Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 niesi v strese, nemáš stresujúce obdobie? Robím si kurz Naprotechnológie a akurát včera sme to preberali že stres a napätie moze vyvolávat tzv. dvojitý vrchol kedy je hlien maximalne plodný ale nastáva nerovnováha v dôsledku stresu a skakanim hormónov ovulácia nevie prebehnúť.. zvykne sa potom presunúť o niekoľko dní neskôr kedy sa zas vyskytne vrcholový hlien a ovulácia prebehne už normalne...
Ja som to už raz tak mala ale ja som riadny streser 😬
@baru2 Keď ste malina 11dc a ovu na 13dc je tam šanca na počatie držím palce.
@kakatulik
@iamkate Mám stresy to je fakt aj v práci aj fin. odrobila som si len 8dní čo ma dovolenku dal majster 7dní bolo málo práce a ešte dotoho 7dní očr a výplata pod 400eu neviem ekdy chodí očr takže na figu celé ☹. Tak ak sa nepodarilo budem ešte aj rada pri taktomto strese a aj fin. aj treba vyžiť dve školo povinné deti asi chápete.
@alison11 veľmi ti to skáče.. Ale áno, stres robí veľa a vie aj oddialiť ovulaciu.. S touto ovulkou nič nenarobis, jednoducho si povedz, že snáď niekedy príde.. Viem, že to nie je jednoduché, keď na ňu každý deň čakáš.. ale aj tak na to nič nepomôže.. Len sa dat ako tak do kľudu v rámci možností.
@rosalie1411
@kakatulik Ďakujem snažím sa skludniť,nejako bude a momentálne netestujem už len meriam bt aby som vedela ako je natom môj cyklus. Vám moc držím palce nechsa Vám zadarí 🙂
@alison11 meriam bt :D uz len kvoli tomu niekedy vstavam aj ked nemusim.... teraz mi vyskocila hore a drzi sa uz druhy den. Tak som skusala ze keby aj zajtra kedy vychadza ovu. Tak jeden kalendar vobec nezaznamenal. A dva asi tak ze jeden 13teho a jeden 14 tusim. Takze uvidimw no :D
@baru2 Ďakujem nuž pri takýchto stavoch a stresoch by bolo lepšie keby som nemala // a tehu. hoc hej ovulka treba aby včas prišla ms a nemala aj ztoho ešte stresy. A tebe moc držím palce keďže vy sa snažíte už tak dlho.Hoc aj v práci je to menné podľa sezóny keďže robím v baličke mrazenej zeleniny a halušiek. A srdce mi piští po dcérke ☹. Nuž nechávam to na vyššie sily a ne Všemohúceho ztým nič nezmôžem aj ekď sa ukludním čo sa moc snažím mám poobedné tkaže tento týždeňťuťu muťu len v nedeľu bude...tak ak to tam nie je tak tento cyklus ztoho nič aj muž prestal brať vitamíny keďže som mu to dovolila a netrápiť ho ďalej z tím.

@baru2 dnes takto :/ ja neviem čo toto... uvidím ďalej