. Len mi to není moc pochuti 😬😅🙈
@majuska1996 zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Nie je vidieť teplotný vzostup, žiadne 3 vyššie teploty nad 6 nižšími. Pozitívny test nie je záruka ovulácie. To je len zachytenie vysokej hladiny LH hormónu. Ovulácia zväčša nastáva medzi vrcholom hlienu a vzostupom bazalnej teploty 🙂. Meraj ďalej. Možno bude akurát dnes..a od zajtra sa budú teploty zvyšovať. Uvidíš, ako sa to vyvinie 😉. Držím prsty.
ja hlasim 1dc

@luci601 no ved uvidim o par dni alebo zajtra teplota