Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka moje slová 🙂 kyticu kvetov nech mi kúpi živú ako orálnu 😀
@adamnela vieš čo, som 23 dní na suchu, takže nečudo, že sa mi o "chlebe" sníva 😀 a to ešte ďalší mesiac budem sušiť....hubu 😀
pozri, tvoj cyklus to zjavne zvládol aj bez liekov a FM a HP, tak teraz je aj tak podstatné, aby bol malý ok a mohli ste ísť domov....uvidíš čo bude, na FM môžeš ísť aj budúci mesiac, keby dačo a dr. ukážeš aspoň graf, myslím, že bude mať radosť, že ako sa pekne telo spamätalo a maťka to povedala dobre - tak to malo byť 🙂
@mawiya
@adamnela
@paskolinka vidím, že hladných vlkov je tú plná pi... pivnica 😀 dnes budú búchať ohňostroje v spálňach, len u nás zas bude ticho...preto sme to puzzle vytiahli, aby sme aspoň dáku aktivitu mali a nepožrali sa 😀
kocky, aka je pravdepodobnost otehu, ked bol sex 3 dni pred ovu a potom den po ovu?
@vavrenka teoreticka sanca tam je. spermie preziju az 5 dni vo vhodnom prostredi, vajicko max.12-24 hod. prakticky tazko povedat. ale to sa nikde nedozvies, ze ake zivotaschopne boli akurat tie vase spermie, ake bolo prostredie a kolko zilo vajicko. mozes len dufat 😉
@rybkaa tusim to iste piseme 😀
@paskolinka
@rybkaa
kocky, vdaka, aj som si to myslela, ale lepsie je , ked si to mysli aj niekto dalsi 😀
HURÁ...IDEME DNES DOMOV 😀 😀
@adamnela a mate aj vysledok?
@kubisova urcite, podla mna ak nie uz vecer tak rano, najneskor doobeda spermosi vytecu a potom uz mozes sledovat hlien 😉 samozrejme pokial nebudes lezat s nohami na lampe cely cas 😀
@rybkaa
@paskolinka dakujem vam baby
@vejula aj sa ozvali. jonah ta bola zase v nemocnici s cimsi, ale snad ok, mala aj vtipnu prihodu - v nemocnici sa povracala akurat do umyvadla co bolo "mimo provoz" 😀 no a ivet ta klasika, vsetko ok, uz aj termin porodu si naplanovala a dost by ma prekvapilo, keby sa to male narodilo inokedy 😀
@paskolinka jeeeej to som zas kedy prepasla, kurnik 😀 😀 joanah asi čaka chlapčeka, že? A ivet sa pochvalila čo to bude, či chce prekvapko 🙂
@vejula jonah bude mat chlapca, ano, aj meno myslim povedala, len si nepamatam a ivet ta robi tajnosti... ibaze by som to poplietla 😉 vsak ak sa ti chce pohrabat par stranok dozadu, tak najdes 🙂
@paskolinka nie nie nepoplietla joanah už davnejšie pisala, že to bude asi chlapček 🙂 no tak idem ja pokukať, nevieš ako davno to asi bolo čo tu pisali?
@vejula na strane 266 😉
vdaka 😀

@nikol1992 na ktorý deň ti potvrdil ovulku? podľa teplôt by som ju dala neskôr ako graf ukazuje...