icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

baru2
27. sep 2021

@mirus11 ďakujeem 🥰

evita2176
27. sep 2021

@ereska no tak teraz je uz neskoro. Ja zijem v zahranici a oni to tu tak neberu asi ako u nas na svk ze rizikove 😔 ale 12 mam pohovor s dr z repro kliniky tak sa ho spytam na vsetko..ale krv ked mi brali tak som mala vysledky na 2 strany..

evita2176
27. sep 2021

@rosalie1411 dakujem spytam sa este na vsetko mozne co treba...uz mame len 1zmrzlinku tak predtym ako ju vlozime chcem mat vsetko skontrolovane 😔 dakujem za odpoved

ilovepizza
27. sep 2021

@baru2 jeej no vidis, krasny test. gratulujem 🤗

baru2
27. sep 2021

@ilovepizza dakujem 🙂 uz aby sme boli u dr a vsetko bolo v poriadku 🙂

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 gratulujem teda... ❤️

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 zatial dakujem

ilovepizza
27. sep 2021

@baru2 drzim palce, nech je vsetko v poriadku. kedy ides ku gyn?

baru2
27. sep 2021

@ilovepizza no kontrolu mam 19.10.... ale budem jej v pondelok volat :/

baru2
27. sep 2021

@ilovepizza dakujem moc

ilovepizza
27. sep 2021

@baru2 a nemozes jej zajtra zavolat? mozno ta objedna skor.

baru2
27. sep 2021

@ilovepizza volala som dnes maju dovolenku. Tak som pre istotu volala zastupujucej ta je velmi zlata aj som jej vysvetlila preco mam strach. A vravela ze nemam sa prepinat. Pichanie mozem mat. Ak by prisli bolesti mam prist hned k nej. Inak ze sak sono sa tak akoro nerobi. A krv nejak neriesila tiez

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 Jake zatial? Dobre to bude.. ale ak ste po dlhom snažení alebo po potratoch alebo biochemických tehu tak by som gyn riešila skôr. Ja som tehu nikdy skoro neriešila a bolo neskoro, i keď dr povedal že nedalo sa tomu zabrániť, lebo sme nevedeli že mamu problém s krvou. No teraz už hovoril že ak budem mám pocit tehu, meškať MS a podobne tak musím sa hneď hlásiť. Toť moja skúsenosť 🍀 držím palce

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 viea co... chvalabohu ziadne potraty a ani biochemicke. V juni som bola na laparoskopii kvoli endometrioze. Tak kvoli tomu sa bojim. Ale vraj to je ok. 🙂 tak snad bude to malicke zdrave a ostane s nami. A ms nepride.

alison11
27. sep 2021

@baru2 Ďakujem 🙂
@evita2176 Mňa niesla záchranka a keďže som ala horúčku hneď ma aj operovali bolo mi hrozne zle nevládala som ani chodiť čo vomne bolo 2týždne odmureté embrio :-/. Držím palce aby sa Ti spustilo samé v koľkom týždni si bola?
@luci601 Si zlatá ďakujem tak kiežby sa už ms spustila je mi na nič návali tepla,bolesti podbrušia aj počas usínania aj vstávania a hockedy cez deň je to na prášky,test stále biely.Ja to nechávam tak možno ale ja tomu už neverím... skôr sa prikláňam názoru lekára že starnem do začiatku som mala nepravidelnú ms od 11rokoch a následne PCO mi bolo zistené druhým gyn. a celé roky sú nepravidelné a azs neustále na Duphasptne byť nechcem.Zrejme sa vráátim k Tiande vložkám za ten čas bolo všetko ok kým som ich používala.

alison11
27. sep 2021

@baru2 Super 🙂 ku gyn. kedy ideš?

