Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@vejula no fakt.. no protože sem do 6tého měsíce zvracela a pak naposledy sem byla v nemocnici, kde strava fakt stála za prd, nic pro těhotné, žádné ovoce a zelenina, jídlo jen 3x denně a to jen pidi porce.. takže kdybych byla od začátku ok, tak mám určitě víc.. zas 10 je optimální, to tak každý zatím přibírá, ještě, že po porodu to jde rychle dolů 🙂
ahojte baby, tak nestihla som vas docitat. Graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef a strasne ma dnes zacali boliet prsia na dotyk a o bradavkach ani nehovorim :/ asi PMS
@joannah13 jeeej ty máš aký pekný brúšok,taký pili mini 🙂 že 3.5 kg...to by som aj ja chcela takú odtucnovacku a zároveň takto rásť na pupku a ni na prdeli 😀 Inak historka s umývadlom v nemocnici má fakt pobavila,ty si teda prípad 🙂 a ani sa po tebe nezhanali,že si nedošla na ten cukrovy test? Nemusíš to mať niekde v tehu karte?
@rybkaa No mne konci rodicak, zatial som bez prace a drahy minuly tyzden skoncil v praci-kvoli zlej organizacii a tak a sef mu mal vyplatit dlzne peniaze (vyse 5000€) a dnes mu oznamil, ze mu ich nevyplati, lebo sa rozhodol, ze ide do likvidacie radsej a zalozi novu firmu. Tak sme bez prace obaja a aj bez penazi. Takze kym sa nevyhrabeme z tohoto, nebolo by to dobre. Nastastie mame vlastny byt, takze hypo nemame-inak by ma asi slahlo hned
@zarzisia ach jaj...no to máte teda riadne na prd...ty si pred materskou pracovala? Máš sa kam vrátiť do práce? Či hľadáš niečo nové? Inak od mužovho šéfa je to riadny podraz, veď to je riadna kopa peňazí! Fuha, čo idete teraz robiť? Manžel nemá nič vo výhľade? Držím vám palce,nech sa to dá skoro doporiadku, ale dobre vravíš,aspoň že nematento dlhý,hypotéky a ste vo vlastnom,inak neviem neviem...
Ahojte koceny..
Tak ja už dnes poctivo zarezavam v robote..No nechce sa mi veru, ale čo už 😒
No takže výsledky zo všetkých vyšetrení su dobre, aj MR dopadlo dobre, tak som rada. No nasadili mu nnajnižšiu dávku antiepileptik a o 4 mesiace mám prísť do BB na kontrolu a uvidi sa co a ako..Ale u 2 dni nič nemal, tak sa teším..
@zarzisia no to ma mrzí ako ste dopadli..Nam sa presne toto isté stalo na jar. No je to hrozné, ale stáva sa to velmi často..A na ten PMS u Teba je tiež si mmyslim skoro a zakon schvalnosti, ze sa to podarí akurát vtedy, keď to budete najmenej čakať..
@vejula @joannah13 krásne brusenka máte 🙂
@senta_sofia ty nám brúšok ne ukážeš? 🙂
minule mi kamoška (čo som písala že je v 20 tt a nemá žiadne brucho) poslala foto bruška a ona fakt žiadne nemá! Ja mám teraz väčšie ako ona 😀 Má ho len také akoby ju kus nafúklo po fazuli, vôbec nie tehotenské, ešte som to nikdy nevidela nemať žiadne brucho pomaly na konci druhého trimestra...ale pohyby cíti, malý je už dole hlavou otočený, nechápem, kde ho má uskladneného, celkovo je dosť nízka, chudá a útlaku, tiež ešte donedávna vracala ako @joannah13 a ona je z toho taká smutná,že si nemôže bruško užívať. O 2 týždne ide na kontrolu,som zvedavá,čo jej povie dr. kde sa prďo schováva 🙂
@rybkaa ja som robila 2 roky pred porodom a rok po nom. Mala som zmluvu na 3 roky a ak by som ju prerusila, uz by som sa vratit na rok nemohla. Tak som robila do maleho 1. roka. No a nie, teaz sa nemam kam vratit. Keby som sa vratila tam, kde som robila, nemal by kto chodit po maleho do skolky,kedze pracovna doba je tam podla toho ako povie sefka. A drahy nema nic teraz..... poposielal ziadosti, obvolal kamaratov. Ale teraz sa mu cosi ponuklo na 3 tyzdneist prec, tak asi pojde. No to je kopa penazi, ale realnu som tu radsej ani nepisala. Co sprfavime? drahy si najde pracu a budeme to asi riesit sudnou cestou. Ale s tymi peniazmi uz neratame :/ A ja som mu hovorila cely cas co tam robil, nech si pyta, co je jeho...lebo ze cim viac mu bude dlzny, tym je mensia sanca, ze peniaze uvidime...ale drahy hovoril, ze je to cestny clovek- kruto sa poucil bohuzial :( My to zvladneme, musime 🙂 Ved to.....a este sme chceli brat na lizing auto v septembri, chvalabohu sme ho nevzali 😝
Inak dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef som zvedava, ci mi bez liekovpride MS 🙂
