Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 dakujem spytam sa este na vsetko mozne co treba...uz mame len 1zmrzlinku tak predtym ako ju vlozime chcem mat vsetko skontrolovane 😔 dakujem za odpoved
@baru2 jeej no vidis, krasny test. gratulujem 🤗
@ilovepizza dakujem 🙂 uz aby sme boli u dr a vsetko bolo v poriadku 🙂
@baru2 drzim palce, nech je vsetko v poriadku. kedy ides ku gyn?
@ilovepizza no kontrolu mam 19.10.... ale budem jej v pondelok volat :/
@ilovepizza dakujem moc
@baru2 a nemozes jej zajtra zavolat? mozno ta objedna skor.
@ilovepizza volala som dnes maju dovolenku. Tak som pre istotu volala zastupujucej ta je velmi zlata aj som jej vysvetlila preco mam strach. A vravela ze nemam sa prepinat. Pichanie mozem mat. Ak by prisli bolesti mam prist hned k nej. Inak ze sak sono sa tak akoro nerobi. A krv nejak neriesila tiez
@baru2 Jake zatial? Dobre to bude.. ale ak ste po dlhom snažení alebo po potratoch alebo biochemických tehu tak by som gyn riešila skôr. Ja som tehu nikdy skoro neriešila a bolo neskoro, i keď dr povedal že nedalo sa tomu zabrániť, lebo sme nevedeli že mamu problém s krvou. No teraz už hovoril že ak budem mám pocit tehu, meškať MS a podobne tak musím sa hneď hlásiť. Toť moja skúsenosť 🍀 držím palce
@baru2 Ďakujem 🙂
@evita2176 Mňa niesla záchranka a keďže som ala horúčku hneď ma aj operovali bolo mi hrozne zle nevládala som ani chodiť čo vomne bolo 2týždne odmureté embrio :-/. Držím palce aby sa Ti spustilo samé v koľkom týždni si bola?
@luci601 Si zlatá ďakujem tak kiežby sa už ms spustila je mi na nič návali tepla,bolesti podbrušia aj počas usínania aj vstávania a hockedy cez deň je to na prášky,test stále biely.Ja to nechávam tak možno ale ja tomu už neverím... skôr sa prikláňam názoru lekára že starnem do začiatku som mala nepravidelnú ms od 11rokoch a následne PCO mi bolo zistené druhým gyn. a celé roky sú nepravidelné a azs neustále na Duphasptne byť nechcem.Zrejme sa vráátim k Tiande vložkám za ten čas bolo všetko ok kým som ich používala.
@baru2 tak v tom prípade ti včasné potvrdenie tehotenstva pomôže v práci. Ako ak ti aj v práci skoro ohlásiš. Je na to zakon atď.. ale myslím že tam je že do 20kg. Takže pohoda. Zas nie každý gyn ti hneď dá knižku a keď ju nemáš tak nemáš čo ukázať v praci. Takže asi by som išla v tak začiatkom 7tt. To už by si mohla, mala mať ak akciu srdiečka. V tedy už gyn aj dávajú zväčša knižku a teda aj v práci by ti tehu mali oficiálne tolerovať. Je tam aj to že si v ochrannej lehote a nemôžeš dostať výpoveď a podobne. Je to na tebe.
@lenusa20 tak ten termin co mam na gynde vychadza na 8 tt 🙂 a netreba mi knizku do prace 🙂 som zivnostnik viem si to prisposobit ako mi treba 🙂 chvalabohu. A zneuzivam rodinku aby mi s tymi velkymi pomohla :D tak sa to da. Ale bola by som rada keby aspon krv zoberie ci je hcg dostatocne alebo co
@baru2 tak potom choď v 6tt... Ak ti neurobí usg tak by ti mohla aspoň opakovane s odstupom 2-3 dní zobrať krv. Keď pôjde hore tak ok... Ale v 6tt by ti už aj na usg ukázalo uloženie atď.. teda by ti vylúčili MMT a podobne ... Šak skús zavolať a uvidíš čo ti povedia. Každý dr to má ináč. Držím ti pršteky 🍀
@lenusa20 verim. Prihovaram sa mu. Dnes sme to aj synovi povedali ze asi bude nieco. Lebo ten nic ine len mi pili usi kedy bude surodenec. Tak ten len chodi a dohovara brusku :D ostatni dvaja manzelove deti .. no jeden v pohide druha katastrofa :D takze tak
Ale ja sa prihovaram aj tej malej bublinke ktora nic nepocuje. Ale snad citi 🙂
@alison11 boze moj to uz az tak zle si na tom bola? No bola som 6+3 ked bola akcia srdiecka a o 4dni jemnulinke krvacanie bledunkavo ruzove a akcia uz nebola.. zajtra idem na kontrolu, bude to uz tyzden co je vo mne mrtve a potrat sa este stale nerozbehol,len zaludok boli nonstop...:(
@rosalie1411
@ereska
Jukebox
Zienky mozem sa spytať ako vyzeraju tie vysledky z repro imunologie,endokrinologie,genetiky? Mate to aj vy? Je to robene z krvi? Ake su tam skratky pre lekarov? Mozno ak to nebudem vediet vysvetlit budu stacit skratky a pochopia co od nich chcem :( 🙏🙏😔
ahojte. Baby mam dve otazky. prva, ze ak som si robila ovulacny test sobotu rano o pol 10 a bol pozitivny, je mozne, ovu prebehla este v ten den, napr vecer? a druha otazka, ze alkohol o kolko cca zvysi bazalnu teplotu? lebo v sobotu mi vysiel pozit ovu test, ale zaroven som piatok trosku viac vypila, cize uz sobotna ranna teplota bola zvysena, ale zrejme kvoli alkoholu. ked som mala tu teplotu zaznacenu v apke, neoznacilo mi to vobec ovulaciu. ked som tu sobotnu rannu teplotu znizila o 0,1, tak mi to vyznacilo ovu na sobotu. 🙈 no proste cely mesiac nepijem a zrovna v najnevhodnejsom case som si dala.

@mirus11 ďakujeem 🥰