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 tak potom si myslím že buď hlavne v kľude a k dr. to má čas

zuzula91
27. sep 2021

@baru2 ahoj... A teda v ktorom týždni je najlepšie ísť k lekárovi. V ktorom týždni?

baru2
27. sep 2021

@alison11 neviem :/ ma dovolenku volat budem v pondelok. Ale normalny termin co u nej mam na kontrolu je 19.10

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 no tak balim baliky do 10 kg. Ale davam bacha a ked je tazky mam pomocnikov 🙂 tak snad bude dobre

baru2
27. sep 2021

@zuzula91 no to neviem :D ja dufam ze v 6tt ma zoberie 😂😂😂😂

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 tak v tom prípade ti včasné potvrdenie tehotenstva pomôže v práci. Ako ak ti aj v práci skoro ohlásiš. Je na to zakon atď.. ale myslím že tam je že do 20kg. Takže pohoda. Zas nie každý gyn ti hneď dá knižku a keď ju nemáš tak nemáš čo ukázať v praci. Takže asi by som išla v tak začiatkom 7tt. To už by si mohla, mala mať ak akciu srdiečka. V tedy už gyn aj dávajú zväčša knižku a teda aj v práci by ti tehu mali oficiálne tolerovať. Je tam aj to že si v ochrannej lehote a nemôžeš dostať výpoveď a podobne. Je to na tebe.

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 tak ten termin co mam na gynde vychadza na 8 tt 🙂 a netreba mi knizku do prace 🙂 som zivnostnik viem si to prisposobit ako mi treba 🙂 chvalabohu. A zneuzivam rodinku aby mi s tymi velkymi pomohla :D tak sa to da. Ale bola by som rada keby aspon krv zoberie ci je hcg dostatocne alebo co

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 tak potom choď v 6tt... Ak ti neurobí usg tak by ti mohla aspoň opakovane s odstupom 2-3 dní zobrať krv. Keď pôjde hore tak ok... Ale v 6tt by ti už aj na usg ukázalo uloženie atď.. teda by ti vylúčili MMT a podobne ... Šak skús zavolať a uvidíš čo ti povedia. Každý dr to má ináč. Držím ti pršteky 🍀

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 jasne ved to 🙂 zavolat 🙂 pondelok hned volam :D ked im skonci dovolenka. Dovtedy budem nervozna 😂
Snad to nie je cysta. Ale naozan babo. Uz sa vsetkeho bojim😅

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 neboj sa.. ver si aj svojmu pokladu ❤️

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 verim. Prihovaram sa mu. Dnes sme to aj synovi povedali ze asi bude nieco. Lebo ten nic ine len mi pili usi kedy bude surodenec. Tak ten len chodi a dohovara brusku :D ostatni dvaja manzelove deti .. no jeden v pohide druha katastrofa :D takze tak
Ale ja sa prihovaram aj tej malej bublinke ktora nic nepocuje. Ale snad citi 🙂

evita2176
27. sep 2021

@alison11 boze moj to uz az tak zle si na tom bola? No bola som 6+3 ked bola akcia srdiecka a o 4dni jemnulinke krvacanie bledunkavo ruzove a akcia uz nebola.. zajtra idem na kontrolu, bude to uz tyzden co je vo mne mrtve a potrat sa este stale nerozbehol,len zaludok boli nonstop...:(

evita2176
28. sep 2021

@rosalie1411
@ereska
Jukebox
Zienky mozem sa spytať ako vyzeraju tie vysledky z repro imunologie,endokrinologie,genetiky? Mate to aj vy? Je to robene z krvi? Ake su tam skratky pre lekarov? Mozno ak to nebudem vediet vysvetlit budu stacit skratky a pochopia co od nich chcem :( 🙏🙏😔

ilovepizza
28. sep 2021

ahojte. Baby mam dve otazky. prva, ze ak som si robila ovulacny test sobotu rano o pol 10 a bol pozitivny, je mozne, ovu prebehla este v ten den, napr vecer? a druha otazka, ze alkohol o kolko cca zvysi bazalnu teplotu? lebo v sobotu mi vysiel pozit ovu test, ale zaroven som piatok trosku viac vypila, cize uz sobotna ranna teplota bola zvysena, ale zrejme kvoli alkoholu. ked som mala tu teplotu zaznacenu v apke, neoznacilo mi to vobec ovulaciu. ked som tu sobotnu rannu teplotu znizila o 0,1, tak mi to vyznacilo ovu na sobotu. 🙈 no proste cely mesiac nepijem a zrovna v najnevhodnejsom case som si dala.