icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
18. sep 2021

@baru2 aha,no čo ja viem,to by asi nemalo.

ilovepizza
18. sep 2021

@baru2 samozrejme, ze je sanca ❤️

baru2
19. sep 2021

@kakatulik mozno strava. Ale ved vzdy jem takto viac menej a byva to ok. Uvidime. 🙂 aj dnes sa teplota drzi v jednej linii

baru2
19. sep 2021

@ilovepizza 🙂 dakujem. Toto cakanie ze ci sa podarilo ci nie je tiez zaujimave :D

ilovepizza
19. sep 2021

@baru2 no cakanie je zaujimave, len mna vzdy stresovalo 🙈 preto som uz potom po ovu vzdy prestala merat.. ale tento mesiac si chcem odsledovat cely, tak som zvedava, aky bude graf..

baru2
19. sep 2021

@ilovepizza rozmyslala som aj ja ci neprestanem p oovu tento mesiac merat. Ale zas minule cykli mi to super pomohlo ze fakt ked sa spustala ms tak rano som klesla dost s teplotou. Ale uvidime co teraz. Uz 5 dni 36,9 bez vykyvu

baru2
19. sep 2021

Ozyvam sa :D tak z nudy :D stale sa drzim. I ked toto je bezne na zaciatku. Dnes ale. Neviem ci psychika ci cosi ale taha ma v podbrusku obcas tak divno. Obcas nic. Picha ma v prsiach. A rano ma troska svrbeli.. :D ja len ze mi dalsi mesiac zrejme hrabe 😅

lenusa20
19. sep 2021

Viem že treba merať ďalej ale v porovnaní s predošlými grafmi to vyzerá tak že už ide teplota hore ako po ovu. Avšak jeden deň merania mi tam chýba lebo sme mali tichú domácnosť (alebo extremne hlučnú) že jak na paskudu ani vyspaná ani nič a zbytočne bolo meriať. Ale medzi tým som mala to egg white ako to voláte a mám to teda aj poznačené v grafe... Kedy asi mohla prebehnúť ovu? Lebo dnes aj včera sme sa snažili a neviem či to poistovať aj zajtra. A teda som dosť vyťažená z práce že... Posledné týždne sú proste ťažké. Tie zelené kocky vraj plodné dni sú blbosť, to mi vyznačuje od prvého grafu takto, ale to som bola chorá a celá ovu v tedy bola posunutá, avšak stále mi to takto predznačuje a zmení sa to až potom neskôr.

lenusa20
19. sep 2021

@lenusa20 hej a v tedy jak bolo to egg white tak aj bolesti boli čo až algifen som si musela dať, lebo som mala v práci strašný frmol a v kuse na nohách...
Takže, myslíte že sme to premeškali?

rosalie1411
19. sep 2021

@baru2 merias s bazalnym teplomerom alebo len s digi? Asi s digi, keď máš 5 dní úplne totožné hodnoty.. Ja odporúčam bazalny, je to presnejšie a citlivejšie aj na menšie rozdiely.
Co sa týka tých príznakov, je to ešte veľmi skoro aj ak by si bola tehotná.. Ver tomu, že psychika vie urobiť veľa.. 😂 Každopádne ti to prajem.. 🍀

rosalie1411
19. sep 2021

@lenusa20 uvidíš podľa zajtrajšej teploty.. Ale ak by aj bola v ten 11dc, tak vajíčko je oplodnenia schopné 12 hodín po ovulacii, takže môže to byť úplne akurát.. Nikdy nevieš, kedy presne ovulka bola a ani ako dlho tvoje vajko vydrží, takže už len dúfať.. 😊💚

luci601
19. sep 2021

@baru2 nech sa len drží pekne hore!

luci601
19. sep 2021

@lenusa20 Kľudne ste sa mohli trafiť 🙂 už len teraz dúfať že sa zadarilo! Držím palce! Ja som s tebou tiež 13dpo ale ešte teplota nič aj keď test bol včera pozitívny a už ma aj podbrusko bolelo tak dúfam že zajtra teplota vystreli 🙂

baru2
19. sep 2021

@rosalie1411 vies co dva dni dozaxu som mala aj 37 ale asi ta polhodinka spravila svoje. Mam len obycajny digital ale sak staci :D co uz tie milimetriky. :D ale aj minuly mesiac to skakalo vzdy o 0,1 stupna a teraz nic. Uvidime. Ako sa to vyvinie. A veru psychika... ved to :D uz jeje neverim. :D stale mi cosi je a je to len v hlave

baru2
Autor odpoveď zmazal
lenusa20
19. sep 2021

@luci601 myslíš 13dc predpokladám... Tak to budeme mať zaujímavé obe narovnako... 😉 Držíme palce 🍀

luci601
19. sep 2021

@lenusa20 áno 13dc bože už myslím dopredu 😅 áno budeme obe čakať a dúfať! Držím palce daj vedieť 🍀🙌🏼

luci601
20. sep 2021

@lenusa20 mne to pekne stúplo dnes 🙂 dúfam že sa bude držať 🙏🏼✊🏼 Ty si ako na tom?

