icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
30. okt 2014

@adamnela slepá som, potom som si v grafe všimla, že si značila smiešne pohyby, tak hádam to klapne 🙂 ale vieš čo, podstatné je, že cyklus pekne naskočil a ovulka bola po tých dlhočizných cykloch 🙂

rybkaa
autor
30. okt 2014

@adamnela jáááj a mali ste s @mawiya rande? 🙂 tak som rada, že sa nehneváš, že som jej dala číslo na teba, chcela ťa ísť podporiť, tak sa teším, že ste si spravili radosť 🙂 spoločnú fotkes z prvého grafového stretka nemáme? 😉

mawiya
30. okt 2014

@adamnela dzifče moje, si supiš a ja ďakujem koňu za baby ako si ty a @rybkaa a @senta_sofia a všetke tunáka. Teraz ma mrzí, že sme nekúpili viacej. vidíš dieťa vlastné si nepoznáš 🙂 jaaaaaj rada som. Teraz musíme urobiť to naše koníkovské stretko, lebo ja som sa fakt cítila supiš, tak ako keby som ťa roky poznala. booože prečo by aj nie, veď poznám tvoj cyklus ako môj vlastný 😀 😀 😀 @rybkaa zlato neuveríš, ale ty si proste rybka aj v rozhovoroch a rande bolo supiš. no prvú selfie sme nedali, kokos to ma nenapadlo, ale bolo to ako rande na slepo. ale nie extra ťažké, bo tam len chlapi sedeli a starí ľudia a naša adamnelka 😀 Toľko pozitívnej energie má, napriek tomu, že 3 dni v nemocke zavretá no poprdeli žena je to. cmuky moje, od zajtra meráááááááááááám 🙂

adamnela
30. okt 2014

@rybkaa no dúfam, ze cykly sa už unormalnia 🙂 Alebo najlepšie, keby sa cyklus predĺžil, ale z iného dôvodu 🙂 No vidíš to nás veru nenapadlo fotku si urobiť čo @mawiya?
@mawiya no veru cykly si poznáme, testy 😀 A ja som sa s Tebou tiež velmi dobre cítila..A si ma toľko prechvalila, ze sa budem aj červenať 🙂

nikol1992
30. okt 2014

ahojte kocky, ze by moja prva ovulka? 🙂 Som mesiac po drillingu 🙂 uvidime, jak sa to dalej vyvinie 🙂

zarzisia
30. okt 2014

Ahojte, ja az teraz som sa sem dostala 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef Zajtra vas docitam babulky, slubujem...dnes som total KO 😠

sjuzan77
30. okt 2014

Ahojte dievcence, nejako vas nestiham citat, bojujeme s nelkou, vyzera to, ze kvoli mojmu pobytu v nemocnici ma nejaku traumu. Je to asi na psychologicku, i ked neviem, ci by pomohla, ked je taka malinka.
Co som len v rychlosti zachytila, tak @rybkaa zlaticko, som rada, ze vysledky su dobre, velmi sa s tebou tesim. Teraz uz len nech sa rychlo zotavis a sup na draheho rozsirovat populaciu 😉
@adamnela je mi luto, ze sa trapite s drobcom, ale zvlada to hrdinsky. Teraz uz len nech maju pre vas lekari same dobre spravy, aby ste mohli ist domov 😉
Davam aj moj akoze graf, velmi nemozem merat, musim casto vstavat a budit malu, ale ako poznam svoje teploty, tak uz bola pravdepodobne ovu. Uz by aj mohla prist prva mrcha, nenahnevala by som sa 😝

rybkaa
autor
30. okt 2014

@nikol1992 no čo ja viem? zatiaľ si ovulky istá nie som...a je to uskákané...uvidíš čo ukážu ďalšie teploty

senta_sofia
30. okt 2014

@mawiya :-*

rybkaa
autor
30. okt 2014

@sjuzan77 niečo som čítala v tvojom blogu, čo je s malou? To sa zmenilo jej správanie po tom ako si prišla domov? Zrejme sa bojí že ju opustiť a nevie ako dať ten strach najavo tak vystraja, v noci má asi zle sny a boji sa že keď sa zobudí nebudeš tam....

senta_sofia
30. okt 2014

@paskolinka @rybkaa zlate moje, prajem Vam, aby sa konecne zadarilo a spaciu dilemu jednoznacne vyriesi dieta - standardne Hacko, kazdy z rodicov na svojom kraji a dieta v strede 😀

senta_sofia
30. okt 2014

@rybkaa este citam tvoju otazku k tej abstinencii, premachni mu ho obcas v rukach a myslim, ze dilema vyriesena 😀

modrousko
30. okt 2014

Ahojte, ja len že ešte jeden link ohľadne plánovania tehotenstva, poradenstva, čo sa plodnosti a cyklov týka je www.lpp.sk...............................tiež Vám radi poradia i s vyhodnocovaním bazálnej teploty. Ja už takto fungujem 10 rokov.....

