icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

baru2
22. sep 2021

@katkaholiova ja som bola mesiac po ockovani ked sme sa zacali snazit... teraz uz mam vacsi odstup.... ale ockovanie by nemalo byt problem. My sme mali 11.9. Sex a 14.9. Ovulka. Takze ak to vyjde bude to nahoda velka. A to mam endometriozu... budem velmi stastna ked sa to podari 🙂 a drzim palce aj tebe 🙂

luci601
22. sep 2021

@baru2 Pekne ti stúpla hore 🙂 nech sa drží a snáď za dva dni pridas silnejší testik ☺️🍀

@katkaholiova Držím palce nech stúpa! A očkovanie nevadí, poznám veľa žien čo sa dali ockovat a hneď otehotneli na to a v poriadku

katkaholiova
22. sep 2021

@luci601 no uvidime ak este stupne 2dni nasadim dufaston

katkaholiova
22. sep 2021

@baru2 verim ze bude stupat a bude ok

luci601
22. sep 2021

@katkaholiova jasne vydrz ešte a uvidis. Ale snáď to bude ono 🙂

katkaholiova
22. sep 2021

@luci601 no uvidime kedze tak neskoro prisla a nestupla velmi a este sme boli len ten den spolu predtym 4dni nic

baru2
22. sep 2021

@luci601 taj ja dufam ze aj teplota sa bude drzat hore a aj testik bude silnejsi 🙂 strasne sa tesim. Neviem to potlacit. Len sa bojim aby som nebola sklamana. Ak by prisla ms :/

baru2
22. sep 2021

@katkaholiova dakujem aj ja tomu verim

luci601
22. sep 2021

@baru2 chápem to je vždy sklamanie. Ale veľmi držím palce a teším sa snáď aj za teba aby tam boli čiarky dve 😅

baru2
22. sep 2021

@luci601 jedna ma presvedcila robit poobede aj iny test ci to len neduchovalo...

baru2
22. sep 2021

@luci601 dakujem moc. Ja to tiez kazdej co po tom tuzi prajem.. a strasne. Lebo viem co to je tuzit po babatku 🙂

luci601
22. sep 2021

@baru2 ja vidím ☺️ Super tak snáď je to ono 🍀✊🏼 Vydrz a budú silnejšie!
Áno je to sklamanie každý mesiac keď sa nepodarí a ta túžba stále vyššia 🙂 ale dúfame každá že to príde raz!

baru2
22. sep 2021

@luci601 ja verim ze to pride u kazdej. A ked nie este su nadeje. Umele oplodnenia a podobne. No a v neposlednom rade adopcia. Ale to vlastne babatko je vlastne.. ja to chapem. Mrzi ma ze si zeny takym niecim musia prechadzat.

Ja dufam ze toto je ono. Ale uz len aby to nebolo biochemicke alebo co.

luci601
22. sep 2021

@baru2 jasne! Každá si chce prejsť tým pekným obdobím že v nej rastie dieťa. Nádej je vždy a samozrejme aj iné spôsoby ako sa k bábätku dostať.
Ženy sú silne o tom niet pochýb ☺️🙋🏽‍♀️
Nemysli na take veci! Dobre to bude

baru2
22. sep 2021

@luci601 aj ja dufam 🙂

baru2
22. sep 2021

@luci601 ak sa podarilo po 3 dnoch od sexu oplodnenie uz len to je pre mna zazrak. A ak sa uhniezdilo tak aj to je zazrak

ikonica
22. sep 2021

Maly odkaz pre niekdajsie spolubojovnicky z tejto temy... bude surodenec... Drzte paluchy 🙏

luci601
22. sep 2021

@ikonica krásne 🥰🥰 gratulujem veľmi! Snáď sa aj nám ostatným čoskoro zadarí ✊🏼🍀

zuzik5891
22. sep 2021

@ikonica ooooo...krása...blahoželám z celého srdca ❤❤❤❤❤❤❤❤❤...

ikonica
22. sep 2021

@luci601 my sme sa pvej dockali po 3 rokoch boja a 3 potratoch... A teraz bude mala mat 2 r tak sme chceli este skusit surodenca aj ked 40tka ma o chvilku dobehne... Dakujeme a drzim prsty tiez...

ikonica
22. sep 2021

@zuzik5891 diky 🙂

bona69
22. sep 2021

@ikonica bože to vážne? Už som ťa tu strašne dlho nevidela, strašne držím palce, zaslúžite si to ❤️

ikonica
22. sep 2021

@bona69 dakujem 🙂... No je to dalsi maly zazrak... Prvu mrchu po porode som dostala az teraz v aprili (rodila som v novembri 2019).. sledovala som ovu ale nejako sa nedarilo, tak som odstavila malu v 20 mes v juli a bum hned to vyslo... 🙂

alison11
22. sep 2021

@ikonica Vau gratulujem 🙂

katesocka
22. sep 2021

@ikonica gratulujem 🤗

ereska
22. sep 2021

@baru2 krásny testik držím paste do úspešného konca

alison11
22. sep 2021

Ja stále skákavo ... tak dúfam,že čoskoro sa sputí už ms,od predvčera ma kríže a podbruško pobolievajú...

ereska
22. sep 2021

@ikonica 😍 jeeej dá Supeeeer krásne držíme paste a čakáme na nové fotocky

alison11
22. sep 2021

toto je dnešný zabudla som stiahnúť.

alison11
22. sep 2021

@baru2 Vau gratulka držím palce aby silnela čiaročka 🙂