Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@baru2 ved ano aj ked neverim ze by vyslo
@baru2 testik vyzerá krásne a teploty tiež.. 😊😊 Držím palčeky, nech je všetko OK 🙂
@katkaholiova a vies ze ani ja som neverila? Po prvom mesiaci som plakala ako male decko. Ze co ocakavam. Ked to co mam sposobuje neplodnost. Tento mesiac som to vzdala aj kvoli tomu ze sme mali malo casu a malo sexu. Teraz uz len dufam ze to vydrzi
@rosalie1411 dakujem moc. No uz pen na to sa modlim aby vydrzalo. Prihovaram sa mu od vcera :D teda uz pres ttm aby sa uchytilo a od vcera aby sa drzalo 😂
@katkaholiova Kati vidíš ako pekne ti ide teplota hore,ja dnes 21dc a ovu nikde,aj ovu testy úplne slabé.tak som zasa zvedavá,kedy sa jej hráči prísť,minulý cyklus ovu na 18dc,predtým 24dc,asi sa mi to mení každý mesiac inak.a to som si hovorila,že keď príde muž domov,že uz bude po ovulke,ale akosi som sa mýlila.a nakoniec bude zasa omnoho neskôr.toto moje telo je akési pomýlené.a potom že si niečo plánuje,neaky wellnes,keď nikdy neviem,kedy príde mrcha.
Ahojte zienky, budem vdacna za vase rady a skusenosti. Mam dve otazky. Meriam si len druhy cyklus, viem je to kratka doba. Pri augustovom grafe som dlhodobo brala inofolic, pri septembrovom som vysadila a zmenila na pinkfertil, mohlo to ovplyvnit zmenu teplot? A tiez sa mi nezda dnesny vysoky skok hore. Cca 3 hodiny pred meranim som bola na zachode, moze to byt tym? Aby som vedela do buducna. Vopred dakujem.
@nicole003 tazko povedat, ked merias len druhy mesiac. ono v podstate tie grafy su kazdy mesiac uplne ine, nikdy nie su dva rovnake a dokonca ani podobne. aspon u mna neboli. a ten vystup teploty moze byt sposobeny tym, ze si v noci isla na wc. uvidis zajtra podla teploty, ci ostane tak hore, alebo bude nizsia.
@ilovepizza velmi pekne dakujem. Myslela som si ze grafy by mali byt priblizne stale rovnake. Snazim sa vsetko dohladat v tejto teme len v tomto som si nebola ista.
@mirus11 presne o to ide clovek nevie co ako
@baru2
@luci601 Neviem ani sama po večeroch ma bolieva brucho aj kríže cez deň občas ináč nič,zato bradavky po vyzlečení podprsenky tiež... tak cykly som mala od jari 20-23 až po potrate sa ms posunula na 27-30dc dnes som len 24dc tak by za pár dní aj mohla doraziť,len fakt neviem kedy bola ovu a či bola vôbec..pocity bolesti aj hlien som mala aj 2x za tento cyklus.
@nicole003 ako dnes teplota?
@katkaholiova veď sa ti to drží pekne hore,myslím,že už je po ovulke u teba.
@katkaholiova suhlsim s Mirus. ten pokles nie je vyrazny, ze by bol na predovu teploty
@katkaholiova skus si nahodit aj dalsi den taku teploru ci ti to vyznaci ;) a drzim palce aby sa zadarilo 🙂
@baru2 no vyznaci jedine ak vyskoci nad 4
36.72 takze ak bude nizsie tak nevyznaci uvidime zajtra
@katkaholiova :/ no uz len cakat co bude
@baru2 no veru uz len cakat.aj led dnes som merala o hodinu skor kedze som skor vstavala ale pripocitala som 0.1
@katkaholiova tak uvidime co z toho vyjde ... to cakanie je hrozne
@baru2 ved to bola som v tom ze dnes pojde vyssie a nic

@katkaholiova do 10 este vcelku daleko to by ti malo ukazat a ano to by som si dala aj ja presunut ockovanie. Ten zaciatok je predsa taky citlivejsi