icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
31. okt 2014

@nikol1992 na ktorý deň ti potvrdil ovulku? podľa teplôt by som ju dala neskôr ako graf ukazuje...

rybkaa
autor
31. okt 2014

@paskolinka moje slová 🙂 kyticu kvetov nech mi kúpi živú ako orálnu 😀

adamnela
31. okt 2014

@mawiya sa mi zdá, ze sa to dnes bude zvrhavat vo viacerych domácnostiach 😉 😉

mawiya
31. okt 2014

@adamnela no ja byť na mojom mužovom mieste, domov by som ani nešla 😀

rybkaa
autor
31. okt 2014

@adamnela vieš čo, som 23 dní na suchu, takže nečudo, že sa mi o "chlebe" sníva 😀 a to ešte ďalší mesiac budem sušiť....hubu 😀
pozri, tvoj cyklus to zjavne zvládol aj bez liekov a FM a HP, tak teraz je aj tak podstatné, aby bol malý ok a mohli ste ísť domov....uvidíš čo bude, na FM môžeš ísť aj budúci mesiac, keby dačo a dr. ukážeš aspoň graf, myslím, že bude mať radosť, že ako sa pekne telo spamätalo a maťka to povedala dobre - tak to malo byť 🙂

rybkaa
autor
31. okt 2014

@kubisova spermie sa nenaťahujú, do hodiny skvapalnie, tak je najlepšie zisťovať hlien pred sexom alebo večer ak bol sex ráno....nikdy neposudzuj ranný hlien, ten býva zradný, preto sa aj odporúča zisťovať ho večer v sprche napríklad.

rybkaa
autor
31. okt 2014

@mawiya
@adamnela
@paskolinka vidím, že hladných vlkov je tú plná pi... pivnica 😀 dnes budú búchať ohňostroje v spálňach, len u nás zas bude ticho...preto sme to puzzle vytiahli, aby sme aspoň dáku aktivitu mali a nepožrali sa 😀

vavrenka
31. okt 2014

kocky, aka je pravdepodobnost otehu, ked bol sex 3 dni pred ovu a potom den po ovu?

rybkaa
autor
31. okt 2014

@vavrenka šanca tam je vždy, aká veľká - to sa zmerať nedá. Niekedy stačí jeden sex, niekedy ale nestačí ani sex každý deň, takže to uvidíš až vtedy, keď MS dojde alebo nie 🙂

vavrenka
31. okt 2014

@rybkaa asi som sa zle spytala - ci je vobec nejaka pravdepodobnost, pri sexe tri dni pred alebo 1 den po ovu otehotniet? z hladiska zivotnosti spermii a vajicka 😉

rybkaa
autor
31. okt 2014

@vavrenka jaj, no tak to šanca je, spermie si počkajú na vajko aj 5 dní, takže tie 3 dni pred by mohli byť ok, čo sa týka sexu deň po, to je ťažko povedať, lebo niekde sa uvádza, že vajko žije po ovulke len 8 hodín, niekde sa uvádza, že 24 hodín, takže šanca tam je 🙂

paskolinka
31. okt 2014

@vavrenka teoreticka sanca tam je. spermie preziju az 5 dni vo vhodnom prostredi, vajicko max.12-24 hod. prakticky tazko povedat. ale to sa nikde nedozvies, ze ake zivotaschopne boli akurat tie vase spermie, ake bolo prostredie a kolko zilo vajicko. mozes len dufat 😉

paskolinka
31. okt 2014

@rybkaa tusim to iste piseme 😀

vavrenka
31. okt 2014

@paskolinka
@rybkaa
kocky, vdaka, aj som si to myslela, ale lepsie je , ked si to mysli aj niekto dalsi 😀

adamnela
31. okt 2014

HURÁ...IDEME DNES DOMOV 😀 😀

kubisova
31. okt 2014

@rybkaa ahaa.... ak by som mala vexer sex tak na druhy den vecer napriklad uz v pohode mozem zistovat hlien

paskolinka
31. okt 2014

@adamnela a mate aj vysledok?

rybkaa
autor
31. okt 2014

@adamnela a výsledky sú aké???

paskolinka
31. okt 2014

@kubisova urcite, podla mna ak nie uz vecer tak rano, najneskor doobeda spermosi vytecu a potom uz mozes sledovat hlien 😉 samozrejme pokial nebudes lezat s nohami na lampe cely cas 😀

rybkaa
autor
31. okt 2014

@kubisova hej jasné, ono to v priebehu dňa vyjde von a môžeš večer skúmať 🙂

kubisova
31. okt 2014

@rybkaa
@paskolinka dakujem vam baby

vejula
31. okt 2014

Ahojte babulky. Tak som tu opäť prišla nakuknuť

@adamnela to ste mali taketo trampoty ☹ Chudatka.

Inak baby riadne dlho sa neozvali meračku z českého konika tehulky joanah a ivet ..... kto vie ako sa maju 😕

paskolinka
31. okt 2014

@vejula aj sa ozvali. jonah ta bola zase v nemocnici s cimsi, ale snad ok, mala aj vtipnu prihodu - v nemocnici sa povracala akurat do umyvadla co bolo "mimo provoz" 😀 no a ivet ta klasika, vsetko ok, uz aj termin porodu si naplanovala a dost by ma prekvapilo, keby sa to male narodilo inokedy 😀

vejula
31. okt 2014

@paskolinka jeeeej to som zas kedy prepasla, kurnik 😀 😀 joanah asi čaka chlapčeka, že? A ivet sa pochvalila čo to bude, či chce prekvapko 🙂

paskolinka
31. okt 2014

@vejula jonah bude mat chlapca, ano, aj meno myslim povedala, len si nepamatam a ivet ta robi tajnosti... ibaze by som to poplietla 😉 vsak ak sa ti chce pohrabat par stranok dozadu, tak najdes 🙂

vejula
31. okt 2014

@paskolinka nie nie nepoplietla joanah už davnejšie pisala, že to bude asi chlapček 🙂 no tak idem ja pokukať, nevieš ako davno to asi bolo čo tu pisali?

paskolinka
31. okt 2014

@vejula na strane 266 😉

vejula
31. okt 2014

vdaka 😀

joannah13
31. okt 2014

@vejula jasně, pamatujueš si dobře, už od začátku není pochyb a čekáme chlapečka bojovníka 🙂 a ty se máš doufám dobře? už to máme za chvilku, uteče to už snad rychle .)

vejula
31. okt 2014

@joannah13 🙂 to dufam, že rýchlo, lebo ja s tým mojim bruškom.... kríže ma bolia, a mam pocit, že mi babo strašne tlači do hora a ja mam hroznu kyselinu a bolesť tlak pri rebrach Inač maš nejaku aktualnu foto bruška?