icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luci601
21. okt 2021

@lenusa20 Haha áno! Treba asi aj iné aktivity mat a nemyslieť len na ten sex a plodenie aj keď je to ťažké 🙂 ako nehovorím že máme prestať merať všetky viem že to pomáha viacerým 🙂

patulka2
21. okt 2021

@lenusa20 my to neriešime zhruba od minulého júna. Potom som si iba testy robila ci som alebo nie, keďže mávam zväčša predĺžené cykly. Ale začiatkom mája som bola u Dr. ci je všetko oka, mam pco, dala mi inofolic a začala si merať BT. Tento cyklus som zmenila doktora, povedal mi kedy ovu bude a poctivo zapisovala, brala alchemiku, nové vitaminy Lejdivita a dokonca sa aj pco upravilo po inofoliku je to minimálne. To človeku nedá nemyslieť keď ráno taky liek, taky caj, takú teplotu a hento toto.. dúfam, že to vyjde, aj nie, počkám ešte jeden cyklus, potom povedal ak ten nevydá mam prísť a na mi injekciu , nejaké lieky a nejaký mini zákrok asi skrz tie pco.

ilovepizza
21. okt 2021

Baby kupila som si dnes trojmesacne predplatne FF a po par hodinach mi v apke svietilo, ze maju pre mna kupon, kt ak uplatnim, tak sa mi to predlzi zadarmo na rocne predplatne. tak som na to klikla a fakt mi teraz ukazuje VIP membership 366 dni. takto to mavaju, ci to je nahoda, ze som to tak vychytala? 🙈

mirus11
21. okt 2021

Žienky má vôbec zmysel ďalej merať BT,keď mi bude pychnuty ovitrelle?

patulka2
21. okt 2021

@lenusa20 a platí sa to kartou ? Joj, len aby ti to potom nestrhli

lenusa20
21. okt 2021

@patulka2 hej s kartou... Nemôžu len tak strhnúť... Dnes sú skoro všetky platby vyžiadávané opätovným povolením cez IB ...

ilovepizza
21. okt 2021

@patulka2 to si sa asi mna pytala, ci? 🙈 vies co musela som potvrdit tu kupu cez apple ID, a ten kupon bol az par hodin potom, takze asi len tak bez potvrdenia mi to nestrhnu.. a naozaj to vyzeralo ako kupon zlavovy s kodom, ze som len na to klikla a hned mi to nabehlo, ze platnost 366 dni a ze by boli radi, keby som ich tweetla, ci co.. lenze ja tweeter ani nemam 🤷🏻‍♀️

patulka2
21. okt 2021

@ilovepizza áno áno teba som sa chcela, ani neviem ako som omylom označila Lenku... skúsim to aj ja zaplatiť
@lenusa20 pardon.. 😉🙂

patulka2
21. okt 2021

@ilovepizza od 5.-31.10. Ak si zaplatíš na 90 dní, dostaneš rok zdarma

ilovepizza
21. okt 2021

@patulka2 aha no super, tak dobre ☺️, ze sa podarilo tuto akciu chytit.. aj ked dufam, ze rok ju potrebovat nebudem 🙈

patulka2
21. okt 2021

@ilovepizza presne pre toto si to nekúpim, motivácia 🤣

ilovepizza
21. okt 2021

@patulka2 no a ja som si to prave preto na tri mesiace kupila. hlavne poznam sa a mne sa asi az tak dlhsie nebude chciet merat, lebo aj cez vikendy vstavat kvoli tomu o pol 7 sa mi moc nechce 🙈. naposledy som zvladla 4 mesiace merat a dost. ale tak ked je k tomu rok zadarmo, tak preco nie.ale to ked ani o ten rok nebudem tehu, tak uz budem asi v riadnej depke. teraz sa snazime skoro dva roky 😒

patulka2
22. okt 2021

11DPO, negatívny test. Včera večer mi bolo z toho celého tak cudne, som si len ľahla a schulena a mlkva lezala. Ešte mám čas ale myslím, že to nevyjde. Ale tak ideme ďalej, som zvedavá