alison11
20. sep 2021

@baru2 Ahoj ako si natom dnes ? Ja som zaspala do práce tak som vyskočila z postele a nemerala a cez víkend tiež nie,tak zmeriam zajtra.

lenusa20
20. sep 2021

@luci601 Čosi pokles.. ako je pravda že som hrozne zle spala atď, ale to pri únave alebo zlom spánku mi teplota skôr šialené vyletí. Ale mne čosi zasa klesla..dokonca mám zasa pocit väčšej vlhkosti aj taký pocit v podbrušku. Tak ja neviem teraz či ovu ešte len bude alebo bola alebo je alebo žeby dvakrát?? Neviem čo to má byť lebo dala by som ruku do ohňa že ovu už bola.😁😁😁

baru2
20. sep 2021

@alison11 ja takto 🙂 ... a pocitovo prsia nafuknute a obcas pobolievanie v podbrusku ale inak nic zvlastne. Po dlhej dobe mi nie je na zvracanie zo vsetkeho..... :D co mi uz dva a pol mesiaca bolo. 🙂 tak som zvedava na tcoju teplotu. Ja uz sa neviem dockat rana ze co teplota :D pritom mi aj tak nic do ms nepovie :D zrusil sa nam romanticky vikend :( tak rozmyslam ci budem vobec testovat

luci601
20. sep 2021

@lenusa20 ach tieto teploty to je strach. No možno ešte len predsa bude ak máš take pocity a možno najbližšie dni teplota vystreli 🙂 nikdy nevies
Ja som tiež zvedavá čo moja teplota zajtra či naozaj ovu bola

patulka2
20. sep 2021

Ahojte, prikladám svoj šialený graf.
11.8. mi dr. potvrdila tvoriaci sa folykul, avšak ako vidiet ovulácia v tom čase neprebehla. Avšak ma prekvapila v tom istom cykle ovulácia ďalšia, avšak tu sme celkom aj premeskali, lebo už som ani nedufala, že vôbec nejaká bude. Tak, kde je to plusko, je len cca lebo ovulacn test nebol úplne pozitívny ale asi som deň presvihla, ale... prekvapuju ma celkom vysoko sa držiace teploty, aj keď dnes ráno bol test negatívny.

ilovepizza
20. sep 2021

@patulka2 a to bezne mavas taketo dlhe cykly? 😱

patulka2
20. sep 2021

@ilovepizza mam PCO, 2 predchádzajúce cykly mali 34 a 37 dní, takže už som sa naučila kedy cca ovu je... asi v marci som mala 66 dňový, inak tých 36 priemer.

ilovepizza
20. sep 2021

@patulka2 aha.. tak super, ze ovulacia nakoniec prisla, uz len nech sa udrzia teploty hore. inak podla grafu by som povedala, ze keby si 12 dc nemala taky skok hore, tak mohla byt ovu aj 14 dc

patulka2
20. sep 2021

@ilovepizza skor som čakala cca toho 24, 25 DC... ak mám cyklus 37 dní, vždy mám odpočítať 14 a je to cca deň ovu..

laauraa
20. sep 2021

Ahojte prosim vas co si myslite o tomto grafe ? Dakujem 😊

ilovepizza
20. sep 2021

@patulka2 no to je presne to, ze nikto dopredu nevie, aky dlhy bude mat cyklus, kedze vsetko zavisi od ovulacie a toho, kedy pride. pozitivne je, ze bola, takze bud pride dalsia ms, alebo v idealnom pripade nie, ale uz aspon vies, kedy ju mas /ne/cakat. sex ste mali tak, ze by sa mohlo zadarit 🤗 drzim palce

ilovepizza
20. sep 2021

@laauraa v akom zmysle? MS uz mala prist podla teplot. a dovod skakania teplot pred ovu neviem..tam co mas trojuholniky si merala v inom case?