icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
15. sep 2021

@baru2 dnes takto :/ ja neviem čo toto... uvidím ďalej

baru2
15. sep 2021

Viem ze ovu sa da teplotou potvrdit az po 3 dnoch zvysenych.. ale vyzera to ze bola toho 13teho.... takze 11 co sme mali milovanicko. Asi nebude stacit na pocatie co? Tento mesiac sme zrejme premrhali :(

baru2
15. sep 2021

@alison11 vobwc nechapem tomu skakaniu teplot :/ :(

kakatulik
15. sep 2021

@alison11 a teraz,bábo raď..

iamkate
15. sep 2021

@alison11 niesi v strese, nemáš stresujúce obdobie? Robím si kurz Naprotechnológie a akurát včera sme to preberali že stres a napätie moze vyvolávat tzv. dvojitý vrchol kedy je hlien maximalne plodný ale nastáva nerovnováha v dôsledku stresu a skakanim hormónov ovulácia nevie prebehnúť.. zvykne sa potom presunúť o niekoľko dní neskôr kedy sa zas vyskytne vrcholový hlien a ovulácia prebehne už normalne...
Ja som to už raz tak mala ale ja som riadny streser 😬

luci601
15. sep 2021

@baru2 ale prečo, kľudne to mohlo vyjsť 🙂 trafiť ste sa trafili, keďže spermie prežijú toľko. Už len čakať či to všetko dobre dopadne ☺️✊🏼

baru2
15. sep 2021

@luci601 no skusime mozno este dnes. A uvidime. ;) snad. Akurat sme dosli na navstevu a z nicoho nic jeden ze si tehotna? Kukam ze no nie. Asi som pribrala no 😂

luci601
15. sep 2021

@baru2 😅😅 takéto otázky neznášam.
Alebo bol jasnovidec a predpovedal budúcnosť! ☺️😅

baru2
15. sep 2021

@luci601 dufam ze bol jasnovidec 😂😂😂 kukam na neho lebo ma rok nevidel. Ze nie len som pribrala. Ale sak som mala volne tricko ako vzdy 😂

luci601
15. sep 2021

@baru2 Potesil 😅😅 ale tak dúfam že bol jasnovidec a držím palce! 🥰✊🏼

baru2
16. sep 2021

@luci601 samozrejme a potom ti ponukaju kolaciky. :D no a ja som zrejme ovu mala 13 alebo 14.... :/ a 11 sme spolu boli. Takze to by bolo moc velke stastie aby sa zadarilo.... teraz mozem povedat premrhany cyklus.... :/ :( a uz pen cakat na ms a dalsiu ovu

luci601
16. sep 2021

@baru2 ale nie premrhaný! Tak niekedy sa nedá viac a ešte ťažšie to je keď je ovu zakaždým inak. Ale veľa žien otehotnelo pár dni pred ovu takze ešte nič nie je stratené.

alison11
16. sep 2021

@baru2 Keď ste malina 11dc a ovu na 13dc je tam šanca na počatie držím palce.
@kakatulik
@iamkate Mám stresy to je fakt aj v práci aj fin. odrobila som si len 8dní čo ma dovolenku dal majster 7dní bolo málo práce a ešte dotoho 7dní očr a výplata pod 400eu neviem ekdy chodí očr takže na figu celé ☹. Tak ak sa nepodarilo budem ešte aj rada pri taktomto strese a aj fin. aj treba vyžiť dve školo povinné deti asi chápete.

rosalie1411
16. sep 2021

@alison11 veľmi ti to skáče.. Ale áno, stres robí veľa a vie aj oddialiť ovulaciu.. S touto ovulkou nič nenarobis, jednoducho si povedz, že snáď niekedy príde.. Viem, že to nie je jednoduché, keď na ňu každý deň čakáš.. ale aj tak na to nič nepomôže.. Len sa dat ako tak do kľudu v rámci možností.

kakatulik
16. sep 2021

@alison11 asi teda fakt ešte nebola. Ja dnes 14DC a tiež ešte nič.
Všetko je to fakt nanervy.

