Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova uvidíš zajtra, pozajtra, vyzerá to sľubne aj mne už tmavnu.
@patulka2 len nejako skoro
@katkaholiova ešte mu chyba, možno zajtra bude pozitívny až. Ale ak máte chuť tak by som sa posnazila aj dnes 🙂
@luci601 no uvidime ako pride s poobednej.😉
@luci601 len test zbledol za 3h
@katkaholiova ako zbledol? Večer bol silnejší sko ráno nie?
Áno uvidíte 😊 veľmi držím palce!
@luci601 ten tmavsi bol o 16.30 a bledsi bol o 19.30
@katkaholiova no veď práve dnes by ste sa mali naisto snažiť. Od pozit ovu testu do pár hodín je ovu. To znamená že teraz keď slabne tak už sa to blíži a aj podľa teploty by som typovala že dnes musíte aby stihli sa stretnúť spermie s vajkom v správnu chvíľu. Dokonca by som povedala že škoda že včera ste sa nesnažili. Ak sa teda naisto jedná o ovu. Najlepšie je mať sexík každý 2-3 deň aby ste sa trafili aj bez sledovania. Držím prsty
@lenusa20 ahoj.boli sme vcera spolu 😉 takze uvidime teplota este dole.takze uvidime co ten test vcera ukazoval
@katkaholiova tak potom pohodkaaaa... Ja som pozera prispevok zo včera preto som vychádzala z toho tak aj z testou že dnes asi ovu. To potom ešte môže klesnúť.. ja som napríklad ovu testy prestala použivať pred pár mesiacmi vzhľadom na to, že ovu ukazovali jedno a sono druhé... Az pri meraniach BT som zistila ako naozaj fungujem. Skúsila by som sa riadiť tým meraním a na testy sa nespoliehaj. A sexík pravidelne užívajte... Verím že sa zadarí...🍀
@lenusa20 no test som aj ja par mesiacov uz nepouzivala len merala ale teraz ze skusim.uvidime co bude tento mesic
@lenusa20 ahoj ako si na tom?
Ja som vcera vever pri wc na papieri zaznamenala hlien s ruzovou farbou a asi jednou cervenou bodkou :( takze teraz mam este vacsi strach.... chvalabohu mam na dr sukromne cislo tak som jej pisala aby som neotravovala telefonicky. A mam sa v pondelok prist ukazat. Ak sa to nezhorsi. Takze ak dobre chapem ak by sa zhorsilo zrejme smer pohotovost... :/ a kludovy rezim.
@baru2 keby sa to zhoršilo tak určite pohotovosť. Ja som v pohode zatial. BT zatial ešte merám.. držím sa hore. Začínam byť akosi viac unavená..v kuse pijem vodu a veľa behám na wc. V prsiach tlak.. rano ok a jak ide deň tak horšie.. takaaaa pohodka😁. V utorok rano idem na gyn na odber a v piatok na hematku na ďalšie odbery. Dúfam že všetko ok. Testy som nerobila. Možno spravím v pondelok alebo utorok.. pre istotu.
@lenusa20 no odvtedy nemam veru nic. Bol to ako ovu hlien ale do ruzova. A fakt kvapka krvi. Bala som sa ost aj na wc potom ci sa cosi neobjavi ale zatial nic. Aj vlozku som si dala. Cista... ale som rada ze ma zoberie uz v pondelok. Snad to bude dobre a budem kludnejsia.
A tebe moc drzim palce. 🙂 aby vsetko dobre dopadlo. Aj u dr aj na hemagologii. 🙂 budeme mat podobne terminy zrejme ze? Kedy si mala poslednu ms?
@katkaholiova Držím palce! Ako hovorí Lenka, každé 2-3dni sex si užívajte a podarí sa 🥰🍀
@luci601 dakujem
@katkaholiova tak bud bude zajtra ešte silnejší alebo keď bude bledsi bude zajtra ovu. Ale mne lekár povedal, že nie je dobre porovnávať bazalnu s ovu testami lebo tie nie sú až také presne.
@katkaholiova kati, tiež si myslím,že sa to blíži. 👍
@lenusa20 tak nic... bola som na pohotovosti lebo sa mi spustila krv. Cista.... povedal ze je fam nieco ze aj to ma akciu, hybe sa, ma 0,34cm... vedla ale je 4x3cm cysta. Na lavom vajecniku. A teraz lezim idem na wc a krv zas... a viacej. Dost by som povedala... :( bojim sa ze o to male pridem.... v pondelok rano zavolam doktorke a vsetko jej poviem. Lebo na pohotovosti povesal ze to nikam hlasit nemusim staci ked 19. Pojdem na tu kontrolu
@lenusa20 no dr mi povedal ze v pondelok nemam nikam ist. Ale ja jej urcitd budem volat a ked tak pojdem k nej... a nie srdidcka. Povedal ze to srdiecko este nie je ale ze to tam blika aj m ito ukazal ze go je akcia toho.. no ani to nepomenoval :( mozno aj z vysetrenia krvacam viac teraz... krcek je uzavrety. Vraj. Asi to nebol dobry doktor.

@luci601 ďakujem, budem dávať priebežne info, aj ty 😊