paskolinka
30. okt 2014

@nikol1992 tiež to zatiaľ nevidím veľmi jednoznačne... FF sice vyznacil ovu ale je to take rozpačité. Uvidíš ďalšie dni, mohlo by to este trochu vyššie vybehnúť 😉

rybkaa
autor
30. okt 2014

@senta_sofia aj na to som myslela,ale on to nemá rád keď ja z toho nemám potešenie 😀 jedine že to zdôvodním ako nutnosť 🙂

senta_sofia
30. okt 2014

@rybkaa 😀 tak potom by som vedela este o jednom otvore, naco moj manzel vzdy hovori, ze oral pre chlapa je ako kytica pre zenu, tym nikdy nic nepokazis 😀

sjuzan77
30. okt 2014

@rybkaa spravanie sa jej rapidne zmenilo, ma silne hystericke zachvaty, ale az tak ze jej odchadza hlas a doslova po cca hodine odkvecne a zaspi. Zacala sa pocikavat, v noci velmi krici, place a vola ma, pritom stale spi, musime ju vzdy zobudit. Nechce sa odo mna pohnut, non-stop ma drzi za ruku, ked nemoze, tak sa mi chyti noh ( uzasne sa tak vari 😝 ). Denne mi x-krat ukazuje cez okno, ze som bola prec a pyta sa ma, ci uz budem doma. To len tak na predstavu.. Skusam na nu vsetko mozne, rozne rady, daco mozno zabera, 3.den je bez zachvatu, to je velky uspech.

rybkaa
autor
30. okt 2014

@senta_sofia a to má mňa ako potešiť? furt len jemu bude dobre 😀 ale no,ved to už len dáko poriešim a pôjde to von či chce alebo nie 🙂

senta_sofia
30. okt 2014

@rybkaa nee, sak jeho, asi tak, ako by teba potešila kytica od neho 🙂

nikol1992
31. okt 2014

@rybkaa
@paskolinka dnes som vyskocila na 37,1.. 🙂 aj dr potvrdil ovulku, asi teplotka meskala 🙂

paskolinka
31. okt 2014

@nikol1992 na ten 16dc ti to dr potvrdil? Lebo teraz to bude z grafu vyzerať skôr na 21dc.

paskolinka
31. okt 2014

@rybkaa ale vsak čo ho aj seba budeš trápiť oralom či manualom, ked z toho ani jeden nemáte potešenie 😀 vsak hneď ako ti dá dr zelenú, sup na to a do ovulky bude všetko v najlepšom poradecku 😉

adamnela
31. okt 2014

Ahojte koceny moje 🙂
No dúfam, ze konečne dnes pôjdeme domov..ešte zatiaľ nevieme výsledky z tej MR a uvidíme aký bude verdikt..
No čo sa týka grafu, tak sa zatiaľ pekne držím hore, len škoda, ze to tak vyšlo, ze som sa nedostala tento týždeň na gyndu na tú folikumetriu a na HP. No, chcela som, aby dr.videla, ze nakoniec u mňa k ovulke naozaj dochádza..No, ale ako som včera povedala @mawiya. , asi to tak malo byť..
@sjuzan77 no moja to ma mrzí, čo zazivate s Nelkou. Dúfam, ze jej to čoskoro prejde..
@senta_sofia
@rybkaa
@paskolinka no riadna téma sa tu zasa zvrhla 😀 Hladnému sa len o chlebe sníva..a mne už tiež..🙂

kubisova
31. okt 2014

@rybkaa ahoj chcem sa opytat mozno sa to tu uz pisalo....ako rozpoznam plodny hlienik od spermii ked si kedysi pisala niekomu az sa to nezmyli

paskolinka
31. okt 2014

@adamnela inak na HP podla mna este kludne mozes ist. ja som bola pocas ms, potom pred ovu a asi tyzden po ovu. takze oni by ti z tych hormonov zistili, ze ovu bola aj teraz alebo v pondelok, to nemusis ist tesne po ovu... inak veru, mne uz sa o chlebe tiez sniva, dako nestihame tieto dni 😀

senta_sofia
31. okt 2014

@adamnela cakame, cakame, dufam, ze idete domov na vikend a hlavne teda, aby bol Adamko v poriadku 🙂

adamnela
31. okt 2014

@paskolinka no len nebudem asi stíhať ani budúci týždeň asi, lebo budem musieť byť v robote určite..
@senta_sofia aj my veru stále cakame..a dúfam, ze to budu len dobre spravy 🙂

paskolinka
31. okt 2014

@adamnela tak vsak aj nabuduce bude... ibazeby nie 😉

paskolinka
31. okt 2014

@sjuzan77 no chuda, teda nie ze by som sa rozumela do vychovy deti, ale kto vie, ako si to tym detskym rozumom cele vysvetlila... ja by som asi skocila za nejakym odbornikom, minimalne aspon tebe by poradil, ze ako sa k nej spravat, ako jej to vysvetlit alebo tak, hm?

mawiya
31. okt 2014

@paskolinka @rybkaa @adamnela @senta_sofia dievky moje, veru hladnému sa sníva a sníva chvalabohu, že mužo dnes domov príde, bo vy ma tu normál utýrate 🙂 😀 😀 😀