Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova prepáč 🙂
Uvidis, tiež ta tu stále sledujem, dúfam že čoskoro príde ovu 🙂
@luci601 no dufam a ze to aj stihneme
@sangeomatik tazko povedat, aky dlhy mavas cyklus? lebo teoreticky by mohla byt aj skora, nakolko pocas MS si mala nizke teploty a potom vystupili, ale hlien tomu nenasvedcuje. Skor to potom vyzera, ze by mohla este prist, nakolko plodny hlien mas teraz. Takze uvidis zajtra podla teploty, ci vystreli hore, alebo uz pride MS..
@luci601 veru uvidime neskor. Ale tak ja som uz zmierena 🤗
@ilovepizza od potratu v júli som mala 46dc, 29dc a tento. Už mi jedna napísala, že som mohla mať ovu, tak ako si ty písala a môžem čakať ms zajtra. Tak uvidíme, čo z toho bude. Medzi tehotenstvami a ešte pred prvým tehu moje cykly boli vždy 40+ dc
@sangeomatik tak sa moze stat, ze este pride. uvidis najblizsie dni podla teploty. mozno ti vybehne hore. Hlien tomu nasvedcuje
@ilovepizza dík za rady
ahojte baby, som tu nová a hneď mám otázku, máte skúsenosti s bielym výtokom cca 5 dní pred menštruáciou? Bolia ma prsia, je veľká šanca, ale ci taký biely výtok by mohol byť príznakom?
@esteregres priznakom tehotnosti? Asi ano. Ja som teda mala myslim ze uz niekolko dni po ovulacii neustaly vytok, biely az do zlta niekedy.
@baru2 mala si to, ked si bola tehotna alebo "len tak"?
@patulka2 ahoj ako dnes? ja este stale dole
@katkaholiova ahoj ja dnes rovinka 36,41 ako včera a som 8dpo, včera ma neskutočne pichali prsia ale nie na dotyk ale všeobecne stále.
Ten ovu si si skúsila? Aj ste to večer stihli? Hihi 😃🙂
@esteregres som tehotna. ;) okrem toho vytoku som proste stale citila vlhko nejako. No bolo to ine ako tie cykly pred tym po ovulke.
@patulka2 nie nerobila nemam doma.vecer nie ledva chodil kedze makal na streche ale dnes rano ano 😄
no to fajn ked sa drzi
@baru2 a ako si dopadla bola si? 🙂
@katkaholiova tak som na teba zvedavá 🙂
@patulka2 no uvidime kedy a ci bude ovu
@baru2 len tak dalej drzim palce
@katkaholiova dakujem
@karolli111 a normalnu teplotu si su merala? nech vies ci mas zvysenu alebo nie..
@ilovepizza No tu si veru vobec nemeram len BT rano po prebudeni. Kedy si mam aj telesnu merat?
@karolli111 no mohlo sa aj neskor uhniezdit 🙂 na toho 10dpo😍 silno drzim palce. Ak to bolo na 10 tak zajtra nieco ukaze test🤩🍀🍀

@karolli111 tak snáď sa to bude držať hore! Kým nie je ms nádej je vždy ☺️ 11dpo neukáže vsetkym, ešte skús počkať