@rybkaa Moja kamaratka este v 6. mesiaci vyzerala, ako keby oriesok spapala :D uplne ako lata :D a ked sla rodit, tak ho mala ako keby prehltla polku futbalky :D A ked som bola ja tehotna, tak do 7. mesiaca si to nevsimol nikto :D Si mysleli, ze som len pribrala na bruchu trosku. Si pamatam, ako som pomahala jednemu kamaratovi, aby spravil skusku a mala som rifle obtiahnute a obtiahnute tricko (na konci 6. mesiaca) a sme sa bavili, ze co mame nove a ja mu hovorim, ze sa nevieme zhodnut na mene...a on ze na akom mene :D tak som mu povedala, ze sak som tehotna...a sa na mna pozrel a povedal, ze sak to mame casuuu a casuuuu, ze ci uz mam tehu knizku :D teraz mam brucho vacsie asi ako pri porode 🙄
@adamnela juuuuj to sa teším,že výsledky dopadli dobre! Zrejme to bol nejaký vedľajší účinok po ATB na angínu alebo čo, no radšej nech lieky berie,nech je pod kontrolou. Antiepileptika sú síce riadne svinstvo,ale lepšie ako riskovať že sa to vráti alebo rozvinie. Ja som ich brala roky,výsledkom bolo,že ma držali v norme,záchvaty ustúpili,no riadne som po nich pribrala a na tvári (brada a krk) mi začali vyrastať chĺpky,hlavne svetlE, ale aj tmavé a je to fakt nepríjemné, lebo sa ich neviem zbaviť do dnes 😠 Proste hormóny...hladinu testosteronu mám vsystém, síce v norme,ale vyššiu. Davaj na malého pozor hlavne na zaciatku ako bude brať lieky, kým si na zvykne,môže sa mu točiť hlava, nechutenstvo a apatia. No verím že to zvládnete a tie stavy sa nevrátia 🙂
@adamnela jaj najlepšia správa dňa. supiš dievka. 🙂 @vejula @joannah13 dievky moje najkrajšie brušká máte @senta_sofia aj ty máš naj bruško 🙂 @rybkaa vieš moja, keby tak tie naše bruškatie dievky moje bruško videli, tak by pukli závisťou, bo ja nemám jeden vytrčací pupík ale hneď tri. a na chrbátiku sa mi tiež už voľáke bruško dvojité rýsuje. @zarzisia zlatinko ser na všetko, aj nám sa kadečo pokakalo tento rok a hlavne nie vďaka nám. to štve najviac. Dievky, ja snáď merať nezačnem, bo furtom vyspávam. pekný víkendík kuriatka 😉 ps: dievky dala som ho dole 🙂 myslím muža včera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zarzisia a kym je drahy doma, nemohla by si robit aspon ty hentam, kde si bola predtym?
@mawiya to si dobra, ze si dala muza dole, ja som vygrcala ranajky a stravila den v posteli sama 😀
@rybkaa ale hej, ukazem, ked najdem nejakeho fotografa, lebo toto tehotenstvo to teda flakame - myslim fotky, budem rada, ked budem mat z kazdeho trimestra jednu 😀
@adamnela a na zaklade coho mu dali antiepileptika? mal v ramci toho EEG nejaky vykyv, ci nasli nejake loziska na magnetickej?
@rybkaa no věř mi, že sem se těšila na den, kdy konečně přiberu, ale zatím to mám vše jen v bříšku.. no sestře sem řekla, že se bohužel nepovedlo a můj dr. mi už nedoporučil další, navíc sem všecky glykémie měla nalačno dobře, v rodině nic nemáme, mrzí mě to, že sem to nedokončila, abych měla jistotu, ale opakovat to, tak je to to samé.. jinak možná jí to je líto té tvojí kamarádce, ale velké bříško je fakt náááročné, i já už mám kolikrát dost a tahne to.. a jinak sem ráda, že konizace proběhla v pořádku a výsledky sou taktéž, to je skvělé 🙂
@adamnela něco zpětně sem pročítala a držím pěstičky malému, je fajn, že se nepotvrdilo nic vážného 🙂
@senta_sofia tak se taky ukáááž 🙂 my s vejulou už brzy přidáme fotečky už miminek
@senta_sofia Nie....lebo on teraz pojde prec na 3 tyzdne a potom uz hadam aj do normalnejn roboty nastupi. A keby som ja nastupila, tam kde som robila predtym, tak by som odtial musela odist, ked drahy nastupi do prace a kedze sa tam chcem vratit nastalo, ked simi nastupi do skoly, tak by to nebolo moc dobre pre mna nastupit teraz a o 2 mesiace odist. Tam sa neda fungovat, ked mas male dieta....Este do toho 1 roka to slo, lebo drahy este dokoncoval skolu, ale aj to bolo na slucku. A pomoct s malym nam nema kto.

@vejula no já se teď cítim celkem fajn, su tak nadopovaná magnezkem, jo malýho mám taky narvanýho někde pod pravými žebry a v žalůdku, ale stačí jen mít dobrou polohu a de to.. no fotka je z minulého týdne z nemocnice, prostě už su vzducholoď 😀 taky se pochlub 🙂