Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lenusa20 my to neriešime zhruba od minulého júna. Potom som si iba testy robila ci som alebo nie, keďže mávam zväčša predĺžené cykly. Ale začiatkom mája som bola u Dr. ci je všetko oka, mam pco, dala mi inofolic a začala si merať BT. Tento cyklus som zmenila doktora, povedal mi kedy ovu bude a poctivo zapisovala, brala alchemiku, nové vitaminy Lejdivita a dokonca sa aj pco upravilo po inofoliku je to minimálne. To človeku nedá nemyslieť keď ráno taky liek, taky caj, takú teplotu a hento toto.. dúfam, že to vyjde, aj nie, počkám ešte jeden cyklus, potom povedal ak ten nevydá mam prísť a na mi injekciu , nejaké lieky a nejaký mini zákrok asi skrz tie pco.
Baby kupila som si dnes trojmesacne predplatne FF a po par hodinach mi v apke svietilo, ze maju pre mna kupon, kt ak uplatnim, tak sa mi to predlzi zadarmo na rocne predplatne. tak som na to klikla a fakt mi teraz ukazuje VIP membership 366 dni. takto to mavaju, ci to je nahoda, ze som to tak vychytala? 🙈
Žienky má vôbec zmysel ďalej merať BT,keď mi bude pychnuty ovitrelle?
@patulka2 to si sa asi mna pytala, ci? 🙈 vies co musela som potvrdit tu kupu cez apple ID, a ten kupon bol az par hodin potom, takze asi len tak bez potvrdenia mi to nestrhnu.. a naozaj to vyzeralo ako kupon zlavovy s kodom, ze som len na to klikla a hned mi to nabehlo, ze platnost 366 dni a ze by boli radi, keby som ich tweetla, ci co.. lenze ja tweeter ani nemam 🤷🏻♀️
@ilovepizza áno áno teba som sa chcela, ani neviem ako som omylom označila Lenku... skúsim to aj ja zaplatiť
@lenusa20 pardon.. 😉🙂
@ilovepizza od 5.-31.10. Ak si zaplatíš na 90 dní, dostaneš rok zdarma
@patulka2 aha no super, tak dobre ☺️, ze sa podarilo tuto akciu chytit.. aj ked dufam, ze rok ju potrebovat nebudem 🙈
@ilovepizza presne pre toto si to nekúpim, motivácia 🤣
@patulka2 no a ja som si to prave preto na tri mesiace kupila. hlavne poznam sa a mne sa asi az tak dlhsie nebude chciet merat, lebo aj cez vikendy vstavat kvoli tomu o pol 7 sa mi moc nechce 🙈. naposledy som zvladla 4 mesiace merat a dost. ale tak ked je k tomu rok zadarmo, tak preco nie.ale to ked ani o ten rok nebudem tehu, tak uz budem asi v riadnej depke. teraz sa snazime skoro dva roky 😒
@patulka2 ved teplota pekne vysla hore.klud este
@patulka2 graf mas pekny
@katkaholiova
@ilovepizza lenže pripisujem tu vyššiu teplotu tomu, že v noci som bola hore asi polhodinu medzi 3.44-4.20 cca. Potom som sa budila ale spala ďalej klasicky do 7.40... preto, ale keby aj odpočítaní 0.1 tak stále som troska hore
@patulka2 aj si vstala s postele? ci len si nespala,lebo ak si len lezala nemalo by to zmenit podla mna
@katkaholiova vstala asi tak na 10 min
@patulka2 to by malo byt ok
@katkaholiova uvidíme ďalšie dni 🙂
@livinkita zahlasovane 🙂
Baby prosím Vás chcem sa len opýtať, že či niektorá nemáte skúsenosť aby mi poradila.... Dnes mám 39 DC a 8 deň mi mešká ms... Test som si nerobila ale urobím si.... Ale podľa bazalnej teploty som ovulaciu nemala a bola som u doktorky a keď ma pozerala povedala že tam nevidí žlté teliesko....tak sa chcem opýtať, či tam môže byť šanca žeby som tehu bola.... Nemám ani žiadne príznaky ani nič.... Či mám ísť k doktorke na vyvolavacku alebo čakať... Ďakujem za každu radu
@majuska1996 Ahoj 🙂 ja síce takú skúsenosť nemám, ale veľa báb tu písalo ze aj keď doktorka povedala ze ovu nebola v dany mesiac tak otehotneli. Takze možnosť tam je. A ak mešká ms tak jedine spraviť test aby si vedela ☺️ A ak nepríde tak to riešiť s doktorkou.
Držím palce 🍀
@majuska1996 ahoj, neviem co máš pravidelný cyklus, ja zvyčajne 34, 37..ale minulý cyklus som mala 60 dňový a ovulácia bola až na 46DC, takže možnože ti ešte nabehne. Ale tak keď si bola u Dr a nepotvrdila ti folikul, ktovie. Ja už by som s testom nečakala.
@patulka2 v grafe mi vyznacilo ovulaciu na 36 DC...a nie nemám pravid lny cyklus
@luci601 ďakujem
@patulka2 Nie nie to bola Baru a Lenka ☺️ Ja nemeriam bt tento mesiac, dnes som 15dc podľa bolesti bola ovu buď včera alebo je dnes neviem presne. Snažíme sa podľa chuti ale aj aby sme sa trafila cca každé 2-3dni takze uvidím neskôr či sa podarilo. Zatiaľ vás tu pozerám ako vám to ide 🙂

@lenusa20 Haha áno! Treba asi aj iné aktivity mat a nemyslieť len na ten sex a plodenie aj keď je to ťažké 🙂 ako nehovorím že máme prestať merať všetky viem že to pomáha viacerým 🙂