alison11
16. sep 2021

@rosalie1411
@kakatulik Ďakujem snažím sa skludniť,nejako bude a momentálne netestujem už len meriam bt aby som vedela ako je natom môj cyklus. Vám moc držím palce nechsa Vám zadarí 🙂

baru2
16. sep 2021

@luci601 no nechcem aby to bolo len o spodeni.... to posledne milovanie bolo fakt krasne. Bojim sa ale ze tak dlho ti mali kamosi nevydrzia. Ale ak je len malicka ndej tak budem v kutiku duse dufat 🙂

baru2
16. sep 2021

@alison11 no mozno az 14dc bola ovu. Bud 13 alebo 14. To uz je dost. :/ nechame sa zrejme prekvapit :D

luci601
16. sep 2021

@baru2 Jasne to ta chápem. Tiež si stále hovorím že nechcem aby to bolo len o tom. Potom je to pekne tak sa z toho teším vždy ☺️ Ale tak viac menej to ma každý nejako naplánované keď sa snažíme o babo.
To sa nedá podľa mna

alison11
16. sep 2021

@baru2 Závisí od kvality spermií niektorím prežijú aj 4dni a iným len 24hod.Držím palce,prípadne si meraj bt ďalej aj to Ti napovie.

baru2
16. sep 2021

@luci601 no lebo keby to je u nas podla chuti tak sa aai ani do ovu netrafime a an idi plodneho dna ziadneho :D pri nasom stasti

baru2
16. sep 2021

@alison11 meriam bt :D uz len kvoli tomu niekedy vstavam aj ked nemusim.... teraz mi vyskocila hore a drzi sa uz druhy den. Tak som skusala ze keby aj zajtra kedy vychadza ovu. Tak jeden kalendar vobec nezaznamenal. A dva asi tak ze jeden 13teho a jeden 14 tusim. Takze uvidimw no :D

alison11
16. sep 2021

@baru2 Tak držím palce aby sa držala hore a o pár dní si našla na testoch // 🙂

baru2
16. sep 2021

@alison11 dakujwm moc. Aj tebe to prajsm ;) ved ame teraz na rom rovnako.. a tych ,,par,, dni... je strasne vela 😂

baru2
16. sep 2021

@alison11 hlavne menej stresu aby si mala :/ i ked to je tazko viem. Tiez mam take obdobie. Uz skoro polroka :D

alison11
16. sep 2021

@baru2 Ďakujem nuž pri takýchto stavoch a stresoch by bolo lepšie keby som nemala // a tehu. hoc hej ovulka treba aby včas prišla ms a nemala aj ztoho ešte stresy. A tebe moc držím palce keďže vy sa snažíte už tak dlho.Hoc aj v práci je to menné podľa sezóny keďže robím v baličke mrazenej zeleniny a halušiek. A srdce mi piští po dcérke ☹. Nuž nechávam to na vyššie sily a ne Všemohúceho ztým nič nezmôžem aj ekď sa ukludním čo sa moc snažím mám poobedné tkaže tento týždeňťuťu muťu len v nedeľu bude...tak ak to tam nie je tak tento cyklus ztoho nič aj muž prestal brať vitamíny keďže som mu to dovolila a netrápiť ho ďalej z tím.

luci601
16. sep 2021

@baru2 držím palce! Tiež by sme sa asi netrafili nič si z toho nerob 😅 tak držím palce a priebežne daj vedieť ako si na tom!
Ja som dnes 10dc ovulku čakám 13-14dc takze tak uvidím tiež ako sa bude manželovi chcieť 😅

baru2
16. sep 2021

@luci601 och to mas este tie nervy pred sebou :D akurat pozeram ze 11dpo budem ked pojdeme asi na vikend prec... tak skusim vtedy test. Ci budem moct vinko

luci601
16. sep 2021

@baru2 áno presne. Ale tak manžel ma narodeniny teraz tak snáď bude mat chuť 😅
Och tak držím palce aby si nemohla piť, a nech je pozitívny test hlavne 🥰

baru2
16. sep 2021

@luci601 no ale radsej ten test spravim lebo chcela som naozaj pockat do ms. Ale ked ideme. Tak asi radsej spravim. No bodaj by :D a mala by som chlapovi aj meninovy darcek :D