katkaholiova
22. okt 2021

@patulka2 ved teplota pekne vysla hore.klud este

ilovepizza
22. okt 2021

@patulka2 graf mas pekny

patulka2
22. okt 2021

@katkaholiova
@ilovepizza lenže pripisujem tu vyššiu teplotu tomu, že v noci som bola hore asi polhodinu medzi 3.44-4.20 cca. Potom som sa budila ale spala ďalej klasicky do 7.40... preto, ale keby aj odpočítaní 0.1 tak stále som troska hore

katkaholiova
22. okt 2021

@patulka2 aj si vstala s postele? ci len si nespala,lebo ak si len lezala nemalo by to zmenit podla mna

patulka2
22. okt 2021

@katkaholiova vstala asi tak na 10 min

livinkita
Odpoveď bola odstránená
katkaholiova
22. okt 2021

@patulka2 to by malo byt ok

patulka2
22. okt 2021

@katkaholiova uvidíme ďalšie dni 🙂
@livinkita zahlasovane 🙂

majuska1996
22. okt 2021

Baby prosím Vás chcem sa len opýtať, že či niektorá nemáte skúsenosť aby mi poradila.... Dnes mám 39 DC a 8 deň mi mešká ms... Test som si nerobila ale urobím si.... Ale podľa bazalnej teploty som ovulaciu nemala a bola som u doktorky a keď ma pozerala povedala že tam nevidí žlté teliesko....tak sa chcem opýtať, či tam môže byť šanca žeby som tehu bola.... Nemám ani žiadne príznaky ani nič.... Či mám ísť k doktorke na vyvolavacku alebo čakať... Ďakujem za každu radu

luci601
22. okt 2021

@patulka2 Graf je pekný 🙂 len ešte počkaj ako to pôjde ďalej. To nočné vstávanie nič nemuselo znamenať. Držím palce som zvedavá veľmi 🍀

luci601
22. okt 2021

@majuska1996 Ahoj 🙂 ja síce takú skúsenosť nemám, ale veľa báb tu písalo ze aj keď doktorka povedala ze ovu nebola v dany mesiac tak otehotneli. Takze možnosť tam je. A ak mešká ms tak jedine spraviť test aby si vedela ☺️ A ak nepríde tak to riešiť s doktorkou.
Držím palce 🍀

patulka2
22. okt 2021

@majuska1996 ahoj, neviem co máš pravidelný cyklus, ja zvyčajne 34, 37..ale minulý cyklus som mala 60 dňový a ovulácia bola až na 46DC, takže možnože ti ešte nabehne. Ale tak keď si bola u Dr a nepotvrdila ti folikul, ktovie. Ja už by som s testom nečakala.

patulka2
22. okt 2021

@luci601 ďakujem ti za pozitívum 🙂 a ty ako? Teraz neviem, či si ty ta tehu alebo iná, ale postrehla som ta tu 🙂

majuska1996
22. okt 2021

@patulka2 v grafe mi vyznacilo ovulaciu na 36 DC...a nie nemám pravid lny cyklus

majuska1996
22. okt 2021

@luci601 ďakujem

luci601
22. okt 2021

@patulka2 Nie nie to bola Baru a Lenka ☺️ Ja nemeriam bt tento mesiac, dnes som 15dc podľa bolesti bola ovu buď včera alebo je dnes neviem presne. Snažíme sa podľa chuti ale aj aby sme sa trafila cca každé 2-3dni takze uvidím neskôr či sa podarilo. Zatiaľ vás tu pozerám ako vám to ide 🙂

patulka2
22. okt 2021

@luci601 no dúfam, že mne to ide. Už ma to nie, že nebaví, ale je to stresujuce. Ak sa nedajbože nepodarí, ďalší mesiac nemeriam, mam iba 5ks ovu testov. Ale spodok brucha ma sem tam zabolí, prsia už ani nie.